מי זה לעזאזל שי קפון????????????

מי זה לעזאזל שי קפון????????????

מי זה לעזאזל שי קפון???????????????????? אני יודע שהוא שיחק בסידרה "עניין של זמן" לפני 15 שנה בערך!!!... אבל איך הוא פתאום מקבל את הבימוי של הטלנבולה הראשית של הוט עם יעל בר זוהר ועופר שכטר??? "טלבנובלה בע"מ. כאילו....WTF????????????????????? עם כל הכבוד ויש כבוד......איך הוא הצליח לנחות למשרה הנחשקת הזו של במאי טלנובלה ראשית בערוץ 3??? מה הוא עשה בכלל עד כה?? ביים 2-3 הצגות כנראה באיזה תיאטרון שאת שמו אנו לא יודעים?? לי זה ממש מוזר. כנראה,קשרים. מי יודע

למה כל הזמן תלונות?../images/Emo163.gif

תגידו תודה שיש טלנובלה חדשה במקום הטרה אספרנסה הזאת!

אני מתה על שי קפון!!! הוא ענק!!!

המשחק שלו ב 20+ ובעיניין של זמן!! היה פשוט מצויין!! הוא גם ישרה את זה על השחקנים!! סופסוף במאי על רמה!! הוא כבר היה במאי של כמה סרטים... חוץ מזה הטלנובלות בארץ רמת המשחק לא היית משהו.. זה נחשב למשהו דיי זול.. צריך בעיקר להיות יפים.. חוצמזה מה רע בשי קפון כל היצירות שלו טובות!!

לפי מה שאני יודעת...

ראיתי בטלויזיה לפני כמה זמן שהיה איזה תוכנית על מאחורי הקלעים של איזה סרט(אל תשאלו איזה סרט אני ממש לא זוכרת זה היה לפני חצי שנה ככה
)ואני יודעת ששם הוא היה במאי אז הוא במאי נראה לי

gargamich

New member
אתה לא יודע...

אז זה אומר שאף אחד לא יודע? אולי קשרים, אולי הוא היה מעורב בתעשייה יותר ממה שנדמה... בכל אופן הוא באמת שחקן מצויין, אני מקווה שהוא נחמד גם כבמאי

למעלה