מי זה יעקב פלודה??

BigMan3TheOne

New member
מי זה יעקב פלודה??

מישו זוכר?? אם אני לא טועה הוא הוזכר בעונה 3 אבל אני לא בטוח! מה שכן שמעתי כבר את השם הזה.. סער? אלמדון?

../images/Emo58.gif

לדעתי הם אחים היות ואמא של תום נהלה רומן עם אביו סער ושהוא הבין שהם לא יכולים להיות ביחד הוא ירה בהוריו של תום ואולי זה גם הסביבה למה סער החליף את שם משפחה שלו פדידה

shaked2010

New member
חחח מעצבן אחד...

קצת הסתבכתי עם זה... אבל עם כבר אבא של סער ירה במשפחה של תום למה הוא הרג את האמא אם היה להם רומן? סער פדידה לא נולד עם השם שלו (פדידה)? מאיפה לכם שהוא שינה?

EFRATY10

New member
ואם אוסקר ידע על הרומן הזה,איך זה שגידל

כל כך במסירות את תום.

shaked2010

New member
כי ז לא קשור לתום

הוא היה ילד מסכן וקטן... אף סבא לא היה עוזב נכד שלו... עם אוסקר היה כועס זה רק על האבא של תום

EFRATY10

New member
ברור שתום לא אשם.אבל אם סבא של תום

ידע שהוא לא נכדו הביולוגי,ובכל זאת גידל אותו בחום ובאהבה,אז מגיע לסבא הרבה כל הכבוד.

shaked2010

New member
אני עדיין חושבת שאוסקר לא היה עושה את זה

למרות שלא הייתי מופתעת עם הוא היה עושה את זה.. לאוסקר באמת כל הכבוד

היי אני בד"כ סמויה פה אבל יש לי השערה מה קרה

לדעתי יעקב פלודה הוא אבא של סער פדידה... ובאחד הפרקים אמרו שהוא נכנס לכלא באשמת רצח ההורים של תום אבל תום הבין שזה לא הוא ..כי לא היה לו קעקוע.... ובנוסף הוא גם התאבד... לדעתי בפרקים יותר מתקדמים סער יגלה מה באמת קרה לאבא שלו(כי הוא רק יודע שהוא עזב אותו ואת אמא שלו) ויחזור כדי לנקום בתום ... וקובי פלודה הוא כנראה הבן של יעקב פלאודה (משמע:אח של סער פדידה) כלומר לדעתי ....סתאם מנסים לבלבל אותנו שהם אחים

למעלה