מי זה יהורם אור....

מי זה יהורם אור....

שלום לכולם. אני בד"כ לא כותב בפורומים אבל נכנסתי לפורום ריטה כי הייתי צריך תמונה של ריטה לאיזו מטרה. לא משנה, תכננתי להיות פה בדיוק 5 דקות. - לא סובל אותה (ומראש סליחה לכל אלו שנעלבו) אבל אז ראיתי חלק שכתוב עליו - "מאמרים". זה סקרן אותי, איזה מאמרים כבר אפשר לכתוב על זמרת. אבל הייתי רוצה להגיד משהו ליהורם. תשמע בנ'אדם אתה כותב כל כך כל כך יפה, איזה בזבוז, אני יושב פה וקורא את המאמרים שלך ולא מפסיק להצתמרר. מאיפה יוצא כל כך הרבה רגש ועוד שבא לידי ביטוי במילים? מי אתה? מה אתה? מאיפה אתה? ואיך זה שאף אחד עד היום לא גילה אותך. אתה כשרון מבוזבז ואתה צריך לעשות משהו עם כל הכתיבה שלך...כל הכבוד לך. לא אוהב את ריטה אבל מקנא בך שהיא גורמת לך להרגיש את כל מה שאתה מדבר עליו. אני לא יודע מה יהיה אבל מבטיח לחזור הביתה ולהקשיב ברצינות בלי דעות קדומות לדיסק שלה שקבלתי פעם. אולי בעקבות הדברים שלך משהו יישתנה? אל תפסיק לכתוב !!!

The Juck

New member
../images/Emo19.gifאיתך בכל מילה../images/Emo45.gif

והוא חבר בפורום...

new2noam

New member
זה ידוע הכישרון של יהורם

זה דבר פשוט שאי אפשר להגדיר!!!! הוא מ ד ה י ם !!!! (גם בתור בן-אדם)

yoramor1

New member
תודה לכולכם ו....

נועם אם אתה שומע, הכובע כבר אצלי מחכה רק לך....בהצלחה מחר בעומר אני מקווה שזה יעבוד אבל כמו שדברנו - בלי ציפיות. מבחינתך לא הולך להיות כלום!!! שיהיה רק טוב ושוב תודה על כל הפרגון. נ.ב. חבל שאני לא ריטה או זמר כמוהה, עם כל כך הרבה אהבה מצדכם כבר הייתי מוכר זהב. יאללה, לילה טוב.

new2noam

New member
חחחחחחח ענקק!!!!

שוב, בכל מקרה, תודה רבה!!! אתה בעצמך זהב גם בלעדיה!!!!!!

למעלה