מי זה/זו שרון

softy

New member
שרון היא בחורה

שיש לה קפיץ בתחת. כמו הבובות ההן עם הקפיץ שצריך לסובב אותו כדי שהן תתחלנה לקפץ, כך גם שרון, מדי פעם הקפיץ מגיע אצלה להתרופפות טוטאלית, ואז תמיד יש קופצים שקופצים למתוח לה את הקפיץ. קח מספר אולי גם אתה תוכל למתוח לה את הקפיץ. סופטי.

שרון-ב-

New member
תזהר הקפיץ שלי לא רגוע עכשיו

בלשון המעטה ובלי חרטה אריה חביב כל שאלה בנוגע אליי יש להעביר למנהל הפורום התורן בשלושה עותקים אני מותג, לא מתעסקת בקטנות, לכן צר לי אם לא אפרט לך רק אומר לך, שגם הפצצות לא יכולות עליי ליקיריי אני דואגת לא לעצמי ללא מצב רוח היום ומזל שיש לי חוג אגרוף היום שרון איה יקרה איך להיות למעלה ???

ה-איה

New member
מסוחררתתתתתתתתתתתתת

תגידי, השתגעת? דווקא כשאני מנהל תורן את אומרת לאריה לשלוח למנהל הפורום שאלה בשלושה עותקים??? תמסרי ד``ש ליערית ו... אריה... עשה טובה, חכה עם השלושה עותקים עד שיהיה מנהל אחר. אין לי מספיק דפים להדפיס את הבקשה <סטודנטית דלפונה> איה ורטיגו

שרון-ב-

New member
תהיי דיפלומטית יקירתי

זה יוצר שילוב קטלני עם כל החומרים שיש בך ואצלך (טוב, די לקק, אוהבת את השריטה שלך פשוט, מזכירה לי מישהו אהוב) את לא חייבת להדפיס בקשות, את יכולה להתעלם ולאמר ``עוד לא הגעתי לזה`` ואז תעבירי בירושה למנהל הבא וכן הלאה נו באמת איה, קטן עלייך אוקצור, מסרתי ד``ש ליערית, מוסרת חזרה לכולם להתראות בלילה שרון (היי סופגייי-אני תופסת טרמפ על ההודעה :)

ה-איה

New member
אני לא חושבת!!!

זה נראה לי הליך כואב וסוחט אנרגיות ולכן ויתרתי עליו אי שם בשלהי גיל שבע <איך נדבק אלי המספר הזה...> איה בעיני עגל כלות

שרון-ב-

New member
אמרתי לו איה, בחיי שאמרתי לו

שאנו לא חושבות הוא עדיין לא הפנים מה שבע תגידי מה שבע ?

ariegur

New member
אחת הפעמים הבודדות בחיי,

שאני נותר פעור פה וחסר תשובה. אריה (שמביא משמנת לשמן את הקפיץ של שרון - איה, זה לא מה שאת חושבת !)

למעלה