מי זה ווב?

shipper heart

New member
סוז אחרי שאמרת לה ללכת לעשות מקלחת

קרה את משתפת איתה פעולה?! בושה...בושה חחח *אני?! אני לא התחלתי לצנזר את המשפטים שלי היום ב8:30 בבוקר באחת מתוך ה3 שעות החופשיות שהיו לי היום בבצפר (מתוך 3 שעות...+טקס)*

מה אני אעשה גל....

כשמחברים CB יחד עם RC רק דברים שובבים (בלשון המעטה) יכולים לצמוח.... ד"א!!! יש לנו מלא קיצורים לעדכן לך... אז תתכיני את עצמך לעידכונים... *** בכלל ..נראה לי שאני אצטרך לפתוח מילון חדש ... מילון ה- Flyboy girls forever- Shipper front unite..... הגיע הזמן נראה לי...נכון?

shipper heart

New member
RC שווה?! *קולה?! רצה למקרר לשתות

קולה...אה נכון אין...* *חוזרת למחשב* *דופקת את הרגל בקיר* *sigh* חחחחח

shipper heart

New member
שטרוווודללללללל *drooling*

*drooling* *keep drooling* *still drooling* *start sweeming* *keep on drooling baby* הארםםםםםם
זה פיק קשה אבל הוא יפה

shipper heart

New member
זה בדיוק בגודל של תמונה שמצלמים

במדיה פלייר... ו-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וכן כבר אמרת את זה חחח אבל היה ברור שזה סטאפ...חח

shipper heart

New member
אה- וכן..הולכת להיות לי תקופה מדכאת

פלוס....דמט הם נותנים לנו יום להתכונן למבחן מסכם של כל השנה בהיסטוריה?! מה הם השתגעו?!

../images/Emo62.gifחחחח גל תחשבי על זה ככה:

החיים עומדים לסדר לך מסע מעייף ומייגע.. אבל שבסופו חבויות הפתעות רבות... את הולכת לעבור ימים קשים של חרישה למבחנים...שעמום טוטאלי של לימודי מ"מ הסט' ומה לא...ואח"כ המבחנים עצמם...יאאאאאאי ממש מתסכל....
אבל
כל זה רק ההכנה. זה בשביל שהחיים אומרים לך.."גל בובה בשביל לקבל דברים טובים צריך לסבול קצת נכון?" ואת? את לא תביני למה החיים התכוונו...
ואז... כמו בקסם... יגיע הקליף.... ויפצה אותך על כל התקופה המחורבנת... כי יהיה בייבי דיל ומאק תיפול לזרועותיו של בונבוני (ווואי ווואי ווואי איזה זרועות...)ותזרוק את וואב החרגול ותשכח את הרגלי הליקוקים אצל אנשים אחרים... הליקלוק שלה יהיה מיועד לאחד בלבד.
ואז החיים יקרצו
ויגידו לך.."רואה למה הכוונתי גל הקטנטנה? "

shipper heart

New member
חחחחחח אוקיי....בינתיים אני צוחקת

אבל אם אני אעלם לכם בשבוע של בין ה17 ל-23 תדעו שזה לא משו אישי

למעלה