מי זה ווב?

shipper heart

New member
ווב נמצא בסדרה און אנד אוף מאז שמאק

הצטרפה כי הוא בעצם סידר שהיא תהיה בג'אג כדי שהיא תעזור למצוא את דוד שלה....הוא סוכן CIA *חחחחחחחח זה כל כך מצחיק אותי* עד סוף עונה 8 הוא כל הזמן סיבך אותם בכל מיני משימות מפוקפקות והוא גם היה ממש חמוד לפעמים ואז
הוא גרר את מאק לשחק את אישתו שנמצאת בהריון באחת המשימות שלו בפרגוואי כדי למצוא איזה טרוריסט אחד- סאדיק פאהאד שגנב 100 טיליי סטינגר ורצה להפציץ את ארה"ב...בקיצר יש את כל הסיפור והם נורא מתקרבים ועכשיו הם הם...הם...הם...אני לא רוצה להגיד את זה *starts crying...* היא מלקקת אותו!! איכסססססססססססססססססססססססססססס

pachu

New member
מה מלקקת אותו?

חחחח למה את מתכוונת במלקקת אותו? קצת מפחיד אותי... ומה, ז"א שהם ממש ביחד? ומה איתה ועם הארם?

shipper heart

New member
כן....וזה מפחיד מאוד לא קצת...וכן..

חחח הם ממש ביחד ואין לי מושג- כבר אמרתי שמאק ס-ת-ו-מ-ה?!?!

pachu

New member
כמה אפשר לסבול

מהתסריטאים???????? אני אומרת נעלה עליהם במכות כמה רגעי חסד היו הורגים מישהו? לא!

C.R

New member
באמת?../images/Emo28.gif

כאילו עדיף הארם\ווב אבל זה גם שאווה

נצלש../images/Emo32.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אוקיי.. זה לפרוייקט של ידיד שלי, הוא במאי סרטים דוקומנטרים(אולי אתם מכירים-"72 בתולות" ו"נשיקה היא נשיקה".. שניהם היו בפרוייקט סרטיםדוקומנטרים"יש לי חלום") אם אתם מכירים או מכירים משיהו שאולי מכיר מישהו שיתאים- בבקשה תגידו לי ואני אעביר את זה אליו.. זה ממש יעזור :)) ----- From: uri To: uri bar-on Sent: Sunday, April 25, 2004 5:29 PM Subject: הסצנה החסרה- סדרה דוקומנטרית שלום שלום, אני עובד עכשיו על פרוייקט חדש בשם "הסצנה החסרה" ומחפש גיבורים עם סיפורים מעניינים. אם יש לכם משהו קשור ומעניין אני אשמח אם תיצרו איתי קשר, אם לא, אני אשמח אם תעבירו את המייל לרשימת התפוצה שלכם ואולי גם משם תבוא ישועה. אלף תודות אורי בר-און

shipper heart

New member
נצל"ש ../images/Emo58.gif meltdown

כזה פרק מגעיל! טוב לא מגעיל אבל סתם פרק... הארם כרגיל היה חמוד כל כך!! אפילו עם המדים של האסירים חחח לינדסי כל כך לא נראה כמו בנאדם שמסוגל לעשות את זה אבל עדיין...הארם בטוח לא מסוגל... העורכי דין במשפט הרגו אותי מצחוק....שיניתי את דעתי לגבי גיבס אבל מה הקטע שראו את מאק ואת האדמירל בדיוק לדקה וחצי?! פאק אני שונאת קרוסאוברים...אם יהיו קרוסאוברים שישלבו את ג'אג אז לפחות שיתנו להם יותר מ15 דקות מסך...סעמק לא מעניין אותי NCIS!! בכל מקרה אני הולכת לראות עכשיו את 807

shipper heart

New member
no talking about this stuff in here

ששששששששש לא מדברים על זה כי הסוכן של המוסד יבוא LOL

shipper heart

New member
yup....all classified information

need to know וואו...זה פשוט פרק מצמרר! כזה יפה ומרגש...וואו... אז פה פוגשים לראשונה את CG...אהההה *הלוואי והתינוק מווב הלוואי הלוואי הלוואי* והפרק גם הזכיר לי כמה ולמה אהבתי את הדמות של ווב...בתקופה ההיא, עד LGAM. הרג אותי עם ההערה על קנדה חחח- תרי נראה לי באמת שרצו לצחוק על דייויד חחחחח
הארם היה כזה חמוד! ראו איך הוא הזדהה עם הכל...מה שהוא אמר שם לקליי בלנגלי ראו שזה היה כזה מהלב....אוףףף אני רוצה את ווב הישן חזרה!! או זה או שסטיבן יעוף לאי.אר. אבל הוא היה כזה חמוד בפרק הזה... והארמי היה פשוט מהמם!
אוףףף הם היו בדירה שלו למה הוא לא הוריד את הג'קט?! זה כל כך קשה?! מה אנחנו כבר מבקשים?! את החולצה הלבנה ו/או את הכובע?! ביג דיל אפילו לא אמרתי DW *הוא כזה יפה עם הDW בפריוויו!!!
אפילו אם רואים אותו בדיוק לשתיים וחצי שניות...חחחח* או FS! אני רק רוצה שהוא יוריד את הג'קט של הDB!! גרר חחח... פרק מדהים...

harmless

New member
../images/Emo58.gif

בהחלט שיוריד את הג'קט לאלתר!!!!! אנחנו באמת לא מבקשים הרבה! התמונה האחרונה של הארם- פשוט להרוג בן אדם! תמונה להלן ראיתי עכשיו את Standards of conduct! איזה פרק! באד תותח, הארם פטיש, ומאק איפשהו שם ברקע:) מעניין למה הוא נכנס ללחץ בגלל הדיל- הוא זה שכל הזמן מזכיר אותו! האמת אני לא בטוחה שהוא נכנס ללחץ בגלל הדיל אלא בגלל דרך הביצוע של הדיל! הבן אדם רצה את זה שנים- אז נראה לי שהוא פחד שזה יבוא לו בבום! ומאיפה הוא יודע שלמאק יש low blood sugar? הוא עשה לה בדיקות אישיות?! אולי הרמת סוכר נמוכה קשורה איכשהו לבעיה הרפואית שהיא עומדת לגלות שיש לה? יש לנו עוד פחות מחודש לגלות את העניין! אני על קוצים

shipper heart

New member
מתלהבת שלמדת לצלם?! LOL ../images/Emo58.gif

איזה ענק באד בפרק הזה נכון?! *בSOC* ומאק...למי איכפת?! חחחחח סתם אבל כשיש הארם אני לא מסתכלת על מאק ובפרק הזה היה בעיקר הארם ומאק....התשומת לב שלי מופנית ישר לבנאדם הגבוה, המדהים היפה היאמי *שטרודל!!!* בDB במקרה הזה חחחח... אני רוצה קליףףף!! לא אני לא רוצה! אני חוטפת התמוטטות עצבים....ב17 מבחן במ"מ עכשיו גיליתי שיש לי ב19 מבחן בביולוגיה ב20 מבחן מסכם בהיסטוריה וב22 אני אראה את הקליף! אני אחטוף נרווס ברייקדאון אני אומרת לכם! תצילו אותייייייייי אמאל'ה *running off screaming* טוב נרגעתי......*מפנטזת על הארם* *drooling* *מתחילה לשחות* *טובעת* טוב אולי אני לא אגיע למצב של התמוטטות עצבים בכל זאת חחח... שרטודל!

JAG adiction

New member
../images/Emo32.gifאני מחפשת מישהו שראה את הסרט

סטארסקי והאץ'. יש ממליצים?

harmless

New member
מה גורם לך לחשוב

שזאת תמונה שלי?! גם אני לא מסתכלת על מאק- בגלל זה אמרתי שהיא איפשהו שם ברקע! וזה בהחלט נשמע שהולכת להיות לך תקופה ממש מבאסת! אני והדוקטור פה ליד אם את צריכה עזרה נפשית! ואיזה כיף שהארם היה כמעט בכל סצינה בפרק! איך התגעגעתי לפרקים האלה שהם עובדים ביחד- לא רבים-מחייכים אחד לשני-לא יורדים אחד לשני אמממ לא יורדים אחד על השני- סליחה על הטעות! יוחזרו הפרקים האלה לאלתר! וכבר אמרתי שבאד יצא תותח?!

cb התחלת? רק צהריים עכשיו!

אפילו עוד לא התחלנו להגיע לשעת ה- @ !!!! הלו! לכי תשתי מים קרים ותחזרי מיסי!

harmless

New member
אז מה אם רק צהריים?!

כאילו שדייויד יותר חם בשעה מסוימת יותר מהשניה סוזי באמת!!!! וכאילו שמים קרים עוזרים-ממש לא! מים קרים על דייויד יעזור יותר

למעלה