מי זה הסלב שנעצר?

Eternal soul

New member
אלמונימים?

באמת שאלה טובה. אבל ככה התקשורת בארץ, כמה יותר אנשים שזה יעניין אותם. כי באמת מי שיראה שצעירה מוגבלת נאנסה ע"י מטפל הם יגידו "אוי לא מסכנה" וימשיכו לדבר הבא ובמודעה עם הבן של כוכבת ערוץ הילדים או משהו כזה שנמצא אצלו חומר פדופילי זה יעניין יותר אנשים.

ציפי שביט לדעתי

זה הכי הגיוני. אני לא יכולה לחשוב על מישהי אחרת. יש למישהו רעיון אחר?

maknzi

New member
בן של סלב

עצוב לשמוע אבל גם ילדי הסלב הם לא חסינים מדרך הלא ישרה אולי זה בן של ציפי שביט אסף או חני נחמיאס מקוה שלא אני אוהב את שניהם

טוב, הנה הרשימה שלי

ראשית, בטרם אכריז על המנצחים, אני מבקש להגיד שהבחירה היתה מאוד קשה. כולן יפות, כולן חכמות, אבל רק אחת פדופילית. והמועמדים לפודופיליה בקטגוריית "הבן של..." הם: 1. חני נחמיאס כי: היא תטען שהילד היה "בחדר של חני" עם הדלת סגורה והיא לא יכלה לדעת מה הוא עושה... 2. ציפי שביט כי: דודיקנה (טופז) הוא הילד שלה לא? וזה בשיגרה אצלו כל הקטע... 3. 'רגע' מרגע ודודלי. כי: במשך דורות חושבים שאת בן, בסוף מגלים שאת בת. מה חשבת, שהילד שלך יצא נורמאלי?! 4. סוזי סופרייז. כי: זו תהיה הפתעה לגלות מי זה באמת

יש עוד כמה אפשרויות

מיקי קם גליה ישי (היתה הפינגווין בפרפר נחמד) עפרה ויינגרטן (גם מפרפר נחמד) שרי צוריאל (קיפי בן קיפוד)

driffted girl

New member
אין מצב

נראה לי מדובר במישהי מפורסמת בסדר גודל של ציפי וחני לא שרי וגליה- מי שלא יהיו...

|פט../images/Emo187.gif../images/Emo187.gifגליה ישי לא נשואה.

גליה יש לא נשואה.

לא שאני יודעת אם יש לה ילדים או לא

אבל קח לדוגמא לאפי בן-ישראל יש בת והיא גם לא התחתנה מעולם, אז מה? אולי לגליה יש ילדים, בכל אופן זה לא אומר....

hozalitoosh

New member
אני יודע מי זה. ממקור ראשוני וחסוי!

זה הבן של עוזה! מסכנה, יש שמועות שהבן השני שלה חלה בשפעת העופות, איזה חיים עצובים

כאילו מה קרה כבר!!1111

מי שזה לא יהיה, זה טבעי שהוא חרמן. אתם לא חרמנים?! אתם לא מפנטזים מדי פעם על ילדים/גברים/נשים/כלבים?! כל אחד והסטיות שלו! אל תשחקו לי אותה צדיקים עכשיו!

actress

New member
עכשיו הפורום התעורר פרסמו בעמ' הראש

וכל החסידים הגיעו לתת את הרעיונות מי זה יכול להיות
אז למי שזה לא יהיה שיהיה לבריאות ולאמא של הנער, חזקי ואמצי.

תפסיקו כבר! זה לא יפה!

זה ממש לשון הרע! ואם זה לא הבנים של ציפי (מור / שביט וואטאבר) או חני נחמיאס ושות'? די כבר. אנחנו גורמים להן לעגמת נפש. אני בטוחה שאנחנו נדע בקרוב ועד אז לכו חפשו רכילויות על בראנג'לינה או משהו.

למעלה