מי זה הסכסכן הזה?

great blue wife

New member
מי זה הסכסכן הזה?

א.לא כדאי לך לעצבן את בעלי ,חבל .ולא נורא מותר לבנות לעשות לו עיניים אני סומכת עליו ב-100%. ב.בקשר ליום חמישי,נראה לי שאגיע,פשוט אני כבר לא עולה על האופנוע של בעלי כי אני בהריון ,אז אולי אגיע עם מכוניתי ונחגוג לי את יום-ההולדת אשר חל בשבת ,כי גם ככה לא נראה לי שאוכל לישון כי יש לי בבוקר בדיקה ואז נדע אם זה בן או בת ,אז בינתיים ראה זאת סגור,כך שאוכל להחטיף לך אישית על זה שניסית לסכסך ביני לבין בעלי.... ומי שלא הבין אני אשתו של GREAT BLUE אז שלא יהיו אי-הבנות בנושא.

Ryan

New member
מי זאת העצבנית הזאת?

רילקס הני- דיס איז רוסי, פרום גולני! :) מזל טוב לי, עליתי בדירוג משמעותית מאז הגיעי לפורום ודי מהר יש לציין. עלי והצליחי, טוב שמן טוב משם טוב (אם יש לך דו פעימתי) ויפה שעה אחת קודם. Ryan הקטנוען, שלא יכול לברוח מאלה שעצבניים עליו ולכן מעדיף להתיידד איתם.

מיצו

New member
אגב דירוגים,

איך יכול להיות שלפני שעה הייתי באמצע של הטור השני מימין, ועכשיו אני בטור הכי שמאלי, שם, למטה, ליד אלה עם ה... נו... הזה. איך? יש כאן סלקציות. אני בטוח. "נו טוב" אומר לעצמו מיצו. "זה לא הגודל, זו הטכניקה". די. עכשיו אחזור בזחילה לחור שממנו יצאתי. שנה טובה.

Ryan

New member
משהו כנראה התבאגג פה

לסחורתו המובחרת של הירקן השכונתי הפתרונות.

סקניה

New member
מילא ש"ערבה של זיו" מתחתי....

אבל שספייקי מעלייי?????

ofnik

New member
רגע רגע-אם ערבה של זיו מתחתיך -אז

זה אומר שזיו מעל ערבה... ואתה מעל זיו!
ומתחת לספייקי
לא נעים...

zataomm

New member
ואני פתחתי גן ילדים ../images/Emo95.gif

ירוןz מעלי ואבוללה מתחתיי. נפח הכלים שלהם חלקי גילם שורש מידת הנעליים שלי נותן את נפח הכלי שלי, מי יגיע ראשון לחיפה?

amir_z

New member
זה הפך להיות אלפביתי

אין כר סיבה לשלוח מילה אחת בכל הודעה

ofnik

New member
אני משער שאת מתכוונת אלי... ../images/Emo12.gif

וקודם כל-תודי שהתוכנית שלי עבדה! הינה את באה למפגש! אבל פרט קטן-היית צריכה לחפש אחרי בעלך-וכמובן לסיים בהפיאנד לכשתגלי שאין שום בחורה שעושה לו עיניים והכל פרי דימיוני הפורה... לא לקחתי בחשבון שאת עלולה לחפש דווקא אחרי עם מערוך ביד- אופס
ודרך אגב
לכם ואיך יקרא הקטן? אולי LITTLE BLUE

great blue wife

New member
תודה! אבל עוד אין לנו מושג אם זה

בן או בת ,נדע רק ביום שישי ואז נתחיל לחשוב על שם .. ואיזה תוכנית הצליחה לך? כבר באתי למפגש פעם אחת וכנראה שאגיע שוב . ובקשר לפרי דימיונך, אז גם אם יש בנות שעושות לו עיניים BIG DIL! ANYWAY,הכל נאמר ברוח טובה,אז שתהיה לך שנה-טובה וחג שמח!

למעלה