מי זה היה אנדרי ז''ל?

שטולמן

New member
מי זה היה אנדרי ז''ל?

פשוט קראתי את ה59 סיבות לאהוב את הדג נחש וסגול 59 והיה כתוב על אנדרי ז"ל

טיפקסית

New member
אנדריי ברודנר a.k.a קשמר

ראפר חובב שכל מי שבקיא בסצינת ההיפ הופ הישראלית הכיר אותו,וכתב בין היתר על אהבה ועל החיים בצבא. אנדריי ז"ל נהג לכתוב בפורום מוזיקה שחורה כאן בתפוז וניהל מספר אתרי אינטרנט שעסקו בהיפ הופ אנדריי וחברו ספליט הקליטו שיר משותף וצילמו לו קליפ השיר נקרא "קיץ על החוף". אנדריי התגייס לצה"ל במהלך חודש נובמבר 2005, ונהרג ב-3.8.2006 יחד עם הצוות שלו לאחר שהטנק בו היו חטף פגיעה של טיל נ"ט בן 19 במותו. יהי זכרו ברוך לעד

Funky Giraffe

New member
אנדריי למעשה היה חבר שלי

ובגלל שטות טיפשית של כמה אנשים שהחליטו להפלות אותי במועדון שנקרא הג'י ספוט לא זכיתי לפגוש אותו פנים אל מול פנים לעולם. הוא בדיוק התגייס כשהתחלתי להגיע לשם בתקופה השנייה שלי כבליין במועדון הזה. הוא אהב גם את הדג נחש בין היתר הגדול לאהבתו למוסיקה שחורה ולמוסיקה בפרט ניהל את "היפ הופ ציוני" נקודה קום יזם את מעגל הפריסטייל הראשל"צי ב2005. התגייס כשנה אחרי. הוא נהרג בהתקלות הטנק שלו בטילי נ"ט בכפר רג'מין ב3.8.06 . יהי זכרו ברוך אגב ביום שני בבוקר אנחנו מתכוונים לעלות לקבר שלו בראשל"צ אם מישהו רוצה להצטרף או עוד פרטים שישאיר מסר.

Funky Giraffe

New member
אגב

אפילו פרסמתי פה לבקשתו שיר שלו לפני איזה שנתיים. " קיץ על החוף" ולבשמת - לשיר הזה מעולם לא צולם קליפ.

טיפקסית

New member
חברים שלו ערכו קליפ לזכרו

מצילומים שצולמו תקופה קצרה לפני מותו ובשנה שקדמה לזה. אני תיכף אשלח לך את זה.

רשמתי את אנדרי כסיבה לאהוב את הדג נחש

וסגול59 9 כי הוא היה חלק מהפורום והוא הקריב את עצמו למדינה למלחמה המיותרת בקיץ האחרוןוהוא נהרג במלחמה הנוראית נהזאת לכן הוא ראוי להיות אחת מ59 הסיבות לאהוב את הדג נחש וסגול 59

למעלה