מי זה בראד מפרק "true love"?

G A L 17

New member
מי זה בראד מפרק "true love"?

התמכרתי לסידרה O.C בזכות אדם ברודי המדהים!!!!!!!! וכמו כל סידרה שאני מתמכר אלה נכנסתי קצת לבדוק על השחקנים , התברר לי שאחד השחקנים הקבועים בסידרה שיחק בדוסון קריק בתור בראד.......... מישהו זוכר אותו ? כי אני לא....... כריס קארמק.. או משהו בסגנון , הוא משחק את לוק מי שרואה OC

LillipooT

New member
האמ.. ../images/Emo60.gif

גם לי לא זכור שום בראד.. אולי תפרטי קצת טל..
הזיכרון שלי דפוק

אם זכרוני אינו מטעני..../images/Emo105.gif

זה הפרק שבו ג'ן,ג'ק וגראמס הולכים ל"מסע" כזה. ג'ן הולכת להיפרד מהנרי שהוא נוסע לפוטבול הזה וג'ק אוזר סוף סוף אומץ להגיד לאיתן שהוא אוהב אותו או משו כזה. ואז הוא בא לאיתן ואומר לו כמה דברים ואז מנשק אותו ואז איתן אומר לו משו בסגנון "תכיר ג'ק,זה בראד,החבר שלי" וג'ק הולך שבור לב... משהו כזה...

G A L 17

New member
אוי שווה

כאילו הדמות של לוק בOC שיחקה הומו בדוסון איזה שווה כי באו סי הוא ההפך המוחלט ................. משהו כמו כריס ומקס (רוזוול דוסון)

LillipooT

New member
מייקל גם ../images/Emo99.gif ../images/Emo60.gif

אוי רוזוול רוזוול... תגידי אלה.. התקדמת עם הפרקים של וואן טרי היל? אני הרגע סיימתי לראות את הפרק העשירי.. ודי בא לי למות. אם עברתי אותך - תתביישי לך!

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

נו זה לא פיייייר
דאמט עם הקאזה הזאת בעיקרון.. ראיתי עד 5 ועכשיו 6,7,8 בתהליכים ואת 9 ו-10 כבר יש לי.. אבל אני לא אראה אותם בלי 6-8 ככה ש.. אוף

LillipooT

New member
ברר ../images/Emo60.gif

שאני יבין... מה רע באמיול?! איזה עצבים שפרקים לא מסיימים...... אני אישית כמעט קפצתי מהחלון בגלל העניין הזה

האימיול מפיל לי את האינטרנט בבית

כאילו.. יש לנו שני מחשבים. אחד של הילדים כאילו(
) אחד של העבודה של אמא ואחד לפטופ של אבא. ואם אני מורידה מהאימיול האינטרנט עובד רק במחשב שלי, וכל השאר לא יכולים להתחבר.. כי זה מעמיס על הרשת או מה אני יודעת.. וכאילו.. בכל זאת.. זה העבודה שלהם

ואחרי בדיקה מעמיקה..../images/Emo105.gif

בראד זה באמת החבר של איתן,כמו שאמרתי.. והנה תמונה שלו משם

למעלה