מי זה אבנר? מה הולך פה? אני לא בעניינים?
Y Yotam_ New member 7/6/02 #4 איזה מהם? יש 2 בתמונה! אני מצביע על זה עם השער הבלונדיני הוא נראה כמו "אבנר" לא?
Y Yotam_ New member 7/6/02 #3 מכיר את דולי הכבשה המשוכפלת? אז אבנר זה העז המשוכפל הראשון, יש ספקות כרגע לגבי מיניותו(כנראה משהוא בשיכפול השתבש, החוקרים עובדים על זה כרגע) אין איקון של עז אז שיהיה...
מכיר את דולי הכבשה המשוכפלת? אז אבנר זה העז המשוכפל הראשון, יש ספקות כרגע לגבי מיניותו(כנראה משהוא בשיכפול השתבש, החוקרים עובדים על זה כרגע) אין איקון של עז אז שיהיה...
Y Yotam_ New member 7/6/02 #6 באאאאאאמת? נראה אותך! כמה עזים יש בעדר עיזים בינוני? (בלי להציץ בתשובה (במהופך)) תשובה במהופך: ךפוהמב הבושת
באאאאאאמת? נראה אותך! כמה עזים יש בעדר עיזים בינוני? (בלי להציץ בתשובה (במהופך)) תשובה במהופך: ךפוהמב הבושת
Y Yotam_ New member 7/6/02 #8 הצצת בתשובה! ידוע שאין סוסים שמדברים עברית אבל האם יש עיזים שמדברים אספרנטו???
Y Yotam_ New member 7/6/02 #10 במאדים כמובן גברים הם ממאדים ונשים הם מנוגה אז ניפגשים במועדון "הגלקסיה" על הירח השלישי של שבתאי כמו שקבענו נכון?
במאדים כמובן גברים הם ממאדים ונשים הם מנוגה אז ניפגשים במועדון "הגלקסיה" על הירח השלישי של שבתאי כמו שקבענו נכון?
Y Yotam_ New member 8/6/02 #14 ח"ח=חיזוק חיובי זה כמו שמלטפים כלב ואומרים לו "טובה, טובה" לא שאני משווה אותך לבעל חיים משום סוג !!! אני רוכש לך את מלוא הכבוד (במיוחד אחרי שגיליתי שאת כוכבת סרטים ענקית ש כימעט כיכבה בכל סרטי ג´ימס בונד)
ח"ח=חיזוק חיובי זה כמו שמלטפים כלב ואומרים לו "טובה, טובה" לא שאני משווה אותך לבעל חיים משום סוג !!! אני רוכש לך את מלוא הכבוד (במיוחד אחרי שגיליתי שאת כוכבת סרטים ענקית ש כימעט כיכבה בכל סרטי ג´ימס בונד)