מי זאת נילי?
M MissPop New member 13/9/02 #9 LOL ערן כשאתה כותב לואיז זה נראה כמו שם של בחורה ולרגע חשבתי לעצמי מי זאת לואיז חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ונאכון הוא בכלל לא מתאים לה הייתי רוצה לראות תמונה של עם אמינם ביחד, לדעתי הם מתאימים
LOL ערן כשאתה כותב לואיז זה נראה כמו שם של בחורה ולרגע חשבתי לעצמי מי זאת לואיז חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ונאכון הוא בכלל לא מתאים לה הייתי רוצה לראות תמונה של עם אמינם ביחד, לדעתי הם מתאימים
E eranmc New member 13/9/02 #11 היא נורא אוהבת את לואיז חבל, אני הייתי שמח לראות אותה מאושרת למרות שזה איתו.
M MissPop New member 13/9/02 #14 לדעתי הם כן אני לא חושבת שהוא רשע בכוונה הוא פשוט אומר את מה שהוא חושב, הוא לא פחדן ושותק כי הוא לא שם על אף אחד ועל התדמית
לדעתי הם כן אני לא חושבת שהוא רשע בכוונה הוא פשוט אומר את מה שהוא חושב, הוא לא פחדן ושותק כי הוא לא שם על אף אחד ועל התדמית
M mcrlz New member 13/9/02 #15 נכון ורק על זה אני חושבת שהוא שווה משהו אבל הוא ומראיה פשוט לא מתאימים ביחד..
E eranmc New member 13/9/02 #17 לאמינם אין כבוד לאפ´חד חוץ מהכסף להשמיץ את אמא שלך בשביל כסף זה שיא השפלות!
L life girl New member 13/9/02 #19 אנשים מה קרה לכם? לואיס חתיך בטרוף אתם לא שמעתם שירים שלו??? טוב אני מהעדה שלו אז אני יודעת מה הוא אומר
אנשים מה קרה לכם? לואיס חתיך בטרוף אתם לא שמעתם שירים שלו??? טוב אני מהעדה שלו אז אני יודעת מה הוא אומר
L life girl New member 13/9/02 #20 אנשים מה קרה לכם? לואיס חתיך בטרוף אתם לא שמעתם שירים שלו??? טוב אני מהעדה שלו אז אני יודעת מה הוא אומר
אנשים מה קרה לכם? לואיס חתיך בטרוף אתם לא שמעתם שירים שלו??? טוב אני מהעדה שלו אז אני יודעת מה הוא אומר