מי התגעגע אליי?!?!

AndreaCorr ©

New member
מי התגעגע אליי?!?! ../images/Emo168.gif

( וחסר למי שלא
) כן כןןןן חזרתי אלייכם! מארבעה ימים מתישים (אך מהנים
) בטבריה! כמובן שהזרקתי קורס מהדיסקמן לוריד כל הארבעה ימים.. והתגעגעתיייייי אל כולכם!
תעדכנו אותי מה חדש.... וחג שמח שיהיה לכולנו!

mprb

New member
אני ../images/Emo70.gifאני ../images/Emo70.gifאני ../images/Emo70.gifאני ../images/Emo70.gifאני ../images/Emo70.gif

ואני בטוחה שגם דרור! איך היה???????????????????????????????????? איזה דיסקים של הקורס שמעת?????.

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

well.. היה סבבה! שמעתי את כולם אבל חרשתי על האנפלאגד משום מה! הגעתי לכמה מסקנות: 1- האנפלאגד זה בהחלט האלבום הכי יפה. 2- queen of hollywood זה שיר מדהים! ואני לא יודעת איך לא התאהבתי בו לגמרי מקודם! 3- forgiven not forgotten זה שיר חבל"ז וני לא יודעת מה היה לי נגדו קודם. 4- Radio היה ונשאר השיר שאני הכי אוהבת בעולם! 5- the corrs rocksssssssssssssssssssssss
אמממ ושמעו משהווווווו הצג של הרדיו באוטו התקלקל, ככה שלא יכלתי לראות לאילו תחנות אני מעבירה... וככה העברתי סתם עד שאני אמצא שיר נורמלי ולא מצאתי כלום...אז השארתי על איזה שיר ישראלי ישן ומעפן כי לא היה לי כוח להמשיך להעביר.. והשיר נגמר.....ומה התחיל??? Give me a reasonnnnn !!! זה היה מושלם! תמיד אמרתי שיש לי טלפתיה עם הלהקה הזאת.. והיה גם את ברת´לס, ווד יו בי האפייר והסוף של דרימז. שווה או מה?! מה חדש איתכם??

THE CORRS

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifשרונוש!!!

התגעגתי אליך,חסרת לי מאוד מאוד מאוד!!!

amirhorev

New member
גם אני שרון

מאוד מאוד.... בוא נגיד ככה ש.... It´s not the same honey With you not around
The Coor

למעלה