מי הרשע הכי אהוב עליכם ?

מי הרשע הכי אהוב עליכם ?

עלי דום . תראו לי עוד רשע שהוא שולט על המדינה שלו ולקס לותר

אמממ...אני לא יודעת אם זה נחשב...

אבל אני הכי אוהבת את מגנטו. לדעתי הוא לא ממש 'רשע', אלא יותר בעל דעות קיצוניות שונות. קצת חבל שעשו אותו כל כך רע בסרטים... בכל מקרה אני ממש אוהבת אותו.

winterelf

New member
הרשע האהוב עלי הוא..........

דארת' ויידר... (גם מלחמת הכוכבים זה מקומיקס) :)

WhiteQueen

New member
יקירי הפעוט....../images/Emo168.gif

כמעט כל גיבורי העל התחילו מקומיקס. אני אומרת כמעט כי אני לא בטוחה שאני מכירה מספיק גיבורי על. כל גיבורי העל שאני מכירה התחילו מקומיקס. להגיד שמשיהו לא גיבור על בגלל שאין לו סדרת טלוויזיה או משהו כזה, זה לא הגיוני ונכון.לסטאר וורס יש קומיקס מפותח ויפה, ולדעתי דארת' ווידאר הוא בהחלט גיבור על.

winterelf

New member
תודה :)

נכון מאוד מה שאמרת.. ואין כמו דארת' ויידר הרשע עם הלב..

gloria23

New member
צודקת.

אממ רשע אהוב עלי...? כנראה שגם אני עם מגנטו, אה וקליסטו מ"זינה". מי המרשעת האהובה עליכם?

יקירתי המתוקה .....

תקני אותי אם אני טועה אבל זה פורום של גיבורי על לא?

Evil Beast

New member
ואם אני לא טועה

ג'דיי הוא מין גיבור על, לא? יש לאבירי הג'דיי כוחות, והם משתמשים בהם בשביל להציל. הם נגד האימפריה. והאימפריה הם סופר וילנס.

adiavn

New member
אתה טועה

1) ג'די יש רבים, גיבור על נוטה להיות ייחודי בכוחותיו. 2) ג'די לא לובשים ספנדקס. 3) מלחמות הכוכבים התחילו כסרטים, לא כקומיקס.

Evil Beast

New member
הממ

גיבור על נוטה להיות יחודי? הממ, מה ההבדל בין סופרמן לנגיד שאזאם?(בכוחות). יש מלא דוגמאות. ג'דיים, הם גיבורים. ג'דיים לא לובשים ספנדקס? טוב. גם דר דום לא לובש ספנדקס.ושוב, יש מלא דוגמאות. מלחמת הוכבים התחילו כסרטים, נכון. אבל יש עוד מלא גיבורי על שהתחילו בסרטים, ועברו לדפים.

adiavn

New member
לא בדיוק

גיבור על הוא ייחודי במסגרת הסיפור שלו, לא בהקשר לדמויות של יוצרים אחרים. ייתכנו סיפורים קצרים בהם הוא נתקל בדומים לו/משוכפל/השלם את החסר, אבל מדובר בסיפורים קצרים יחסית ולא במצב "נורמלי" בעלילות אותה דמות. לא תיתקל בחוברות של סופרמן העוסקות כשגרה בסיפור על עשרות או מאות סופרמנים, וכנ"ל לגבי ספיידרמן. אקס-מן עוסק בעשרות דמויות, אבל הן שונות אחת מהשנייה. ביקום של SW יש עשרות או מאות ג'די כמצב שגרתי ונורמלי, דבר שאינו מתאים לנוסחה שתיארתי כאן.

Evil Beast

New member
את האמת

יש הרבה גרין לאנטרים, הרבה סופרמנים(באמת, כל קריפטוני שהיו שולחים לכדה"א היה יכול להיות סופרמן, קח לדוגמה את סופרגירל.)

Evil Beast

New member
אין לי רשע אהוב.

יש כמה דחליל, פינגווין, אומגה רד, רידלר, דר קוטופוס. ג'וקר~!! והממ דומסדיי. דר. דום מגניב, לא יותר מזה.

The Human Torch

New member
מגנטו ורידלר...

מגנטו בגלל שהוא פשוט מייצג דעה הפוכה משל אקסבייר. הוא לא רשע אבל הוא יעשה מה שצריך כדי להגיע למטרה שלו. רידלר כי הוא פשוט מצחיק אותי והוא דמות גאונית לדעתי.

למעלה