מי הרוצח? תחשבו לא צפוי!

סער61

New member
התאורייה שלי

ניקי. שראו את לילי בקלטת יוצאת מהחדר עם דובון הרי זה ברור שלא לילי ירתה כי אז זה יהיה צפוי מידי. אבל תחשבו,מי היה הכי קרוב ללילי והיה לו מניע מאד גדול?ניקי אם אתם לא זוכרים אז זה היה שניקי הביא לקרין איזה קלטת והיא הבטיחה לו שבשביל הקלטת הזאת היא תשלם לו 10,000 דולר,והיא לא שילמה בטח ביום של ההתנקשות לילי נתנה לניקי את הדובון ומשם ניקי עשה את העבודה גם בקטע שרואים את המתנקש רץ רואים שזה בן. מקווה שזה אפשרי כי היום רואים את הרוצחחחחחחחחחח אבל הכי מפחיד אותי שבסוף הפרק יתפסו את המתנקש וככה זה ייגמר ונצטרך לחכות ליום שלישי כי אזה זה יהיה מבאסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס

גק שפרד

New member
אמרו שהיום נגלה את המתנקש.../images/Emo13.gif

ככה שאם YES יימרחו את זה יותר, אז אני ממש אתעצבן עליהם.

מלכוששש

New member
הרוצח הוא/היא!

אני יודעת מי הרוצח! -הרוצח -הוא -לא -אחר -מאשר -------------------------------- טל ששון=שבעצם לא הוא ירה:p הרוצח האמיתי הוא! -------------------------------- מוכנים?@ אם אתם רוצים להרוס לעצמנכם?@ טובבבבבב אז כככהההההההה הרוצחח הואאא הראל + טל ששון + לילי גולד = הראל לא מת ידעתתתתיייייייי

yetush

New member
יש לי יש לי יש לי...

הרוצח הוא ..................... ................................... .............................. זוכרים את זה שהיה מקלל בטעות(בגלל איזו מחלה..) לא שמתם לב ש"העלימו " אותו אולי הוא הרוצח??? למרות שנראה לי שזה תמרה...

ילד רע 15

New member
יוסי מרשק - שמו, והוא לא משחק

בעונה ה4. אין שום קשר לפרטי תוכן או לספוילרים או להתנקשות בצורה כלשהי. הוא חתום רק על העונה ה3 שהסתיימה ממזמן.

valery1000

New member
אתם חייבים לראות את זההההה

http://msnvideo.msn.co.il/video/default.aspx?g=23f0c102-bad6-4a2b-9927-d9b220fd2816

7 7 1

New member
כנסו

זה כנראה לא טל כי הסתכלתי בתקצירי הפרקים של מחר ושל יום רביעי וכתוב שביום רביעי טל יחשוף את שמש בפני כולם אז הוא לא יכול להיות הרוצח. לעומת זאת בתקציר של מחר כתוב שלילי מאיימת על נורה. אז למרות שזה הכי צפוי בעולם יש סיכוי גדול שלילי היא המתנקשת.

mix 2

New member
את הקטע שרואים היום שייותם

תופס את הבחור הקטן זה שולל את כל האנשים האחרים כי יונתן היה בהלוויה וטל לא אז לפי הקטע הזה טל הוא הרוצח אבל נראה לי שיס עושה הטעייה ומי שיותם יתפוס זה לא הרוצח הרוצח ייתפס בסוף הפרק

לא יודעת זה לא נראה לי

גם בהלוויה רואים את שמש ולמה הרי אין לה מניע ולא יודעת זה פשוט לא היא ב-110%

Gutlanska

New member
זאת בדיוק הסיבה שרואים אותה

כדי שלא יהיה חשד :) זה פשוט כ"כ הגיוני שזה עצוב שאף אחד לא עלה על זה. המניע- הראל כמובן. בנוסף, שימי לב שאתמול, כשתמרה יונתן וחלי ישבו בחדר חזרות- בדיוק כשהם דיברו על הרוצח מי נכנס? שמש! =]]

גק שפרד

New member
חחחח. אבל עדיין..../images/Emo3.gif

המניע שלה הוא קצת.. אה. צולע כזה, לא נשמע מצלצל ממש.

Gutlanska

New member
למה צולע? הכל מתקשר לאירועי הפרקים

האחרונים. הראל מת. למה פתאום נזכרו ששמש אהבה אותו? למה זה כ"כ חשוב? (=זו הסיבה שביצעה את הרצח, ועכשיו הוא מת). הראל היה מאוהב בתמרה, בעוד שקרין הייתה בהריון ממנו. מכל שאר האפשרויות, זה הכי לא צפוי/הכי פחות הגיוני/ הכי ישאיר אותנו בשוק. וזה בדיוק מה שהם רוצים. אל תשכחו גם ששמש משתפת פעולה עם נורה!

Romibz

New member
אבל..

בתקופה של ההתנקשות היא עוד היתה עם יונתן והראל עם שירי. ודקה או שתיים לפני הרצח ראו אותה עם יוני ושירי כשהיא תפסה אותם ואז ראו את המתנקש מתכונן. היא התאהבה בהראל רק חצי שנה אחרי ההתנקשות... וגם לפי מה שסיפרו שרואים בדור השלישי אז שמש היא זאת שתופסת את המתנקש.

Gutlanska

New member
תשובות

1) היא באמת הייתה עם יונתן...אבל שימי לב שהראל ושירי היו ביחד ימים ספורים לפני ההתנקשות. זה יכל מאוד מאוד מאוד לעצבן את שמש, שכנראה הייתה מאוהבת בו בסתר. 2) ראו אותה שהיא תפסה אותם, ואז היא יצאה בעצבנות משם. נחשי לאן היא הלכה?.......... 3) היא לא התאהבה בהראל חצי שנה אחרי. יכול להיות שהיא אהבה אותו הרבה קודם- וזה רק בא לידי ביטוי מתי שהם שרו את השיר. 4) שוב, רואים את שמש כל הזמן, בכל התקצירים- מה שמחזק יותר את העובדה שדווקא היא הרוצחת.

גק שפרד

New member
הממ.. לא יודע. לא ממש מסתדר.

זה באמת יהיה מגניב ולא צפוי, אבל עדיין, משהו פה לא ממש מתחבר. שמש חברה של תמרה. אז מה, בגלל שהיא "קצת" מרגישה משהו להראל היא תהרוג גם אותה בכל מחיר? אם זה היה כך, אז היא גם הייתה קצת מפוצצת את שירי, לא?
לא יודע, לא מסתדר ממש. למרות שזה יכול להיות באמת מגניב.

למעלה