מי הרוכב הכי טוב?

עמית41

New member
מי הרוכב הכי טוב?

אנשים מי הרוכב הישראלי הכי טוב בכול הזמנים? לפי דעתי הנרי אוחיון הוא אלוף האלופים

../images/Emo57.gif../images/Emo11.gif שקוף: אני הרוכב מס' 1!!!

ודיר באלק אני רואה פה מישהו מעעיז להתעעווז עעל הקביעעה הזאתי! ותוספת קטנה: הרוכב הגרועע ביותר בכל הזמנים זה בועעז שחהר שהוא גם אין לו אמינות בכלל, והוא שמן ואשכנזי, וגם לא מבין במירוצי אופניים!

shahar boim

New member
אביב טולדנו...

מקום 25 באליפות עולם!!!!!!! בטח לא ידעתם!.. והאדם שהכי כיף לרכב עימו.

לוי אסף

New member
אומנם אני מהקבוצה שלו אז אולי זה לא

הכי הוגן להגיד. אבל מי שסיים באותה אליפות עולם לנוער לפני אולריך ואחרי אוגרידי והינקאפי, מגיע לו המון המון כבוד ( והוא היה אז רק שנה ראשונה בנוער). לאחר מכן הגיע הצבא ועזיבתו של עקיבא והחלום נגמר.. אבל גם היום, 12-13 שנה אחרי, שאני רואה אותו רוכב אני מתפעל..

../images/Emo57.gif../images/Emo152.gif ייעני חהוץ מאשכנזי

שאר התארים שלו מקובלים עעליך

Yaron d

New member
אבי ערס לייט

לא יודע איך הערס רוכב אבל בשבילי הוא מס' 1 . ירון

למה רק רוכב? מה עם רוכבת?

כגילוי נאות אומר שאני כנראה לא אובייקטיבי אך התוצאות כן. שני סיימה שלוש פעמים את הג'ירו של הנשים. פעם אחת את הטור דל הנשים ובמקום 16. סיימה שתי אליפויות עולם (כביש בוגרות עילית). בזולדר (2002) היא החליקה (בגלל איזו סקדינבית שנמרחה לפניה) חמשה ק"מ לסיום ובגלל זה הפסידה מקום בעשירייה (אולי פודיום). בהמילטון (שנת 2003) סיימה במקום 39. והיו לה עוד הישגים רבים בעילית. ובגברים- צריך להזכיר את יהודה גרשוני. את אביב טלודנו כבר הזכירו.

לוי אסף

New member
יהודה גרשוני?? ספר לי...

אגב, אתה הוא זה שהביא את שני בלוך לאיטליה?

ערן2712

New member
יהודה גרשוני

למיטב זכרוני, גרשוני היה היחידי שרכב בקבוצה מקצוענית בחו"ל במשך עונה אחת באמצע / סוף שנות השמונים, נדמה לי שהקבוצה היתה קבוצת SKILL שלא קיימת יותר. עדיין ההישג של טולדנו מאוד מרשים ויתכן שאים היה ממשיך היה מגיע רחוק יותר אפילו. כיום גרשוני חיי בשוויץ נשוי לשוויצרית

בקשר לגרשוני ושני בלוך-

גרשוני רכב בקבוצה מקצוענית עם שון קלי. לדעתי גרשוני מבקר בפורום והוא יכול להביא את הרזומה שלו טוב ממני. בקשר לשאלתך על שני בלוך. אני אימנתי אותה משנת 1998 ועד ליציאתה לחו"ל בקיץ 2000. כמעט מיד אחרי שהיא הגיעה לאיטליה, במסגרת מחנה אימונים של קבוצה אחרת (אתה הרי לא סתם שאלת
) היא קיבלה הצעה מקבוצה. היא התחרתה בג'ירו כמעט מיד אחרי שהיא הגיעה לאיטליה. היא עוד חזרה להתאמן אצלי כמה פעמים ב 2000-2002. רוצה להבעיר את הפורום? קח סיפור חמוד- ביום בו היא טסה לאיטליה לקחתי אותה לשדה התעופה דרך משרדי האיגוד. היא הייתה צריכה לאסוף שם את הכרטיס רוכבת (בינלאומי) שלה. אחד מבכירי האיגוד אז אמר לי: "למה שניתן לה כרטיס לייצג אותנו בחו"ל? היא בכלל טריאתלטית ותעשהלנו בושות". רוצה יותר מזה? כשהיא התקשרה לספר לי כי היא תזנק לג'ירו קיבלתי טלפונים מכמה בעלי תפקידים באיגוד ועוד כמה מאמנים ישראלים (כולם נשמות טובות) שהזהירו אותי על הנזק שיגרם לה משום שהיא לא מוכנה לדרגתהמאמץ הזה. את העובדות (למשל כיצד התאמנה טרם היציאה מהארץ) הנשמות לא ידעו. אבל למה שיבלבלו אותם. וברור שאחרי חצי שנה כולם כבר אמרו "שני בלוך שלנו". באיטלקית יש פתגם: "החרא נדבק לספינה ואומר בואו נפליג".

odedbc

New member
Chi Non Lavora- Non Fa L'amore

קי נון לאבורה - נון פא ל'אמורה = מי שלא עובד- לא עושה אהבה *מתוך שיר מאד מפורסם של אדריאנו צ'לנטאנו משנות ה- 70. בטוח יבע התכוון בדיוק לזה.

למעלה