מי הרב של עמיר?

שירלי281

New member
מי הרב של עמיר?

בס"ד חולמת להשתדך איתן. בשיא הרצינות אם משהו יודע.. תןדה

אי י ל ת

New member
אומרים ש

הרב שריקי הוא הרב שלו. באחד הדיסקים הוא מודה לו. שיהיה בהצלחה, תזמיני את כולנו לחתונה.

שירלי281

New member
כב' הרב שריקי, הוא מנתיבות או מה?

בכלל, משהו יודע האם אמיר יוצא כרגע עם מישהי?

שירלי281

New member
ורד תודה מתוקה..

על ההשתדלות, בטוח תוזמני לחתונה.. בע"ה אם למישהו יש פרטים, אשמח לכל החפץ בטובתו של אמיר.. השם ישמור אותו

שירלי281

New member
יצירת קשר עם עמיר

ורד תודה יש למישהו את כתובת מגוריו של עמיר למשלוח מכתבים? חייבת.

ו ר ד ב

New member
יש לי כתובת אבל......

אני לא יכולה להעביר לך אותה ,לדעתי ,הדבך הכי טובה לשלוח לעמיר מכתבים היא דרך האתר של הליקון , ויש עוד 9 ימים הופעה בזאפה תוכלי לדבר איתו אם תרצי ,שמתי לך קישור לאתר של הליקון , מעבר לזה אני לא יכולה לעזור לך מצטערת

ו ר ד ב

New member
אז ככה

ההופעה היא: בזאפה, רמת החייל מגדלי זיו, רחוב : ראול וולברג 24 כרטיס כניסה עולה 115 ש"ח , אין מקומות שמורים , פתיחת דלתות 21:30 , התחלת המופע או 22:30 או 23:00 לא יודעת בדיוק , וכן אם תרצי לדבר עם עמיר אפשר אחרי המופע .

ו ר ד ב

New member
טלפון להזמנת כרטיסים :

03-6499550 ,וקודם כל את חדשה אצלנו ברוכה הבאה לבית אוהבי עמיר בניון

שירלי!

את רצינית לגבי השידוך?? תראי, עמיר מקושר לרב שריקי למרות שהרב שריקי לא נראה לי הרב שלו.. פשוט הייתי לא מזמן אצל הרב שריקי עם חברה שלי שעשתה על הרב כתבה וראיתי שם תמונות של עמיר,תמונות ישנות.. נראה לי שהרב שלו הוא רב מב"ש מבית הכנסת בו הוא מתפלל או משהו בסגנון.. שיהיה בהצלחה בהשתדכות מותק..

שירלי281

New member
משהו בעיניים שלו..

לא יודעת אני אדם מאוד רציני בחיי אבל הוא עשה לי את זה בענק. הוא כל כך אנושי וגיש בקיצור מדהים, והאמת שגם הוא יזכה.. תודה בנות בכל אופן

שירלי281

New member
אצטרך הרבה סייעתא דשמיא..

אני רצינית ביותר ונראה לי שיש לזה סיכוי לא רע בכלל

ו ר ד ב

New member
אם אמרת

אם אמרת מי אנחנו שנתווכח , רק שתדעי שהרבה יפות וטובות מחכות לו .

למעלה