מי הראשון להתנצל?

מוטי שי

New member
מי הראשון להתנצל?

בשבוע שעבר ירקו כאן אנשי המוסר, אש וגופרית על כך שחייל במחסום ליד שכם, אילץ פלסטיני לנגן עבורו בכנור... למה לא השוו כאן את אותו חייל, תזמורת אושוויץ... צבא כיבוש מושחת.. איך עטו האנשים היפים על ליטרת הדם ודנו ודשו בה, ותיארו כמה אנו היהודים עושים בדיוק את מה שהגרמנים עשו לנו.. ופתאום מתברר שהפלסטיני ניגן מיוזמתו. וממש במקרה נדון היום מחבל ל67 מאסרי עולם על חלקו בפיגועים מהם הפיגוע במסעדת סבארו, שהמטען שם הוסתר, איך לא, בגיטרה... אז מי הראשון שיתנצל לפחות באותה מהירות בה הם טרחו להתנפל...

shirgan

New member
אם חשדו שיש חומרי נפץ בכינור

היו צריכים לבדוק את הכינור אם כלב שיריח את החומר נפץ, או בדרך אחרת. לנגן בו היה עלול לגרום לפיצוץ לכן ברור שזאת לא הדרך לבדוק אם הכינור מסוכן אלא אם כן החייל הוא ממש ממש לא מבין כלום לסיפור עם הגיטרה אין שום קשר לעניין זה סתם ספין שקוף שמיועד לאנשים כמוך שלא מבינים את הדברים הכי בסיסים בבדיקות בטחוניות וקונים כל קשקוש שמוכרים להם

מוטי שי

New member
עברת את המבחן!

אתה שמאלני אמיתי. תסיט את הנושא לדברים שוליים, והעיקר לא לנגוע בעיקר. יש מצב כזה ששמאלני יתנצל על טעות שעשה? הסכמי אוסלו למרות מרחץ הדמים שזה גרם, עדיין פופולרי בשורותיכם, יש באמתחתכם שלל של תירוצים מתחת לקרקע, ובלבד שלא להודות: טעינו, ויש גם התירוץ הנצחי, שבמשך המאה הבאה תשמש כסתימת פיות אוטומטית לאלו המציגים בפניכם שאלות קשות, והיא: רצח רבין... לשאלה האם אוסלו כשל, התשובה הנשלפת מיד היא, אתם רצחתם, דין רודף, פולסא דנורא, שם על המרפסת, בלה בלה בלה... ובכך משתיקים כל שאלה עניינית... אז לענייננו, הסיפור עם הכינור הוא דוגמא קלאסית לצפיה לטרף מצידכם אחרי כל גחמה של חייל זה או אחר... בלי לטרוח ולבדוק, ישר הוא הופך לנאצי... אז תהיה הוגן ותתנצל למרות שזה אינו לכבודך.

shay or eli

New member
ודאי שהוא רצה לנגן,

הוא פשוט נהנה לנגן לחיילי צה"ל, אולי הם יכירו איזשהו אמרגן או סוכן... ודאי גם שהדרישה שלהם ממנו לנגן הייתה לצרכי ביטחון, שכן זוהי בדיקה מאוד מקובלת שמוודאת האם יש בכינור חומר נפץ. אם היה בו, הרי שברגע הנגינה החיילים היו יודעים את זה!

מוטי שי

New member
צפית היום בחדשות?

כנראה שהיום התנתקת מהתקשורת. אפילו נשות וואטש הרשעיות אמרו, שכך היה, אז מה אתה מתחמק לי כאן. נראה שאתה מתאמץ בכל אופן למצוא איזה רבב, והעיקר לא להודות בטעות.

shay or eli

New member
לא התנתקתי משום תקשורת

נשות Watch (העוסקות במלאכת קודש) אמרו שהן לא שמעו את הדו-שיח בין החיילים והכנר. ואישית, אני לא קונה את הגירסא של דובר צה"ל. קרא לי מטורף, אבל אחרי שהם קראו לאלונקה שהוכנסה לאמבולנס טיל קסאם ואחרי שהם טענו שלא בוצע וידוא הריגה בילדה (ולאחר מכן הסמל אישר כי כן בוצע) - הם איבדו מהאמינות שלהם בעיני. וכמו שהכנר עצמו אמר - אם הם ביקשו ממנו לנגן בשביל הבדיקה הביטחונית, למה הם לא זזו אחורה למקרה שזה יתפוצץ? למה הם לא הפסיקו אותו אחרי כמה תווים אחרי שהם ראו שזה לא מתפוצץ? זה פאתטי להכחיש שיש התעללות של חיילי צה"ל בפלסטינים במחסומים - בכל מקום שיש שליטה של חיילי צבא על אוכלוסייה אזרחית ללא זכויות יש התעללות. הכיבוש בשטחים זה לא המצב הראשון ולא האחרון שזה קורה בו, כך שמטופש להכחיש את מה שקורה באופן טבעי.

shirgan

New member
קודם כל למה אתה פונה אלי בלשון זכר?

אולי כי אתה לא חושב הרבה לפני שאתה מגיב..... אני חושבת שעניתי באופן ענייני ולא אמרתי שזה הופך אותו לנאצי אני חושבת שיש סיכוי גדול שהחייל הזה הוא חסר רגישות, היסטורית ואחרת. אולי בגלל שהוא עייף אולי בגלל שהוא ילד שלא יודע שום דבר על החיים אולי בגלל שהוא אדם רע אני לא יודעת למה אבל ההתרחשות הזאת עם הכינור היתה מיותרת ולא במקום

מוטי שי

New member
סליחה גבירתי.

איך אני אמור לדעת שהכינוי הזה מסתיר מאחוריו בת?! לענינינו, אבל התברר שהוא ניגן ביוזמתו, החייל רק בדק. אז מה את חוזרת שוב על חוסר הרגישות? וחוצמזה, את מטיפה על רגישות במקום שדרכו עברו לא מעט מפגעים שריסקו נשים וילדים ברחובותינו, וזה מה שמטריד את מנוחתך? רגישות, אמרתי שכבר העבירו פעם מטען בגיטרה, אז מה הויכוח כאן, בטוח שהיה צריך לבדוק. מחר בגלל הרגישות של הנשים הרשעיות האלו המפריעות לחיילים במחסומים, יפסיקו לבדוק אמבולנסים, למרות שגם דרכם העבירו לא פעם פצצות, יפסיקו לבדוק נשים או נכים למרות שהם ניצלו גם אותם לביצוע פיגועים.. סדר העדיפויות שלך הוא, רגישות לזכויותיו של האויב המאפילה על החשש של חדירת מפגע שמשמעותו הרג חפים מפשע? אני פשוט לא קולט את הראש המעוות הזה, את הילך המחשבה העקום הזה? כנראה שצריך להיות מאד מאד אינטלגנטי כדי להבין זאת, ואני ימני פאנטי לא השכלתי...

shirgan

New member
כמו שאמרתי זאת לא הדרך לבדוק אם

יש מטען זאת הדרך להתפוצץ אם יש מטען בתוך הכינור יש דרכים לבדוק אם יש חומרי נפץ בתוך כלי נגינה - לעודד פיצוץ לידך זאת לא הדרך.... אז הסיפור עם הגיטרה אין לו שום קשר למקרה עם הכינור!!!!!!! למה אתה מתעקש על זה??? כי אין לך משהו אחר להגיד???????

מוטי שי

New member
אני לא מתעקש.

לא על מהותה של בדיקה איך היא צריכה להתבצע אני מתעקש, אני מעלה פה תופעה חמורה שאנשי שמאל מחפשים את חיילי צהל, וכל בדיקה שיגרתית היא הפרת זכויות אדם אצלם, חשוב להם ששערה של מחבל פלסטיני לא תינזק למרות שזה יכול לעלות בחיי אנשים.. ועל זה אני זועק, והקיר מבין כבר מה שאנשים כמוכם לא מבינים, לא הענין הספציפי הזה מפריע לי, מפריע לי התחרות שהתפתחה אצלכם מי יכפיש יותר ומי יגרום יותר נזק.

למעלה