מי הקשקשן?

ריהa

New member
מי הקשקשן?

לפני כמה חודשים נכנסתי לשרשור כאן (לצערי-כי בגלל זה נכנסו עוד אנשים לכאן)http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=871&firstmsg=15 ושטחתי את טענותי וכמובן הושמצתי וכונתי בשם קשקשן וכו וכו ומיקי התנפלה בכלל בכל מיני הבלים ומה מתברר? שבדיוקאבל בדיוק מה שאמרתי בקשר לשרותי בנות פסקו בבית המשפט העליון תודה לשופטים........ וכל החוכמולוגים כמו מיקי ואמור פעם הבאה תרגעו ואל תתקיפו ככ מהר.... מיקי-בואי נראה אם לא תמחקי.

אimר

New member
בגצ מלקק לצבא? תקדים

תקרא בעיתון הארץ איך יורדים על הפרשנות הזאת ואולי לא תתגאה בה כל כך. הנחמה היחידה שלך היא שאתה לא הקשקשן היחידי בעניין, אלא שהפעם הקשקשן הוא שופט בגצ.

ריהa

New member
בעיתון הארץ יורדים על הפרשנות שלי..

אני ממש לא יודע מה לעשות עם עצמי........... ולעצם העניין בג"ץ טוב לכם כל זמן שהוא איתכם (וזוהי תורת השמאלנות)

אimר

New member
יאללה, הולכים מכות? מאגניב

זה לא "מכות" בין בגץ והארץ ומי שיותר מאגניב מנצח. יש ביקורת מאוד חריפה נגד הפסקדין הזה שאומרת בין השאר שממש לא ברור מאיפה פרוקצה שלפה את הפרשנות הדומה לשלך. במאמר מזכירים שבמקור החוק דיבר רק על הווי משפחתי דתי ונועד רק לבנות דתיות ובלחץ הדתיים הוסיפו את המצפון כי הם חששו שיטענו נגדם לאפליה. כלומר כשחוקקו את החוק עלה הענין של השאלה על מי חל החוק והקפידו לקבוע שהוא חל גם על בנות דתיות וגם על סרבניות מצפון. מה, או שאני מסכים עם מאה אחוז מפסיקות בגצ או עם אפס אחוז? אין תחום אפור? בגצ באופן עקרוני הוא רעיון טוב (עם מספר מגבלות בולטות) ובהרבה תחומים הוא קובע פסיקות חשובות. בענייני צבא ובטחון הוא מצדיק ומכשיר כל טומאה שהצבא והממשלה זורקים לפתחו ומועל בתפקידו כשומר האינטרסים של החלשים אל מול עריצות השלטון כשמדובר באחת המערכות הכי כוחניות ואלימות בחברתנו. שמת לב לתגובות הנדהמות בעקבות הבגצ על חומת הסיפוח? זה בגלל שזה בא לכולם בהפתעה שבגצ לשם שינוי לא הרכין את ראשו בפני המדינה כשזו באה וטוענת לשיקולי בטחון. בבגצ הסצפיפי שאתה מזכיר, של לאורה מילוא, בגצ לא רק שלא הגן על האזרחית מפני שרירותו ועריצותו של השלטון, הוא דוחף למהלך שכל מטרתו לפגוע באותה אזרחית, וכל זה משום שהיא נתפסת על ידי השופטים כאיום. אישה שמסרבת להתגייס לצבא היא איום לדמוקרטיה ולכן לא רק שלא ניתן לה את מבוקשה, נזרוק אותה לכלבים ולעזאזל עם החוק והצדק במדינה. ובזה אני אמור לתמוך?

ריהa

New member
מכות??. הולך

העיקר שאני יוצא לך את הפצפיזם מהראש.......... בקשר לויכוח המקורי על החוק ורוח החוק אין לי כוח לטחון את זה יותר -רק אני שמח שמי שיצא קשקשן מהויכוח זה כל מי שקרא לי קשקשן....... בקשר לבג"ץ-אתה ממש מחזק את מה שאני אומר(אבל בניסוח יותר טוב ממני....)-אם בג"ץ פוסק כמוני ומגן על האזרח מפני עריצות הכוח בלה בלה בלה בלה בלה אז הוא אחלה ובסדר ואני מכבד אותו וצריך לקבל את פסיקתו ואם לא-אז בזה אני אמור לתמוך????? בימים ההם אין מלך בישראל איש הישר בעיניו יעשה. (אמור-אתה באמת מאמין בפציפזם???-בכנות קשה לי להאמין כי אתה הרי לא נשמע בגיל הטיפש עשרה )

אimר

New member
יצאת אישה

אתה עדיין הקשקשן, כעת בגיבוי בגצ אבל זה לא מפחית את רמת הקשקשנות. לגבי בגצ, אנחנו מחזיקים בעמדות שונות לגבי מהו. אני משער שאתה רואה בו כמגדל צדק, כאורים ותומים חילוניים, שאפשר להסכים יותר או פחות עם פסיקותיו אבל אסור לערער עליו. אני רואה בבגץ עוד מנגנון שלטוני שתפקידו בין השאר להגן על החלשים (זה לא התפקיד של הצבא למשל, התפקיד שלו זה להרוג אותם) אבל בהרבה מקרים הוא רחוק מלעשות זאת, בעיקר בנושאי צבא ובטחון. אני חש שהוא כל כך רופס שהוא אינו ראוי למעמד של מגדל צדק. אני מרגיש שאתה מתייחס לבגץ בנאיביות, בעיה שלך. אני דווקא לא מתפלא שאתה מאמין באלימות, כל כך הרבה מאיתנו רגילים לכך שאתה ורבים כמוך לא רואים שום רע בכך, ועוד חושבים שפציפיזם זה טיפשי או תמים. שיבושם לכם. לצערי גם אני נאלץ לחיות בחברה האלימה שאתם מייצרים, אבל לפחות אני מנסה לעשות משהו בנידון ולא רק לחגוג את השחיתות והאלימות בתירוצים הקבועים שככה זה ואין מה לעשות וכל האלטרנטיבות לא ריאליות (לא שניסינו, מה, השתגענו?) ובינתיים החרא ממשיך להציף אותנו.

ריהa

New member
יצאת תינוק

כולם קשקשנים חוץ ממכם????????..... שיהיה לגבי בג"ץ אני המון פעמים לא מסכים איתו אבל אני יודע שאלמלא מוראה של מלכות איש את רעהו חיים בלעו ולכן אני מרכין את הראש מפני הסמכות שיש כרגע ששומרת על הסדר והחוק במדינה (אבל אתה פצפיסט וממילא הפצפיזים הוא האח התאום של האנרכיזם וממילא האח החורג של הוונדליזם אז לא ממש מזיז לך בג"ץ רק מתי שהוא פוסק כמוך ואז תנפנף בו בראש כל חוצות) אנחנו חושבים שפצפיזם זה דבר טיפשי או תמים..-אני ממש לא רואה צורך להגיב על שטות זו אתה לא חייב לחיות בחברה האלימה (פלסטין הכבושה בעעע היא אלטרנטיבה לא רעה-טלי תסביר לך איך מגיעים בכמה דקות לשם) ואגב איזה אלטרנטיבה לא ניסינו ??????אוסלו?קמפ דיויד מוכר לך מאיזה מקום?1000 הרוגים בגלל זה מוכרים לך מאיזה מקום? אמרתי לך פעם שאתה וואחד שבוי בדת השלום שהכושר שיפוט שלך נעלם בכל דבר שקשור לדת בדיוק כמו מופתי מצוי בחיזבלאההה

אimר

New member
יצאת בעעע

הסיבה העיקרית שאני מתייאש מלכתוב בפורומים היא כותבים כמוך, שלא מסוגלים לדיאלוג כי הם לא מסוגלים לקלוט דעות שונות משלהם וכל מה שמעניין אותם זה להוכיח כמה שהדעות שלהם נכונות וצודקות ועליונות. או בקיצור, בעעע.

Mיקי_

New member
התנפלתי ותקפתי במיני הבלים

כמה כיף לחזור לארץ ולקרוא שורה שכזו... רק בריאות "חבר", אני עומדת מאחורי ה"הבלים הללו" בראש מורם ובגאון.

ריהa

New member
אין תשובות עניניות-כרגיל

רק סיסמאות ריקות וקשקשניות "חבר" אניממש לא -הקומוניזם מת..........

Mיקי_

New member
אני מציעה לך לקרוא

את הכתבה בסופשבוע של מעריב "בשם הבת"... היא מסבירה הרבה יותר נהיר ממני ומשפטי, תשובות לשלל שאלותייך. אם יהיה לי לינק רלוונטי להעלות במשך הימים הקרובים אני אעלה.

Mיקי_

New member
ועל הדרך ככה

עוד מאמר רלוונטי, על הפרשנות המפולאה שלכם... ככה לא תגיד שאני מתנגחת, אלו לא המילים או הפרשנות שלי. זהו מאמר, אני יכולה להוסיף לך כאלו עוד כמה...

למעלה