מי הפייבוריט שלכם??

Yggdrasil19

New member
מה זה קשור?

ועוד כמה דברים: 1.) את כתבת אותה הודעה פעמיים בעשר דקות, כלומר את מציפה את הפורום. 2.) את מושכת תשומת לב לאותן הודעות. 3.) את מקללת בלי סיבה. לאנשים כמוך, שמציפים ומקללים, קוראים טרולים.

שריתוש26

New member
מי הפייבוריט שלכם??

אני אישית מאוד אהבתי את אולה שיצאה כוכבת אמיתית בפרק הקודם, וגם את רעות שלמרות שהיא לא חכמה גדולה, היא מתוקה ואנושית מאוד. ודווקא לדעתי יש לה סיכוי לחבב את איציק בסוף.. מבנים ניר ונמרוד... מיהם הפייבוריטים שלכם?

Yggdrasil19

New member
"מתוקה ואנושית מאוד"???

היא הבחורה היחידה שהפרידה בין המיטות, היא ניסתה לגרום לכולנו לחשוב שהיא גאונה שפשוט לא רוצה להתאמץ. היא פשוט ערסית קטנה, והיא גם מאותם האנשים שלא רוצים ללמוד ומאשימים את כל העולם בנכשלים שלהם.

falfilu8888

New member
אני מסכים איתך לגבי רעות.

רעות יפה בעיני אבל אני לא אוהב את האישיות שלה וכבר הסברת למה ואין לי כוח לפרט עוד.

טלטוליה

New member
אני מאוד אוהבת את טל..

גם דניאל מותק.. מהבנים נמרוד חמוד.. את אולה אני לא יכולה לסבול!

Yggdrasil19

New member
הציפורניים של אולה קצת מפחידות

אבל היא הראשונה שהרגישה שצריך לרחם על החנונים, כשהיא הרימה את הפרח של איליה. לדעתי זו הייתה מחווה נחמדה.

טלטוליה

New member
לא קונה את זה..

גם דניאל היתה מקסימה וגילתה אפתיה לחנונים... ואל תשכח שהכל עריכה, ורואים שההפקה מפמפמת את אולה במיוחד.

Yggdrasil19

New member
ברור שיש עריכה מגמתית

בכל סידרת ריאליטי טובה יש עריכה מגמתית, הבעייה היא שבניגוד להישרדות האמריקאית, אצלנו ב"היפה והחנון" אין "עריכת מנצח" ואין כזה דבר שנותנים אישיות שטחית למודחים המוקדמים, תראי את עוז. זה כמו שהעריכה מציגה את גאל בתור הכי טיפשה, כשלמעשה הבנות האחרות גם יכולות לומר דברים כמו שהכנסת בקיסריה או ים המלח בעזה.

טלטוליה

New member
אוקיי עדיין,

אני התכוונתי שנותנים לאולה הרבה יותר זמן מסך מהשאר, לא שמנסים לתת לה אישיות כזו או אחרת או לתייג אותה.

פשוט בפרק הזה היא עברה את השינוי הכי גדול

אז הם הראו את התהליך. על איך הבתחלה היא הרימה ידיים והרגישה שהיא לא מבינה דבר ואיך שניר עזר לה והיא באמת למדה ובסוף איך היא הצליחה.

טלטוליה

New member
../images/Emo7.gif מרגש..

הציניות לא כלפייך.. סתם גרמת לזה להשמע ממש דרמטי

חחח... אבל זה מה שהם רצו להעביר!

הם ניסו לגרום לזה להיות מרגש. זה כל הקטע בעריכה.

שירי116

New member
../images/Emo28.gifלרחם? :\

אמנם לרחמים יש גם צד טוב, אבל אני לא חושבת שהחנונים צריכים שיירחמו עליהם.

Yggdrasil19

New member
עדיף לרחם מאשר לזלזל

הרי שמת לב שבהתחלה קראו לטל "טרול" ואז לעוז "טיפוס הזוי". אז אם אין רגש חיותר טוב כלפי החנונים, עדיף כבר רחמים.

שירי116

New member
../images/Emo28.gifטוב זה נכון :)

למרות שיש אמצע... אני גם לא יודעת אם אולה לקחה את הפרח של איליה מרחמים

שירי116

New member
../images/Emo28.gifעוז!!!!!!!!!!

שהלך
ולכן עכשיו אני אוהבת את ניר ואולה... כי עוז לא נמצא יותר ):

falfilu8888

New member
אני מסכים איך לגבי הבנים

נמרוד וניר נראים לי הכי חכמים ואני בכלל לא מתכוון לחכמים מבחינת ההשכלה. מהבנות יש לי 3 פייבוריטיות אבל האמת שאני לא זוכר את השמות של שתיים מהן. גאל נראת הכי חסרת ידע ואני יודע שכועסים עליה אבל היא חמודה ונחמדה בעיני ולא רק בגלל שהיא יפה. באופן כללי כול הבנים וכמעט כול הבנות נראים לי נחמדים.

למעלה