מי הפייבוריטית שלכם? במי אתם חושבים שארי יבחר?
Y yaki123 New member 12/9/05 #2 מרייי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif הלוואייי..אני מזה רוצההה היא חמודה ויפה והכללללל
מרייי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif הלוואייי..אני מזה רוצההה היא חמודה ויפה והכללללל
O ortalav New member 12/9/05 #3 אמממ.... הפייבוריטית שלי היא בעצם זה הן: צ'לסי ומריה אבל נראה לי שהוא יבחר בנטע
F Fairywitch New member 12/9/05 #6 ../images/Emo23.gifמריה. מיוחדת מאוד, ואפילו דומה לו קצת חיצונית- מתכון להצלחה.
M Magical Fairy New member 13/9/05 #7 הממ הפייבוריטית שלי היתה לאה, אבל הוא העיף אותה בפרק הראשון אז כרגע הקנדית הזאת ואורית.
K kobi1212 היחיד New member 13/9/05 #8 אלוויה שמרי תזכה מרי הכי חמודה מכולם וגם הכי יפה וגם הכי קטנה והיא אחת מכול הבנות בעולם ואלווי שתזכי בליבו של ארי... מהכלת לך בהצלחה!..
אלוויה שמרי תזכה מרי הכי חמודה מכולם וגם הכי יפה וגם הכי קטנה והיא אחת מכול הבנות בעולם ואלווי שתזכי בליבו של ארי... מהכלת לך בהצלחה!..
T tiptipiti New member 13/9/05 #12 צ'לסי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif היא הפייבוריטית שלי ואני חושבת שהכי מתאימה לארי. היא הכי מיוחדת, יפה, מתוקה, משקיענית, אהבתי בטירוף את המתנה שהיא הביאה לארי, עם החולצה והצעיף של צ'לסי. ומה שהיא אמרה לו יחד עם המתנה. היא מוכשרת והלוואי שתזכה!!!!! צ'לסי שולטת
צ'לסי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif היא הפייבוריטית שלי ואני חושבת שהכי מתאימה לארי. היא הכי מיוחדת, יפה, מתוקה, משקיענית, אהבתי בטירוף את המתנה שהיא הביאה לארי, עם החולצה והצעיף של צ'לסי. ומה שהיא אמרה לו יחד עם המתנה. היא מוכשרת והלוואי שתזכה!!!!! צ'לסי שולטת
2 20508080 New member 15/9/05 #13 מריייי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif פשוט התאהבתי בבחורה הזאת, ואני מקנא באי הזה שיש לו הזדמנות להיות על הדבר המושלם הזה שנקרא מרי! גם צ'לסי חמודה, אבל הרבה פחות. מריה סתם תחמנית!
מריייי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif פשוט התאהבתי בבחורה הזאת, ואני מקנא באי הזה שיש לו הזדמנות להיות על הדבר המושלם הזה שנקרא מרי! גם צ'לסי חמודה, אבל הרבה פחות. מריה סתם תחמנית!
ס סוודר בסדר New member 16/9/05 #16 עדי../images/Emo99.gif כי היא מושלמת../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif