מי העתיק ממי!!!??? אתם תכריעו!!!!!

מי העתיק ממי!!!??? אתם תכריעו!!!!!

אני....שמתי עגיל בשטת עשה זאת בעצמך..לבד!!! ויאניבבב עשה אצל המוכר...!!! אני שלחתי אותו לקנות לי שרשר...הוא בא אלי שאחד תלוי עליו... אני רציתי מאוד צמיד...והוא קנה אותו לפני.... והכי הכי הכי חשוב.. לי יש בולבול 24....וגם הוא עשה לעצמו...4....(סיליקון) אתם תחליטו אתם תכריעו אתם תשפטו..... מי העתיק ממי...הוא ממני...או שהוא ...אתם תחליטו... וירק הגורו על שחף...ותתכופף....וינצל הגורו תכיפוף שלה..ויבעל תקושילידודה שלה וישמח משה ביום ההוא ויהיה מבסוט...

בטטה רקובה

יא בטטהההההההההההההההההההההההה אני לא רואהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

רונה לא ישנתי נחטפתי עי"י תפוז!!!

הם שלחו אותי לרגל בבלוג מתחרה!!!! ואני רוצה שהאמת תצא לאור!!! לא שילמו לי תכסף! שלחו אתי...ל...מדינה עויינת...(אירן)...לבדוק תשתיות....והשאירו אותי שם לב!!! בלי בלונדיניות..בלי מזון ובלי כסף!!! אבל אני יש עלי במקרה 19 נשמות של חתולה..אז חזרתי לספר את האמת!! לה לה לה לה נ..ב... לכל הילדים פה...קישטא מיד!!! חזרתיייייייייייייייייייייייייייייייי......

רiנה

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif

העיקר שחזרת. מה עשית? הריח של העמבה הבריח את החוטפים?

הלו הלו רונה עד העמבה שלנו../images/Emo6.gif

סוחרי נתיבי הים אל המטבח העיראקי עמו היא מזוהה כיום. העמבה הגיעה לישראל על ידי הגירת יהודי עיראק לישראל. בעבר היה קשה להשיג עמבה איכותית בישראל ולכן נהגו למהול אותה במים. הגרסה מדוללת של העמבה נפוצה בישראל כרוטב בדוכני מזון מהיר כגון שווארמה, פלאפל וסביח, לרוב ללא פלחי המנגו עצמם (שהם יקרים יותר) או חתיכות קטנות ביותר. לעמבה יש ריח ייחודי ודומיננטי, וישנם אנשים שנמנעים מלאכול עמבה מחשש שהריח ילווה אותם לשאר היום.

טוף!

אני מכריעה! אתם שניכם מנסים להיראות או לשאוף למשו שאתם אף פעם לא תיהיו... יודעים מה זה???? אכן כן! צדקתם! אתם אף פעם לא תהיו משו מושלם יפה או במילה עדינה אם לומר את זה ככה..משו שווה.. אז לא משנה מי מעתיק ממי או מה תשימו על עצמכם...אם זה עגיל או שרשרת או או סיליקון לדברים הלא שמישים שלכם..אתם פשוט לא.. השאלה מתי תפנימו את זה.. עכשיו אתם סתם ניראים כמו שני בבונים ערסים שעירים וחסרי כל פרופורציה...אין לי מושג מה ניסיתם לעשות באוזן.. אבל המסקנה שלי היא כזאת...מרוב שאתם מחוררים לאנשים את המוח בזיוני שכל שלכם אז החלטתם פשוט להזדהות ומכיוון שלא נשאר לכם עוד מקום לעשות פה חור אז הלכתם על האוזן.. אגב..."בתול מהאוזן" זה סתם ביטוי לא באמת מתכוונים לזה אז אל תנסו נו... עומוהים!

אכן שחף מה ציפיתי ממרוקאית...היה צפוי...

נתנו לה את להכריע...השרביט היה בידיה...ומה היא עושה?? במקום להכריע איתו היא מרביצה איתו....אכן צפוי.... רק שחסרה היריקה המפורסמת שלך.... והגעתי למסקנה איתך... למה מרוקאיות כולן יפות ושוות??? זה בגלל שאתן ללא מוח!!! אז הפיצוי שלכן הוא ציצים וכאלה.... מוסר השכל.... מרוקאית היא כמו נעלי בית עם דובי.... סבבה איתן בבית...ופאדיחות איתן בחוץ....!!!! ותחשבו על זה מאאאאאאאהההה....

הבן דוד

New member
אם ככה ההכרעה היא אצלי...

הייתי אדם פשוט וצנוע... סתם אדם שמושך עיניים ומבטים כהרגלי... חפצה נפשי בצמיד.. ואז.. התעליתי על משה... יותר עיניים יותר מבטים... ומשה נשאר רק עם הגברים..(והתחתון האדום המפורסם
) משה כצפוי קינא במעמדי החדש... ורץ לקנות את אותו מיד כי אולי ככה ישווה את מעמדו אליי... זמנים המשיכו נלחמתי והבאתי שרשר שמחמיא לאדם בעל מעמד כמו שלי... משה לא ויתר הלך קנה גם שכולו עדיין אכול קנאה וצרות עין זמנים עברו זמנים חלפו ושוב ביססתי את מעמדי בצעד מפתיע וקניתי עוד שרשר משה כהרגלו חש קינאה וקנה דיוקן... מרגיש מוחמא מההערצה הזו כלפיי אבל...זה לא זה.. חזרתי להתאמן בחדר כושר משה שמע את הדבר ולא ויתר (כן כן ניחשתם נכון....)הלך עשה מנוי אחריי כדי להרגיש קרוב לאליטה מסתבר שגוף עירקי שרירי ושעיר די מרתיע אפילו גור חתולים כמה משה... הבחור לא ויתר... ושכצעד אחרון ומכריע הלכתי ועשיתי שוב עגיל באוזן האיש היקר התפתל וביקש גם עגיל כדי להישאר דומה ושלא אברח לו... זו היא הפעם החמישית.. (השישית הייתה אם הייתי נופל ומביא לו את אותו הבושם שלי) אז תגידו לי אתם... מי הוא הגורו???????????? מי???????????????????? מי הוא מושא הערצתו של המורה הרוחני שלכם מי??????????????? ולגבייך שחף... נאום יפה הבאת בנסיון להתמרד... רק שגם את לעולם לא תהיי אדם אחר ויותר מוצלח כל עוד תמשיכי עם הטעיות כתיב שלך עומוהים..... אכן מילותיה של מרוקאית חכמה...

יאניב מעבול עירקי חסר הומור...

עומוהים זה לעירקים בלבד...זה בכוונה... אתה פשוט כל כך אטום שאין בך יכולת לראות מעבר למה שאתה חושב שאתה יודע כנראה.. אז בבקשה..תחזור למקום הטבעי שלך....מי נתן לך אישור לקום בכלל אה? ארצה אמרתי! ועוד מילה אני אקנה לך רסן...ויודע למה? כי אז משה ירצה גם ואני ארוויח שתי פיות סתומים במכה אחת...

פעם ראשונה שאני מסכימה איתך!

אבל בגלל שאתה רוצה גם הכל כמוהו...והוא כמוך וזה.. אז יוחסמו שני העירקים יחד לאלתר!!!!!!!

משה...יודע מה הבעיה איתך?

שאתה לא רואה מעבר לציצי ומטה בגלל זה אתה לא מבין שיש עוד משו חוץ מגוף אצל אישה במיוחד אצל מרוקאיות... בקשר ליריקה..הגעתי למסקנה שאתם כבר לא שווים את זה יותר...אז סורי אני שומרת את הרוק שלי
ותחשוב על זה לה לה לה

פסוקו של גורו....(לא לבעלי לב חלש..)

"וידפוקק בה חמסה...ויתקלקל המחשב שלה ביום ההוא..." "ויתן עינו ומבטו בקושילידודה שלה..ותתעבר הכחבה...ותפנים...הגורו מסוכן.." "ותחזור הצחלה לפורום..ותתנצל שוב ושוב...ותקנה לגורו מתנות..ותישלח לו מזון בשרי לקוב ותשלח לו שירים יפים.." "ויסלח הגורו לשחף...ותרד על 4 השיפחה הסוררת ותתרצה לשרת את הגורו שלה...וישמח ישראל.." "וידפוק הגורו חמסה בתפוז בפרדס ובחקלאי שנטע אותנו פה..ויעברו מצריימה...ויאכל סיירוס כאפות מהמצריים ויפחד עד מאוד.." "ויזדקקו לגורו לגורו שלהם..משה....ויוציאם מעבדות לזנות...." "ויחגוג הגורו על הטוסיקים הרבים ויהנה עד למאוד.."

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

משה ואני מודיעה לך!

אם משו יקרה למחשב שלי בחיי שאני אמציא כאלה קללות במיוחד בשבילך שלא שמעת עליהם בחיים שלך... "ותשמע שחף את משה המתיימר להיות גורו ותצחק עד מאוד..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחח בחיי כמה שאתה דפוק...כל פעם שאני חושבת שזהו מעבר לזה אתה לא יכול להיות אתה בא ומוכיח לי אחרת...
חחחחחחחחחח הרגת אותי נביילע!!!!!

הבן דוד

New member
כל שנשאר לומר...

כן יהי רצון ונאמר אמן... "וירם הבן דוד את היד....ויסתום את אפו... כי שחף צחקה ונפלט לה... ויחנקו ישראל עד מאוד...." וארצה יא פנצ'רית חסרת תועלת!! אזיקים זה החלק שלך! אקשור אותך לעמוד בעת שאבצע את זממי בעכוזך!

הבן דוד

New member
הרי חבל שחף

מה שוים חייך העלובים ללא שתי העירקים שכבשו אותך ללא דופי? עירקים בריח תפוזים.... אני חושב... שיהיה עדיף פה בלעדייך.. אז סיירוס.. לטיפולך.. מצאנו את העויינת תחסום אותה!

למעלה