מייבי...אני הגמד שלך.. ומי הגמד שלי?
M Maybe Its Me New member 10/10/03 #2 ../images/Emo12.gif ../images/Emo2.gif אתה היית הגמד שלי????? ווואי בכלל לא חשבתי שזה אתה חחחח בכל אופן, היה מזה נחמד תודה רבה על הכל! חג שמח לך
../images/Emo12.gif ../images/Emo2.gif אתה היית הגמד שלי????? ווואי בכלל לא חשבתי שזה אתה חחחח בכל אופן, היה מזה נחמד תודה רבה על הכל! חג שמח לך
S sh53 New member 10/10/03 #6 אתם קובעים מה יהיה בפורום זה הפורום שלכם, ותרגישו נוח איך שבא לכם. אם בא לך לומר מי הענק/ית שלך - אז בכיף.
אתם קובעים מה יהיה בפורום זה הפורום שלכם, ותרגישו נוח איך שבא לכם. אם בא לך לומר מי הענק/ית שלך - אז בכיף.
S sh53 New member 10/10/03 #12 לא ראיתי את הגמדה שלך בפורום בשעות הערב, אבל בטוחה שהיא תהיה פה בקרוב מאוד. לא מנומס שאני אומר במקומה שהיא הגמדה שלך. אז נחכה לה קצת, יודעת שאתה סקרן, אבל... נכבד אותה.
לא ראיתי את הגמדה שלך בפורום בשעות הערב, אבל בטוחה שהיא תהיה פה בקרוב מאוד. לא מנומס שאני אומר במקומה שהיא הגמדה שלך. אז נחכה לה קצת, יודעת שאתה סקרן, אבל... נכבד אותה.
ל ל י ס ו ש New member 10/10/03 #11 הא? ח....... ואני הגמדה של... איזה הפתעה נעימה...=))))) אני הגמדה של פקח אני פורק סחורה...=) נכון שלא ציפיתם??? הא? הא? הא? חח...."נשואה ומחפשת..." חחחח
הא? ח....... ואני הגמדה של... איזה הפתעה נעימה...=))))) אני הגמדה של פקח אני פורק סחורה...=) נכון שלא ציפיתם??? הא? הא? הא? חח...."נשואה ומחפשת..." חחחח
° °•°LuLi°•° New member 11/10/03 #14 ../images/Emo54.gif../images/Emo3.gif איך ידעת... מי הגמדדדדד שלי...
° °•°LuLi°•° New member 11/10/03 #16 ../images/Emo54.gif../images/Emo12.gifאוווווו את שלי על הכללל את ממש ממש מש חמודה