מי הסית לרצח?

אבנר.

New member
מי הסית לרצח?

דברים שכתב רחבעם זאבי (גנדי) הי"ד לפני 3 שנים: שלוש שנים לרצח רבין, והכל מדברים על הסתת אנשי "הימין". עיון בהסטוריית ההסתה בישראל מוכיחה באופן ברור כי את ההסתה המציאו דוקא אנשי השמאל, ולהם זכויות יוצרים על פרקי ההסתה הקיצוניים והנוראים ביותר הרצח הנתעב של ראש הממשלה יצחק רבין ז"ל הכניס את החברה הישראלית להלם שהיא לא מצליחה להשתחרר ממנו. הגינוי והסלידה לרצח באו מכל שדרות וגם מכל המפלגות, אבל השמאל בישראל בסיוע ישיר ואינטנסיבי של התקשורת עשה בזה שימוש לא הוגן כדי לנגח את המחנה האחר, כאילו שהוא האשם בזוועה הזאת. הייתי יריב קיצוני ליצחק רבין בסוף דרכו, כתבתי ונאמתי על כך ככל שאפשרו לי. בשיחות נפש אמרתי לו כי הרי את כל המשנה המדינית שאני מחזיק בה למדתי ממנו ואני נאמן לה בעוד שהוא החליף דגלים. רבין הודה בעובדות אלה, אבל טען שהנסיבות השתנו. ראיתי ביצחק רבין "חבר ויריב" ונהגתי בו כבוד כמפקדי ומורי לשעבר. כאשר הוא נרצח - בכיתי אותו וכאבתי את מותו וזה לא חדל להעסיק אותי מזה כ-1,100 ימים ולילות. חברי ואני מתנגדים בתקיפות לכל אלימות, לסוגיה ולצורותיה, ובמיוחד ליטול חיי אדם. האמנו שנורמה כזאת, המקובלת אצל שכננו לא תבוא בקהלנו. אבל זה בא למגינת לבנו, ומאז שזה קרה נטל השמאל את היוזמה לידיו וניצל את כל הבמות וכל הכלים שברשותו או שבשליטתו להשמצת המחנה הלאומי והמחנה הדתי, כאילו הם אחראים לתועבה הזאת. תחנות הרדיו והטלויזה אינן פוסקות מדברי בלע והושטת אצבע מאשימה כלפינו מזה שלוש שנים, כאילו שאנחנו גרמנו לרצח, השפענו על הרוצח, הסתנו, יצרנו אווירה וכאילו הרוצח פעל בשליחותנו. אבל אין דיבה גדולה מזאת, וזוהי השמצה פרועה ומעשה נבלה מצידם. כך הם עושים כל השנה, ומחזקים את עוצמת הדברים ביום השנה לרצח ברמה מחרישת אזניים. בדיקה ועיון מעמיקים ב"דברי הכנסת" ובעיתוני התקופה מלמדתכי היה זה דוקא השמאל בישראל שהחל בהסתה, ולא סתם בהסתה אלא בהסתה לשימוש בנשק ולרצח. מנהיגי המחנה הלאומי אמנם תקפו וביקרו את ממשלות רבין ז"ל ופרס יבל"א, אבל מעולם לא קראו ליטול נשק ביד או לרצוח, בעוד שמנהיגים ואנשי רוח מן השמאל קראו במפורש לעשות זאת. בעוד ששני מעשי הרצח הפוליטיים הנתעבים, שנעשו בישראל בתקופה הזאת - זה של אמיל גרינצוייג ז"ל וזה של יצחק רבין ז"ל נעשו בידי נמושות מהשוליים, הרי ההסתה לרצח מצד השמאל באה מפיהם של מנהיגים, חברי כנסת,פרופסורים ומומחים למשפט. שופרות השמאל טוענות שהרוצחים הוסתו ע"י מנהיגי המחנה הלאומי כאשר הם כינו את הממשלה ושריה כ"בוגדים". ובכן, "בוגד" לפי המילון הוא "מפיר אמון, אדם הפועל נגד חבריו, נגד עמו או נגד ארצו ומסייע לאויב". למיטב הבנתי, הגדרה זו תואמת למעשי הממשלות שמסרו מחוזות מולדת לידי אויב עמנו יאסר ערפאת. ואילו "בגידה" מוסברת במילון כ"מעילה, הפרת אמון", וגם אלה תואמים למעשים הנילוזים של הממשלות. יתכן, שעכשיו לאחר רצח רבין, אנחנו צריכים לחדול משימוש במונח הזה אף כי תוכנו הוא נכון. עכשיו זה בבחינת "הסתה" שמשמעה במילון הוא רק "שיסוי או פיתוי", אף כי אני מאמין שרבין נרצמח באשמת השב"כ - הן בהפעלה שלומיאלית של סוכן מופרע והן בלקויי האבטחה של רבין ז"ל. אבל לא נוכל להתייחס לסוגיה הזאת מבלי שנביא כאן קצת מדברי ההסתה של אנשי השמאל, וכדי לעמוד בסד המסגרת נביא בעיקר הסתות מיליטנטיות ואלימות: & במשך תקופה ארוכה צעקו וכתבו אנשי השמאל: "בגין רוצח! שרון רוצח!". & אנשי "שלום עכשיו" התפרצו להתנחלות אפרת ב-1983 הרסו והחריבו, וכתבו על הקירות "מוות למתנחלים!". & פרופ´ ליבוביץ כינה בשנת 1985 את חיילי צה"ל כ"יודנאצים". הוא קרה לאנשי השמאל לאחוז בנשק. & הפסל יגאל תמרוקין אמר ב-1988: "תרומתי תהיה אם אקח תת-מקלע במקום עט ועפרון ואהרוג את רפול וגנדי, אבל אין לי ביצים לעשות זאת". כלומר הוא מזמין בעלי אברים כאלה לעשות זאת. & פרופ´ זאב שטרנהל אמר בשנת 1988: "בשעת ההכרעה נצטרך להתמודד בכוח עם המתנחלים בעפרה, או באלון מורה. רק מי שיהיה מוכן לעלות עם טנקים על עפרה יוכל לבלום את הסחף הפשיסטי". & הסופר עמוס עוז בשנת 1990 הבטיח לפלג את המדינה והצבא ולהשתטח תחת גלגלי המשאיות ולפוצץ גשרים. & המשפן משה נגבי אמר בשנת 1990, שמלחמת אחים לא תפחיד אותו, ודיבר בזכות הסרבנות וסוף המדינה. & המשרור חיים חפר תאר בשנת 1986 את המתנחלים כמוצצי דמם של העניים בישראל וגזר עליהם: "ואש תצא מזרעית - - - ותיגע באש הבאה מירוחם, ומכל טירות גוש אמונים יעל העשן, ואבק מכל עסקי החווילות - - - וחשיכה תרד עליהם בצהריים, וסכין המסכנים תבוא עליהם בלילות, כבר לא תהיינה שאלות"... & בעיתון "הקיבוץ" בשנת 1989 כתב חבר המערכת: "כאן יהיה מרחץ דמים ותיהיה מלחמת אחים ושנאות שאינן לחינם יתפרצו כגעש אל שדות הפרחים". & בעיתון "הקיבוץ" בשנת 1985: "אם צריך, אני מוכן לירות במתנחל, רצוי בין העיניים". & בעיתונים ברדיו ובטלוויזיה קראו למתנחלים בשם "מתנחבלים" (זכויות יוצרים למנהיגת מרצ שולמית אלוני), "משיחיים", "סהרוריים", "תואמי חמאס" (זכות יוצרים לשר יאיר צבן), "פרזיטים" "סרטן בגוף המדינה", אוייבי השלום". & פרופ´ משה צימרמן קרא לילדי המתנחלים "נוער היטלר". & רן אדליסט, עיתונאי וסופר אמר ב-1988: "אלף פעם נצעק שדם הילדים ההרוגים בראשיכם, ואלף פעם הדם הזה נדבק באצבעות כולנו, עד לנקודה שבה זה לא יהיה יותר משחק ילדים, אלא משחק מלחמה בינינו - ובמלחמה כמו במלחמה". & הסופר א"ב יהושע אמר ב-1983: "בעוד חמש-שש שנים תיהיה לנו מלחמת אזרחים קטנה כאן. אין מה להבהל מזה, הטובים שבעמים ניהלו מלחמות אזרחים". & צעירי העבודה חילקו באוגוסט 1995 מדבקית (סטיקר) שבה היה כתוב: "אל תפנו מתנחלים. תירו להם בראש. מתנחל טוב זה מתנחל מת". באמתחתי עוד הרבה ציטוטים נוראים כאלו מפי אנשי שמאלוכולם נאמרו לפני רצח רבין ז"ל. אז מי הסית? מי ניבא על "מלחמת אזרחים קטנה", מי אמר "תירו להם בראש בין העיניים"? השמאל מזלזל במתים שלנו (מתחילת האנתיפדה - 465!) והוא קורא להם "קרבנות השלום"; כאשר ערבים רצחו ערבי בחלחול - הם השמיצו את "העשבים השוטים" שגדלים בערוגת חברון היהודית; הם מיהרו לעלות לרגל למשפחת ההרוג בחלחול ולהתנצל בשם היהודים, בעוד שהרוצח היה ערבי, והם לא נהגו כך עם מרבית החללים היהודים; הם נפגשו עם אירגוני הטרור כשזה היה עדיין בלתי חוקית; הם גיחכו על "ישובי הרפאים" שלנו ביש"ע, שעלו כולם ע"פ החלטת ממשלה; הם השמיצו, הם ביזו, הם הסיתו! אבל הציגו פני קוזק נגזל וטענו שהימין מסית. המחנה הלאומי לא השכיל להשיב מלחמה ולהעמיד את המסיתים והמשמיצים במקומם הראוי. אנחנו התגוננו במקום לתקוף, במקום להגיד להם: טלו קורה מבין עיינכם, והפוסל - במומו פוסל, ולשמאל בישראל יש מום גדול בענייני הסתה והשמצה, וגם באלימות כלפי יריבים. מתוך עיתון "מולדת" גליון מס´ 124-123, כסלו תשנ"ט, דצמבר 1998.

EverMan

New member
דיי! דיי!

דייי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דיייייייייי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מספיק כבר ! אתה לא מבין מה שאתה עושה ?! אתה רק גורם לשנאה עזה יותר בתוך העם שלנו ! אתה רק גורם לאנשים בתוך העם שלנו להילחם אחד נגד השני ! אנחנו שועלים הלכודים במלכודת , ובמקום לתקוף את הצייד שבא להורגנו אנחנו לועסים את רגליינו. קח את זה מאיזו מובן שבא לך , אם השמאל הוא הרגל , הימין הוא הרגל. אבל עדיין ! אתה לא מבין , שאת כל ההסתה , בין אם היא שמאלנית , ימנית , מרכז או מה לא. אף אחד לא אומר שהשמאל הוא מתחסד , ואף אחד לא אמר שהשמאל מושלם. מה לעשות , אף בן אדם על פני הכוכב הזה לא מושלם ! ובכל מחנה יש את הבורים שלו , ואת הפחות מוצלחים שלו , ואני יכול להעיד שיש המון שמאלנים שאני מתבייש שהם במחנה שלי לעומת ימנים שאני יכול להגיד שחבל לי מאוד שהם לא איתי. אבל למה לחלחל את השנאה ? מדוע להמשיך את השנאה בתוך העם שלנו ? זה פוגע רק בנו ! אנחנו עם אחד ! אולי הדעות שלנו שונות ... אולי הראש שלנו נמצא במקום שונה ... אך אנחנו עם אחד , לאום אחד , דת אחת. ועצם זה שאני יהודי , ואתה יהודי , זה אומר שאנחנו לא נפגע אחד בשני. מספיק לאלימות הזאת ! אנחנו צריכים להסתדר בתוכנו , אחרת , אין מטרה לארץ הזאת , או לעם הזה , או לכל דבר שאנחנו רבים עליו. תכניסו את זה טוב טוב לראש. עם אחד , לאום אחד , דעות שונות , ארץ אחת. ובין אם אני אשכנזי , ספרדי , אתיופי , שמאלני , ימני , נכה , בלונדיני , שטני וכו´... אני עדיין אדם , ורק על זה מגיע לי לחיות בשלום עם אחיי. רבנו שנים על גבי שנים על הארץ הזאת. רבנו במשך דורות בשביל שהעם היהודי הישראלי יוכל לחיות בארצו אז למה שהוא פה הוא פוגע בעצמו ? שלום בתוכנו ואז עם שכנינו. היא סיסמא שאני דוגל בה. עד מאוד אפילו. אהוב את אחיך , אהוב את שכניך. חיה ותן לחיות. בקיצור , ההסתה שאתה ממשיך עכשיו כנגד השמאל ממש לא במקום, אתה ממשיך לעודד שנאה בתוך העם שלנו , במקום לעודד אהבה ופריחה בתוך העם. שני משפטים לסיום : "שלום בתוכנו ואז עם שכינינו." & "החיים והמוות ביד הלשון , אז שמרו על לשונותיכם." -=<ענבר רובין שחושב שההסתה הזאת פשוט לא במקום>=-

אבנר.

New member
תגובתי

האמת, גם לי די נמאס להתווכח ביננו, ולריב עם האחים שלי, בעוד האויב הערבי מכה בנו ללא רחם!! פשוט נמאס! התחלתי לקנא באמריקאים שאצלהם יש קונסנזוס אדיר לפעילותו של נשיא ארה"ב בוש, וגם לגאוה הלאומית שמאחדת אותם בזמנים של פיגוע, לעומת המצב אצלנו שגם בשעות קשות של פיגועים במקום להתאחד נגד הטרור אנשים ברחובות עוד ממשיכים להתווכח פוליטיקה, אחד צועק: "די לכיבוש", אחר: "מוות לערבים" -במקום לעזוב את הפוליטיקה הקטנה לקצת זמן ולהתאחד עם הכאב! א-ב-ל וכאן בא הא-ב-ל הגדול, מסתבר שהויכוח אינו "פוליטיקה קטנה" אלא ויכוח מהותי מ-א-ו-ד בדבר עתידה של המדינה היהודית!!! ולא ניתן יהיה להתאחד עם כאב של חללים כמו בארה"ב, אצלנו, ולמה?! כיון שלצערי, ואני אומר זאת בצער רב! -לצערי יש אנשים ולא מעטים והם שוליים יותר מידי רחבים בחברה הישראלית שתפיסת העולם שלהם היא שהחיים של האויבים שלהם "קדושים" על פני חייהם של אחיהם!! והאינטרסים של האויבים שלהם מקודשים על פני האינטרסים של בני עמם!!! לדוגמא: פריצת כתרים של צה"ל שנועדו להגן על אזרחי ישראל ממחבלים מתאבדים. איך אני יכול להתאחד בזמנים קשים עם אנשים שלגרש מאות אלפים מבני עמם זה דבר נחוץ וחיוני על מנת להשיג שלום??? איך אני יכול להתאחד עם אנשים שמסרבים לשרת בצה"ל מהסיבה שצה"ל הוא צבא כובש??? למרות שהם יודעים שבלי הצבא הזה הם מזמן לא היו פה?!??!? לסיכום: אני חושב שעד שלא יוכרע בצורה כלשהי הויכוח בנושא גבולות וביטחון לא תיהיה אחדות אמיתית בעם!! אחרי שיהיה קונסנזוס סביב נושאים אלו, ניתן יהיה לאחד את העם הזה בעיתים קשות!!! (בתקווה שלא יהיו עיתים קשות) למרות שמין הסתם ישארו חילוקי דעות בנושאי כלכלה, חוק, ממשל, דת ומדינה. שהם הרבה פחות מהותים מנושא חוץ ובטחון!

:- /../images/Emo7.gif ../images/Emo10.gif

עצוב לי , פשוט עצוב לי שעוד לא הבנת ! ואתה ממשיך עם זה ... פשוט זוועה
כל כך חבל לי , ואני מרחם עליך כל כך שאתה לא מבין את זה בעצמך. -=<ענבר רובין שאומר דבר שהוא לא חשב שהוא יגיד : "להחזיר עטרה ליושנה" (אך בארצנו) ושתקוע בכינוי הזה ואין לו ברירה אלא לפרסם הודעות בו>=-

.המוסד

New member
ואני חשבתי שהארץ לא שייכת לנו

אלא לערבים, לפחות זה מה שהבנתי מענבר...

אתה מדבר שטויות

הארץ שייכת לנו. אבל זה לא אומר שמותר לנו לעשות מה שאנחנו רוצים. אנחנו צריכים לכבד ולתת זכויות שוות לכל אזרח/תושב שחי בה.

אבנר.

New member
שאלה לענבר

-מתי ההסטוריה שלך מתחילה? ואני מבקש שתענה לי בכל הרצינות.

אבנר.

New member
כלומר

מתי מתחילה ההסטוריה של העם שלך? או בניסוח מדויק יותר, של מה שאתה מרגיש אליו זהות וקשר כעם?

EverMan

New member
אני מרגיש זהות לעם שלי

מהרגע שהוא נוצר. ממתן לוחות-הברית בסיני. דרך 12 השבטים. דרך הפיזור בגולה. ועד החזרה לארצנו ב46. (אע"פ שאני הכי מזדהה עם האחרון) יש מטרה לשאלה ?

אבנר.

New member
כן, יש מטרה!

ענבר, גם ההסטוריה שלי מתחילה מהרגע שנוצר היהודי הראשון הלא הוא אברהם אבינו. -אם כן, אם ההסטוריה שלנו מתחילה לפני כ"כ הרבה זמן. מדוע אנו מתכחשים להסטוריה שלנו?! כלומר -> אם יש לנו זיקה להסטוריה, אזי השיכות לארץ ישראל נגזרת מכח ההסטוריה! ולכן ישנה חשיבות דוקא להקמת מדינה יהודית בא"י ולא באוגנדה! כי לכאן יש לנו זיקה!! אם עד כאן אנו מסכימים, אני יכול להמשיך הלאה! -> העיר העברית הראשונה -היא חברון, -העיר העברית הראשונה היא - בת 3800 שנה!!! לעומת זאת ירושלים בת 3000 שנה ולכן גם בן גוריון השכיל להבין את קשרנו להסטוריה ולכן בהכרזת המדינה אמר בזו הלשון "מתוך קשר הסטורי ומסורתי..." -כלומר התבסס על זכות הסטורית. ומתוך תפיסה זאת אמר על חברון: "ונעשה משגה גדול ועצום אם לא ניישב את חברון ראשיתה וקדומתה של ירושלים". ראיתי באיזה שהוא מקום חידה "מה היא העיר העברית הראשונה?" כמובן שעניתי "חברון!" לתדהמתי קיבלתי תשובה שגויה!!! התעניינתי מה היא העיר? חשבתי אולי יגידו ירושלים... להפתעתי קיבלתי תשובה "תל אביב"... אז כניראה שההסטוריה של אותו אחד מתחילה לפני 90 שנה.. ההסטוריה שלי מחוברת לשורשים הרבה יותר עמוקים אל למעלה מ 3800 שנה!! מה לגבי ההתכחשות שלנו לעיר בה נקברו יוסף ויהושע בין נון?! הלא היא שכם! ואיך הפקרנו את יוסף!! ויריחו, מה לגביה?! הלא הייתה יריחו עיר עברית במשך מאות בשנים??!?! -מדוע אנו מתכחשים אל המסורת שלנו - אל ארץ התנ"ך!! ובונים כרכים על הים, ואת ההסטוריה זונחים מאחורינו! ארץ ישראל היפה - המולדת שלנו, היא כבר "שטחים" או הגדילו לעשות האומרים "שטחי כיבוש"!.. היום אסור לשיר שירי מולדת, רק לפלשתינאים -מותר.. אה.. היו ימים היו ימים..

אבנר.

New member
תקראו, את ההודעה "כן, יש מטרה!"

ותגיבו!! ממש חשוב לי שתגיבו!

אבנר.

New member
ענבר....

אולי תסביר לי בעברית צחה את מה לא הבנתי, ואל תדבר איתי באויר? מה זה: >>"עוד לא הבנת את זה"? את מה??

EverMan

New member
אבנר ידידי

אתה עוד לא הבנת שחייבים להפסיק את הריבים הקטנוניים האלה בתוך העם. אתה עוד לא הבנת שצריך להתחיל לאחד את העם סביב נושא אחד שהוא לא הביטחון ולא השלום. העולם לא סובב סביב הפלשתינאים. אז תן גם לי וגם לך חופש מנאומים על המצב הביטחון ועל השלום , כי זה לא מה שהיום חשוב , יש לנו דברים הרבה יותר חשובים לחשוב עליהם. וזה המצב הסוציאלי הכלכלי , החוסר מורל לאומי , החוסר פטריוטיות ! ולכן עד שאלה לא יגמרו , אין סיכוי לשלום או ביטחון.

אבנר.

New member
אני הבנתי זאת מזמן!

רק אנשים שעוד חושבים על תוכניות שטניות של ניתוק העם משורשיו ההסטוריים ע"י גירוש של 250,000 אזרחים יהודים מבתיהם -תוך שימוש בכוח ואני חושש שדבר זה יגרום למלחמת אחים. כי בעיני רבים תוכניות איומות אלו הם מעין המשך תוכניותיו של השטן חאג´ אמין אל חוסני, לגירוש היהודים כמו שעשה בחברון בשנת תרפ"ט (1929) -הלא הוא בן בריתו של הצורר היטלר ימח שמו!! -האנשים האלו לא הזניחו את תוכניותיהם הזדוניות להשמדת הסטוריית עמנו! ואתה דורש אני אוותר על "ריבים קטנוניים" גזירה זאת היא "ריב קטנוני", ענבר?!!!!? איך אני, אבנר, יכול להתפנות ולעסוק בעניינים כלכליים שהם חשובים מאוד(!!) כשחרב הגרוש מתנופפת מעל ראשם של 250,000 יהודים!!!??!?!?!?!??! איך?!?!?!?!?

שמאלני

New member
אבנר אתה צודק השמאל ההישראלי רצח

אני מחכה ליום שיכתבו שפרס בכלל רצח את רבין. אין גבול לטימטום של הימין הקיצוני,אין להם מה לכתוב תגיד לי? ועוד איזה עיתון זה הופיע,בעיתון של "מולדת",מפלגה שמזוהה מאוד עם השמאל ההישראלי. אין לי בעיות בלכתוב לעיתון כתבות אם אין לו מה לכתוב,אבל בשביל מה לכתוב כאלה שטויות? מאז רצח רבין העם ראה את האופי של הימין הקיצוני. עכשיו הימין מנסה לחפר על מה שהוא עשה לרבין אז ממציעים דברים. אלא כמו הנאצים שרצחו את היהודים ומכחישים שלא היה ולא נברא כזה דבר מעולם. אבל מראים לו הוכחות שהם רצחו אז הם לא מוכנים לשמוע ובכל זאת חוזרים על הטיעונים שלהם. אותו דבר הימין הקיצוני,או שיש לכם זיכון קצר מאוד או שלא יודע מה,יש סרטים יש כתבי עת מאותה תקופה יש סדרות על מה שקרה בארץ אז. אז איך אתם יכולים להכחיש את ההסתה שלכם? אני מחכה עדין לכתבה שתכתוב בכותרת,"פרס רצח את רבין". אין גבול לפיגור של הימין הקיצוני.

אבנר.

New member
כן, השמאל רצח!

אוף!! שמע, שמאלני, יש עובדות!! על סמך מה אתה קובע שהדברים שגנדי ציטט הם שטויות! אף אחד לא הכחיש זאת. הדברים האלו הם הוכחה להסתה של השמאל! אם זה לא נוח לך -זאת בעייתך! ואין מה לעשות, המציאות לא תשתנה! אין לך מה לנסות לטייח עובדות! אתה הרי לא מצפה שאני יבקש הוכחות שרבין נרצח! כי זה דבר שברור לשנינו! - כנ"ל לגבי ההוכחות שהבאתי בשם גנדי הי"ד! אני מסכים גם איתך שקראו לרבין בוגד! אני אפילו זוכר ששמעתי את זה! אז מה? מה לגבי ההסתה של השמאל?! אפילו אותם שמאלנים שהוזכרו לא התכחשו לעובדות הנ"ל -אז אתה בא לפרוך זאת בהנף יד ולאמר "זה לא היה"?? -מפני מה?!? כי זה לא נוח לך???? -שמאלני, אתה צריך ללמוד להתמודד עם עובדות גם אם הם לא "נוחות לך"!! אני מאוד מקווה שלא תרצה להוכיח לנו שערפאת עדין "פרטנר" -ובשביל זה תטען את הטענה הדיבילית של ח"כ כץ מהעבודה, שכל הסיפור הזה עם הספינה זה רק כדי למנוע סיכוי למו"מ! -טענה שאפילו פרס סתר אותה! ובן אליעזר אמר על הספינה שמי שרוכש כזאת ספינה מתכונן למלחמה!! שמע, חביבי! שנינו יודעים שחולקו כרזות עם תמונות של רבין במדי SS השאלה היא מי חילק אותם?! -אז להזכירך הנבל היה "אבישי רביב" שהופעל לא פחות ולא יותר מהשב"כ -השירות הממונה על בטחוננו ובטחונו של רה"מ - עכשיו תסביר לי אתה, למה השב"כ עשה את זה?

EverMan

New member
אבנר מחמדי

"שמע, שמאלני, יש עובדות!!" ? "אז להזכירך הנבל היה "אבישי רביב" שהופעל לא פחות ולא יותר מהשב"כ" ? מאיפה אתה יודע מה קורה בשב"כ ? אתה רוצה לספר לנו משהו ? אתה סוכן חשאי ? אל תדבר על דברים שאינך מבין בהם. ותפסיקו עם הספקולציות על הקונספירציות. קונספירציות לא קימות ! תפנימו !

למעלה