מי המציא את ה BOW WOW WOW?

gangstadogg

New member
מי המציא את ה BOW WOW WOW?

סנופ דוג? איזה עוד ראפרים השתמשו בזה? חוץ מ EAZY ב IT´S ON, ו LIL BOW WOW - הוא האחיין של סנופ?

B O

New member
כן

לפי מה שאני הבנתי הוא הבן של אחות של סנופ... וקוראים לו ג´יי

נאס

New member
לא נראה לי...

סנופ רק גילה אותו - לא נראה לי שהם קרובי משפחה

Gershenman

New member
אני

למי שזוכר..

stas aka GhoSt

New member
עד כמה שאני יודע

lil bow bow אכן כן אחיינו של סנופ ואת הרפאר המיניאטורי המציא jd aka jormain dupri וזה גם למה ג´יי די נמצא בכל קליפ של lil bow bow

2PAC4EVER

New member
לא כל כך נכון....ג´יי די הוא

המפיק שלו(/אמרגן) מי שהמציא את הכינוי היה סנופ ונראה לי שקיימת קירבה מסויימת ביניהם אבל עדיין הבועל קטינים הזה ג´רמיין דופרי צריך להפסיק עם השטויות....

belistirs

New member
לדעתי

lil bow bow הוא דווקא ראפר נחמד יענו בתור ילד הוא תפס הצלחה גדולה!!! ויש לו קליפ חדש משהו נחמד אני דווקא חושב שהוא בסדר אבל מה שנמעס לי שכל ילד בן 11 עד 15 משחק אותה ראפר ודווקא לא אמרתי שהם לא טובים אבל הדיסקים שלהם והשירים הם לא הצלחה כזאת גדולה הם ברמה בינונית ואם אתם מסכימים איתי הם גם דיי ביזבוז זמן יענו מה תיקנה דיסק של אמינם\סנופ דוג\דוקטור דריי ועוד... או דיסק של איזה ילד בן 14 ששר על מה שאנשים כמו רובכם(מפגרים) קוראים ממוסחר אני בטוח שהתשובה תהיה שתקנו דיסק של מישהו מבוגר ולא של איזה ילד שמיתלהב על אופניים... ומה הרבה אנשים שומעים רק ראפ על דברים קשים... אז אם איזה ילד בן 13 14 יתחיל לשיר על דברים כאלה הוא יעשה מעצמו צחוק ורוב האנשים אוהבים יותר ראפ על דברים קשים... אבל בקשר לליל הוא בסדר כשהוא יגדל נראה לי הוא יהיה ראפר ענקק אבל אני סתום אז מה שנראה לי לא כזה חשוב

belistirs

New member
הוא

הוא גם שיחק פרק או שתיים בסידרה מואישה ואני בטוח שבעוד סרטים כישורי המשחק שלו דיי טובים

pbt

New member
ג´ורג´ קלינטון המציא את זה

או לפחות עשה את זה הרבה לפני סנופ

למעלה