מי המנצח בהמתמודד??
N n l m New member 27/3/05 #4 ../images/Emo58.gif 1.אלפונסו (מערב)נגד פיטר(מזרח) אלפונסו ניצח 2.ג'סי(מערב)נגד ג'ונתן(מזרח) ג'סי ניצח 3.אישה(מערב)נגד אחמד(מזרח) אישה ניצח 4.סרג'יו(מערב)נגד ג'אנאי(מזרח) סרג'יו ניצח פרק חמש ישודר היום
../images/Emo58.gif 1.אלפונסו (מערב)נגד פיטר(מזרח) אלפונסו ניצח 2.ג'סי(מערב)נגד ג'ונתן(מזרח) ג'סי ניצח 3.אישה(מערב)נגד אחמד(מזרח) אישה ניצח 4.סרג'יו(מערב)נגד ג'אנאי(מזרח) סרג'יו ניצח פרק חמש ישודר היום
G Gal isr New member 27/3/05 #5 ../images/Emo58.gif מעליי!! תודה רבה לך! קצת הרסת לי את הפרק הבא (שבת הבאה).
T the swan12345678 New member 28/3/05 #8 ../images/Emo58.gif אההההההההההההההההההה אני מתהההההההההההההההההההההה אנני לא מאמינה האם זה יכול להיות?? שפיטר אהובי יקבל הזדמנות שניה ??????????????????????????????????????????????????????????????????????. כןןןןןןןןןןןןןןןןן ישששששששששששששששששששששששששש
../images/Emo58.gif אההההההההההההההההההה אני מתהההההההההההההההההההההה אנני לא מאמינה האם זה יכול להיות?? שפיטר אהובי יקבל הזדמנות שניה ??????????????????????????????????????????????????????????????????????. כןןןןןןןןןןןןןןןןן ישששששששששששששששששששששששששש
מ מיטל101 New member 28/3/05 #9 ../images/Emo58.gif אני מתההההההההההההה... נכנסתי עכשיו לאתר של המתמודד וראיתי את הקטע שהוא חזר ואת הקרב שלו שהוא ניצחחחחחחחחחחחח..... פיטר חוזרררררר......יששששששששש
../images/Emo58.gif אני מתההההההההההההה... נכנסתי עכשיו לאתר של המתמודד וראיתי את הקטע שהוא חזר ואת הקרב שלו שהוא ניצחחחחחחחחחחחח..... פיטר חוזרררררר......יששששששששש
T the swan12345678 New member 28/3/05 #10 ../images/Emo58.gif גם אני ראיתיייייייייי דייייייייייי אני חולה על פיטרררררררררררררררררררררררררררר פיטר שולטטטטטטטטטטטטטטטטטט
../images/Emo58.gif גם אני ראיתיייייייייי דייייייייייי אני חולה על פיטרררררררררררררררררררררררררררר פיטר שולטטטטטטטטטטטטטטטטטט