מי המליץ על פרל ג'ם במעריב לנוער?

Jagged chaos

New member
מי המליץ על פרל ג'ם במעריב לנוער?

ב-2006 העיתון עשה איזה ספיישל של 50 האלבומים הגדולים שלכל אלבום נכתבה ביקורת בעמוד שלם. אז Ten לא היה שם, אבל היו כמה אומנים ישראלים שהמליצו על אלבום טוב לטעמם. אז אפרת גוש בחרה ב-Grace של ג'ף באקלי. דנה עדיני בחרה ב-Blue של ג'וני מיטשל. יוני בלוך בחר בdoolittle של הפיקסיז. וסינגריה, כנראה להקת הרוק בשקל הכי גרועה בהיסטוריה, בחרו בכנראה אלבום הרוק הטוב ביותר לדעתי - Ten. מה אני אגיד לכם...אני לא חושב שלמרות הפופלאריות של סינגריה, זה ממש מחמיא לפרל ג'ם שהם בחרו באלבומם כטוב ביותר. כי כמה פעמים שמתם על ההמלצות של ג' יפית? נ.ב. תהרגו אותי איך לא הכניסו את הארבעה האלה לרשימה....אבל שיהיה....מעריב לנוער..אין מה לקחת ברצינות.

hitchhiker218

New member
חחחחח וואי..

סינרגיה.. הם כאלה... כאלה... מאונני גיטרות!!! תסלחו לי על הביוטי
אני זוכרת שחברה שלי הראתה לי את הכתבה, ציחקקתי לעצמי והתעלמתי.. בואו נעשה כאילו זה מעולם לא קרה:) והחלק הבאמת מפחיד של הכתבה זה שרית חדד שנראת כמו הבת של השטן... יהיה טוב!

Soon Forget

New member
המלצות מקוריות הם נתנו!

ג'רמי, אלייב, איוון פלואו. לא יכלו להיזכר באף שם אחר של שיר משם, אה?

Jagged chaos

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אשכרה המלצה של allmusicguide. פעם קראתי ב'שרת העיוור' ביקורת חלשה על האלבום (למרות שהיא שיבחה אותו). הבחור כתב ש-alive הוא פסגת האלבום, ובנינו- הוא לא. אז מישהי כתבה לו בהקשר הזה "הביקורת שלך מריחה כמו 'שמעתי את האלבום פעמיים, פתחתי ת'חוברת שירים, וכתבתי ביקורת'..." (משהו כזה, לא מדויק על המילה
) לא יודע למה, השירים הראשונים שתופסים אותי בכל אלבום הם השקטים יותר, וכמו ב-ten, נחרשו אצלי הכי הרבה- oceans, black, garden, release.

hitchhiker218

New member
האמת שגם לי ריליס ואושנס

נתפסו על ההתחלה.. יותר מהנותנים בראש... ואהבתי את התגובה שציטטת

nothingman1

New member
היי, בואו נעשה את זה בגדול יותר

מיד אפתח שירשור שמשתמש ברעיון של "מה תפס אותי" תודה על ההשראה

nothingman1

New member
אני דווקא מרוצה

אני מקווה שזה יפתח עולם חדש בפני מעריצי סינרגיה מטופשים ללהקה משובחת באמת לדעתי לאלה עם הפוטנציאל שבין המעריצים שלהם זה אולי יגרום להלם מסויים, הם יגלו רמות חדשות וגבוהות יותר של עומק, כנות ואהבה למוזיקה, שהם חשבו שנמצאים במוזיקה של סינרגיה... רק נקווה שבשבוע הקרוב הפורום לא יתמלא בילדות בנות 12 שיתלהבו מהסולן המ-א-מם
מצד שני, זה דווקא יהיה מעניין...

Jagged chaos

New member
סינגריה הלהקה הכי גרועה.

זה כאילו שילוב של כל הדברים הגרועים- המילים שלהם כאלה בלויות (שיאים חדשים של בנאליות ברוק הישראלי), הנגינה שלהם מוכרת מידי בלינקין פארק ובית הבובות (שתי להקות שלדעתי מעפנות בפני עצמן) הביצועים שלהם...רק לראות ת'קליפים שלהם ולראות איך הם מתאמצים לקווץ גבות, להוזיז ידיים ושיער בדרמטיות...בעעע סינגריה הגיע לדבר הכי שפל שאפשר לבקש ברוק- שערסים וילדים וילדות בנות 14 חורשים את השירים שלהם בפלאפונים.

למעלה