מי המורה שלכם?

מי המורה שלכם?

הי חברה הייתי פה לפני מלא זמן ושכחתי את הסיסמה (עילג שכמוני) אז פתחתי משתמש חדש אני לומד אצל אבי דיאמונד ונהנה מכל רגע

singlestroke

New member
אייל הרכבי /m\

בנבנבנבנבזונה של מורה אם הייתי מתאמן הוא היה אוהב אותי עכשיו הוא סתם מתעלל בי מינית עם מקלות עבים

avidiamond

New member
חחח

תמסור לו ד''ש הוא היה תלמיד שלי לא שיערתי שהוא מלמד אבל נגיד ואני לא ממליץ על המקלות העבים כי אם אתה לא מתאמן קבוע הם יעשו לך נזקים מטורפים צריך להתאמן רצוף עם מקל רגיל ורק שהשרירים בידיים מתחזקים עוברים לכבדים

KAB123

New member
כן, באמת צריך להתרגל.

לנסות קודם עם 7A, ורק אז להרחיב אותו עם מקלות עבים יותר. אגב, עדיף להשתמש במקלות חדשים. זה לא מקום שאתה רוצה בו wood splinters.

kfirshap

New member
אני ממליץ לפני 7a לנסות 8a

8a יותר דקים מ7a ויותר עבים מ5a ממליץ ביותר לעבור מ5a ל8a ל7a ל5b ולגדולים באמת אח"כ=] בהצלחה

DRUMMERIT15

New member
עוד לא שמעתי שטויות כאלה...

אתה מתבלבל בין כל הגדלים, ידידי..

kfirshap

New member
אני יודע למה את חושבת ככה

כי בין החברות הגדלים משתנים [ביקשתי 8a של פרו מארק והופתעתי לגלות שהן שונות מה8a של רגל טיפ שיש לי] כל הגדלים מיוחסים אך ורק לREGAL TIP שהיא החברה המועדפת עלי P:

kfirshap

New member
ממה אין מצבב חחחחח....

יש לי 5a ויש לי 8a ויש לי 5b ולמורה שלי יש 7a זה בדוק... וקניתי את ה8a במרום וה5a במוזיקה 10 זה לא מחורטט P: שווה בדיקה אם עוד מישהו פה חושב כמוני או כמוה תפתרו לנו ת'בעיה P: תגידי איך קוראים לך?

kfirshap

New member
אמממ

איזה מוזררר שירי... קבלי: -המקלות של המורה שלי ה7a יותר עבים גם מה8a גם מה5a ויש להם ראש עגלגל כמו ה8a [למרות שלגבי זה אנ'לא בטוח בדיוק איך ראש שלהם אז יש מצב שזה לא טעות] -ה8a אמנם נראה יותר קטן אך גם אני התפלאתי שהוא היה יותר כבד מה5a... אלא אם קניתי זוג שספציפית היה דפוק [כי באמת הם לא היו באותו המשקל]

DRUMMERIT15

New member
אוקיי... מוזר לך או לא מוזר, זה המצב-

הטיפ של ה7A הסטנדרטי הוא טיפה גם ה5A הטיפ של ה8A הוא היחיד שעגול... שוב, כאשר ה7A הכי קטן, אחריו ה8A ואח"כ ה5A שיהיה לך לילה טוב
*בהצלחה בבגרות בלשון*

kfirshap

New member
תודה גם לכם=]

אני צריך לבדוק את זה במרום נשמע לי מאוד הגיוני מה שאתם אומרים ואני מסכים איתכם אבל אני משתמש ברגל טיפ וזה מה שיצא לי להרגיש...

singlestroke

New member
אני לא מתאמן עם מקלות עבים.

דיברתי על חדירות אנאליות של המקלות D: ! כן, אבל גם זה לא ממש קורה. זה היה בצחוק.

למעלה