מי הם פעילי "שינוי"

שופר

New member
מי הם פעילי "שינוי"../images/Emo153.gif

תראו הרבה מדברים אתכם (במיוחד האתר הזה ) על פעילים של מפלגות חילונית אז בואו תשמעו משהו מבן אדם שמכיר אותם לא מעיתונים , לא מכתבות ולא משאר כלי התקשורת (תסלחו לי אם אני מתבלבל לפעמים במילה האמיתית שלהם) האמינים של החילונים שלא נובעים כלל מדעות אישיות של כתבים או מתוך אינטרסים שונים, אני מכיר אותם עייני עינאק ובקיצור אני יכל לומר לכם שמדובר באנשים שהמראה החיצוני שלהם פחות או יותר בא לאמת את תורת האבולוצייה של דארווין (זה קשור לקופים) מה שאומר שלא הולך להם כל כך עם בנות ובמקום ללכת לעבוד ולהרוויח כסף הם מתנדבים לאיזה מפלגת שינוי משונה. לא רוצה לגרום להפצת שנאה כלפי שום צד (אפילו שלמעשה זה הפך להיות מקצוע מאד מצליח אבל יש כבר הרבה אנשים שעוסקים בכך) בכל מקרה רציתי להסביר לכם מי האנשים שהולכים להיות מתנדבים בדברים כאלו , לא אלה שחוזרים בתשובה מה שחלק קוראים "המיואשים" משום שאותם מיואשים הם אלה שמחפשים משהו חדש שאולי יקנה להם מקצוע בעתיד או משהו כזה . בהצלחה לשינוי ולכל המשונים

Nick Drake

New member
חמוד קטן, נכנסת לפורום הלא נכון

זה לא הפורום של הארי פוטר. זה פורום של אנשים מבוגרים שמשוחחים על ענייני דיומא. אז תגיד לאמא שלך שבטעות ניכנסת לפורום הלא נכון והיא תעזור לך להיכנס לפורום המתאים. אני בטוח ששם תוכל להתווכח ברמה המתאימה לך עם המון תוכן ורעיונות גדולים כמו שיש רק לך. עצה הקטנה, אם תתחיל לדבר על איך אנשים נראים לעומת מה שהם עושים, אנשים יבחינו בזה שאתה עוד לא בן 9. חוץ מזה, אתה בטח צריך ללכת לישון כי מחר יש בית ספר.

למעלה