מי הכי מתאימה להארי?

Hermione G

New member
מי הכי מתאימה להארי?

מי לדעתכם הכי מתאימה להארי? נראה לי שהוא יהיה עם ג`יני.. למרות שלדעתי הם לא מתאימים... היו אנשים שאמרו שהוא יהיה עם פלור!!!!!! מפחיד....

Padfoot

New member
האהבה...

אני ממש מקווה שהארי לא יהיה עם פלור, וחוץ מזה היא מוצאת חן בעיני רון אז ככה שיכול להתפתח קטע ממש לא נעים ותחרותי בין שניהם על אהבתה, מה שיכול להיות מעניין אבל גם מעצבן כי אני אישית שונאת שהארי ורון רבים ביניהם. הקרב האמיתי הוא בין ג`יני לצ`ו: הארי רוצה את צ`ו אבל לא ברור אם היא רוצה אותו בחזרה, היא גם קצת גדולה עליו, לא? מצד שני, ברור לכולנו שג`יני מאוהבת בהארי עד מעל הראש, אבל הוא לא ממש שם עליה. אולי בגלל שהיא אחותו הקטנה של רון וזה מביך או בגלל שהיא סתם צעירה ולא בוגרת עדיין. נחיה ונראה...

js42

New member
הארי ו-??? (X4, כרגיל)

אם צ`ו גדולה על הארי בכמה מספרים, פלור על אחת כמה וכמה! מצד שני, אסור לשכוח את איזאבל... בכל זאצת הארי ``הציל`` אותה... אבל - בכל ספר נוספת מישהי חדשה. ייתכן מאוד שיש עוד שלוש בדרך. אז לאן כולם רצים? תנו לו להתבגר בנחת:)

Hermione G

New member
אפשרויות X4

בקשר לפלור ורון - רון לא אוהב את פלור, הוא נמשך ליופי שלה אבל הוא בעצם אוהב את הרמיוני אם לא איך תסבירי את היד של קרום מתחת למיטה? :) צ`ו לא נראית לי מתאימה לו בכלל וזה גם נראה לי רק קראש ול משהו מאוד רציני - זה יעבור לו... בכל מקרה גם החבר שלה רק כרגע מת!!! רחמים על הילדה!!! יקח לה זמן להתגבר ועד שהיא תתגבר אולי היא כבר תעזוב - היא הרי גדולה מהארי... ג`יני באמת מאוהבת בהארי עד הראש... הייתי בטוחה שזה יעבור לה אחרי שנה אבל לא - כבר שלוש שנים היא עדיין מאוהבת בו אז כנראה זה התחיל מקראש אבל עם ההכרות היותר עמוקה איתו התפתח לאהבה קצת יותר רצינות שמתבססת לא על זה שהוא מפורסם וניצח את וולדמורט אלא על האישיות שלו... בכל זאת האי לא ממש מתאימה לו לדעתי... אבל היא האפשרות הכי טובה בינתיים... אולי נכיר מישהי חדשה בספרים הבאים שתתאים לו יותר ... אבל יש רק עוד 3 ספרים וזה יהיה נורא חבל אם נכיר את החברה של הארי רק לזמן קצר ... בקיצור נראה לי שהוא הולך היות עם ג`יני ...

pedfoot

New member
הכי מתאימה להארי

הכי מתאימה להארי היא צ`ו צ`נג והוא טיפש ומפגר היה יכול לצאת איתה אבל לא הוא חייב להתביש לשאול אותה אם היא רוצה לצאת

למעלה