מי הכי חזק בעולם

Lu Tze

New member
אני לא בקיא בנושא במיוחד, אבל

גם אז החומר יגמר, לא?

Ewan McTeagle

New member
דווקא לא

זה כל העיקרון ב-CF CF נמצא כרגע במחלוקת דיי קשה, והרבה מגזינים מדעיים נמנעים אפילו לפרסם מאמרים בנושא... תריץ חיפוש: COLD FUSION ב-GOOGLE

Ewan McTeagle

New member
אוקיי...

כנראה שהחומר כן נגמר...

הוא לא

המערכת מאבדת אנרגיה לצורך חימום כיוון שכאשר המגנטים מסתובבים הם יוצרים חום בגלל חיכוך (גם בחלל הבין גלקטי יש אי אלו מולקולות ולכן יהיה איזה שהוא חיכוך) ואינה מקבלת אנרגיה משום מקור. באופן עקרוני לא ניתן ליצור "פרפקטו מובילה".

erezsh

New member
חה חה חה

ומה עם בן-האדם שיכול להציב לעכבר מלכודת? או נחש שאוכל עכברים לארוחת-בוקר? (תרתי משמע) וכולם לא יכולים לחיות בלי מים. אז המים הם הכי חזקים בעולם. תעשה לי טובה!!!

Lechko

New member
הכי חזק... הממ...

גרין האלק לא רלוונטי.. אני מתלבט, באטמן, ספיידרמן או איבל קניבל. מי לוקח, באטמן או אלוהים?

Lu Tze

New member
ברור שבאטמן.

עם כל הכבוד שיש לי לאלוהים, לבאטמן יש את הבאטמוביל, מה יש לאלוהים? ענן?

erezsh

New member
רגע, ומה עם

Juggernaut? הכוח שלו בלתי מוגבל! (לא כמו אלוהים)

Lu Tze

New member
אה, שתי בעיות:

דבר ראשון, אם מורידים לו את הקסדה הוא חסר הגנה בפני התקפה טלקנטית. דבר שני, אם מורידים ממנו את אבן הכוח, או איך שלא קוראים לדבר הזה, הוא חסר כח.

Lu Tze

New member
להוריד את הקסדה? כן.

ספיידרמן הצליח לעשות את זה מתישהו. אה, אבל שכחתי שאונסלוט בכלל זרק את הג'גרנאוט פעם לאורך כמה מדינות...

Scaly

New member
ממש בוגר מצידכם...

ואקס מן ח'ברה..אם כבר..
ולהיות יותר ספציפי...וולברין...

ל נ צ ח

New member
אבני-הניגוד הם הכח החזק ביותר.

מהם בנויים כל הכוחות שביש מהם הטוב והרע לאדם בגללם החיים,עולם-החיים(גן-עדן). בגללם המוות, עולם-המוות(הגיהינום) הם והכל באלוהים מהם ברא אלוהים כך ולא אחרת המציאות למענו האדם. * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

למעלה