מי הכי בישי? D=

Reyoga

New member
נצל"ש: פתיח וסיום מלא חדש- יצא כבר?

יש לכם אתר טוב לבליץ' עם כל הדברים האלה כמו הפסקול וכל הפתיחות והסיומות... (כמו שאני משתמש ב www.narutofan.com לOST של נרוטו)

Violettecat

New member
יצא רק שיר סיום מלא

את שיר הפתיחה יש רק בגרסא המקוצרת. האתר הכי טוב לדברים של בליצ' הוא- www.bleachportal.net יש שם פשוט הכל....

MichelleLev

New member
הממ

אי'צ'יגו!! [והוא שלי! וקצת של סופי] היטסוגאיה גם בישי *____* וגם ביאקויה ואיעשידה &_____________*

Pukapukit

New member
אישי בישי *___*

וביאקויה... ואיצ'יגו... ורנג'י.. (לפעמים..) והיטסוגאיה כמובן *______* ואיצ'ימארו (אוי למי שיגיד שהוא גחלילית שצריך לקבור! הוא חמיוט ^_^ יום אחד הוא יאנוס את כול העולם! ואפחד לא יוכל לעצור אותו! מואהאהאהאהאהאה!) (איצ'י+איצ'י=היטסו!!!)

NuShiCieNta

New member
../images/Emo45.gifוהמילה גחלילית אומרת הכל!../images/Emo108.gif

מוות לגחליליות

Pukapukit

New member
לאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלא!!!

הוא לא גחלילית! ולא צריך לקבור אותו! הוא חמיוט ^_^ והוא מצחיק ^_^ והוא מרושע ושטלטן וסאמא מושלם ^_^

Pukapukit

New member
XDDDDD

נה נו דה בהחל... אבל איצ'יאיצ'י זה הקאנון הכי מושלם ^__^ במיוחד איצ'י+איצ'י=היטסו!!! ^_____^

Neon taichou

New member
...הא?

מה זה אומר, שגין ואיצ'י התחתנו והולידו את הגלגול של היטסוגאיה? o_O ואיך לעזאזל איצ'יאיצ'י זה קאנון?! XD

Pukapukit

New member
~_~

איצ'יאיצי זה דבר שולט ~_~ תקראי לזה קאנון או לא זה כזה ~_~ וכעעע!! יש לי אפילו קומיק על זה ^_^ איצ'ימארו אנס את איצ'יגו ואז נוצר לו היטוגאיה קטן ובישי ^_^

Neon taichou

New member
o_o לשלוח לי עכשיו.

וקאנון זה זוג שבאמת קורה בסדרה, אז הם לא קאנון =__=

shui chan

New member
רנג'י נראה לי [;

אולי גם אישידה. או איציג'ו. או היטסוגאיה. לא יודעת.. לא ממש חשבתי על זה O:

Sheiz

New member
רנג'י ../images/Emo99.gif מן הסתם ^^

אבלאבלאבל ביאקויה שקסי