מי הכוכב הכי גדול ?

fm2005

New member
מי הכוכב הכי גדול ?

שהצלחתם להביא לקבוצה ישראלית? ולאן הכי רחוק הגעתם עם קבוצה ישראלית?

דייגו

היום הוא השחקן הכי טוב בפורטו. ופעם הגעתי לגמר ליגת האלופות עם מכבי חיפה. הפסדתי בגמר למנצ'סטר סיטי. את הגולים בגמר כבשו להם יעקובו וברקוביץ'...מוזר לאללה..

...

בטיסטוטה
להפועל פ"ת
עונה שניה זקן אבל מלך!! באותה עונה הגעתי לשמינית גמר נגד לציאו עד שנמחקה לי השמירה מסיבה שאני עדיין לא מבין.. לא שיחקתי עם הרבה קבוצות ישראליות.. אולי שיחקתי פעמיים 3 עם הפועל
פ"ת

visca el barca

New member
דייגו ארמנדו....מחייה

חלוצה של נבחרת אל-סלוודור הבאתי אותו ב70,000 יורו ואני עומד למכור אותו ב3.2 מיליון העונה יש לו ממוצע של גול למשחק אצלי!!! אני משחק עם מכבי הרצליה והעלתי אותה לליגת העל בעונה הראשונה ביחד עם גביע הטוטו וגביע המדינה!!! לא שיחקתי עם קבוצה ישראלית גדולה אז אין לי השגים עדיין

fm2005

New member
חיפה 2010

זה הסגל שלי אחרי איזה שבע עונות נראה לי שהכוכב הכי גדול שהגיע זה דקו והכי רחוק באירופה שהגעתי היה חצי גמר אלופות והפסדתי שם ליובה עזבתי את המשחק הזה די מזמן אבל נראה לי שאני אחזור אליו קצת לנסות לקחת סוף סוף את גביע האלופות עם חיפה

fm2005

New member
כל שנה ליגת אלופות

מקבלים שם המון 4 מיליון שעולים וכל ניצחון עוד כמה מאות אלפים ובסוף עונה מקבלים מהזכויות טלויזיה של האלופות עוד כמה מיליונים וזה המון כסף לקבוצה שאין לה הוצאות גדולות כמו לחיפה וכסף מביא את כולם :)

JoHnYmYsTeR

New member
לא נכון.

פעם שיחקתי עם פנרבחצ'ה וזכיתי פעמיים בליגת האלופות ברציפות והייתי טחון בכסף אבל שהצעתי לשחקנים בסדר גודל של דקו לבוא אליי הם אמרו שהם לא חושבים שמעבר לטורקיה יהיה צעד טוב לקריירה שלהם.

fm2005

New member
עובדה שהוא אצלי :)

הוא הגיע אחרי שהייתי איזה שלוש פעמים רצוף ברבע גמר לידת האלופות

fm2005

New member
שים לב לשנה

היה לי המון כסף וכל שנה דאגתי להביא שחקנים בניתי שם אימפריה קטנה :)

visca el barca

New member
ד"א

סחתיין על פרדי גוארין,ליביס ארנס ויוהן חיירו מוסקירה אני תמיד מביא אותם לנוער של הקבוצות שלי

Angeldust1

New member
פרדי גוארין לנוער??????????????????

אתה באמת מבזבז את השחקן המושלם הזה על נוער?????????????

למעלה