מי היתה בעיר הקרח?

imasarit

New member
מי היתה בעיר הקרח?

שווה?

לאילו גילאים מתאים?

כמה זמן אפשר לבלות שם?

shiron number 1

New member
אמא שלי

נהנתה מאוד מאוד מאוד. אמרה לאחותי שחייבים לקחת את הנכדים הגדולים יותר (בני 9 ו 12) אבל הקטנים עדיין קטנים מדי (בני שנתיים ושלוש). לא יודעת כמה זמן אפשר להיות שם.

אני הייתי

לדעתי זה שווה (בעיקר אם יש לך ישראכרט ואז יש הנחה על הכרטיסים)
יש שם 3 מתחמים שונים:
הראשון - פסלים בקרח. אי אפשר להיות שם המון זמן כי קפוא שם נורא. אנחנו היינו לדעתי בערך חצי שעה. זה החלק העיקרי שעליו התשלום.
השני - החלקה על הקרח. בתשלום נוסף, רק לילדים מעל גיל 7.
השלישי - מתחם של סמסונג עם כל מיני מחשבים משוכללים ומצלמות שעושות כל מיני דברים
לדעתי, זה מתאים בעיקר לילדים מגיל 8 ומעלה.

imasarit

New member
הבנתי שנותנים מעילים בכניסה?

מתחם סמסונג - רק רואים או שהילדים מתפעלים בעצמם?

ואיך מגיעים לשם? יש אפשרות ברכבת?

נותנים מעילים בכנייסה אבל כל כך קר שם

שאני ממליצה לכם להביא גם מעילים משלכם, ואת המעיל שהם נותנים ללבוש מעל
וכמובן שצריך כפפות, צעיף וכובע
לי לא היו כפפות והאצבעות בידיים קפאו לי מקור הרגשתי שעוד רגע הן נושרות לי מהיד מרוב קור.
במתחם סמסונג יש מלא דברים כיפיים. כשאנחנו היינו גם לא היה עמוס, אז הצלחנו להנות מהכל - יש מקרר שצריך לנחש כמה בקבוקים יש בו, יש מצלמה שאפשר לצלם בה את עצמך ואז רואים את זה על מסך גדול, יש טלביזיה בתלת ממד שמקרינה כל הזמן דברים, יש ציירים שמציירים קריקטורה שלך על טלפון סלולרי ושולחים לך את זה במייל, יש XBOX שאפשר לשחק בו, ויש מכונת כביסה שמפעילים אותה ע"י דיווש.
לא יודעת איך מגיעים עם רכבת. אנחנו הגענו עם רכב. על זה ירושלמיות ידעו לענות יותר טוב ממני.

D X 9

New member
אני

בן השלוש נהנה בטירוף, הגדולים יותר קצת. אין מה לעשות שם, מתלבשים בהמון שכבות, רואים סרט, עושים סיבוב ורואים קוביות קרח שבתוכן כל מיני דברים, עושים סיבוב במגלשת קרח, קונים שוקו חם במחיר מופקע ויוצאים.
משהו

מה יש עוד לעשות שם באיזור ?

אני מבינה שממצים די מהר את המקום, אם כבר אנחנו מגיעים לאזור (לא ממש הצלחתי להבין איפה זה ממוקם) מה יש עוד לעשות או לראות עם בן חמש (לא שלי) ובן כמעט תשע?

זה נמצא ליד גן הפעמון בירושלים

אנחנו גם חנינו בחניהשל גן הפעמון, אבל בדיעבד מתברר שלעיר הקרח עצמה יש חניה יותר קרובה
לא מכירה את ירושלים ולא יודעת מה עוד יש שם באזור
אנחנו אוהבים בירושלים גם את מוזיאון המדע, אבל אינטואיטיבית נדמה לי שזה לא ממש קרוב לעיר הקרח.
אני חושבת שעיר הקרח היא לי טחנת הרוח שיש בירושלים (לא יודעת עד כמה זה מעניין לילדים)

למעלה