מי הילדה הזאת? טוב, אני לא חושבת שצריך לתהות יותר מדי...
ה האוקינוס השקט New member 29/11/04 #3 אני חייבת לשים תמונה של הילד שכולנו רוצים שיחזור לאמא ואבא בשלום .... אולי נכתוב עצומה גם לזה?
2 2shy New member 29/11/04 #5 כבר יש תאריך מדויק? שנת 2005 תהיה שנה מצויינת לתעשיית הקולנוע עם "תיקים באפלה", "מלחמת הכוכבים 3" ו"מדריך הטרמפיסט לגלקסיה"
כבר יש תאריך מדויק? שנת 2005 תהיה שנה מצויינת לתעשיית הקולנוע עם "תיקים באפלה", "מלחמת הכוכבים 3" ו"מדריך הטרמפיסט לגלקסיה"
ה האוקינוס השקט New member 29/11/04 #7 הם חייבים להחזיר אותו אם יש להם איזו בעיית תסריט איך לגרום לויליאם לחזור אני כבר אמצא להם פתרון את הסרט הראשון ראיתי 5 פעמים בקולנוע (ואלף פעם בוידיאו) אם לא יהיה ויליאם בסרט השני אני אראה אותו רק 4 פעמים בקולנוע ו999 פעם בוידיאו
הם חייבים להחזיר אותו אם יש להם איזו בעיית תסריט איך לגרום לויליאם לחזור אני כבר אמצא להם פתרון את הסרט הראשון ראיתי 5 פעמים בקולנוע (ואלף פעם בוידיאו) אם לא יהיה ויליאם בסרט השני אני אראה אותו רק 4 פעמים בקולנוע ו999 פעם בוידיאו
G Gilliana New member 29/11/04 #8 עדיין אין אבל אני עם אצבע על הדופק. כרגע מדברים על סוף 2005 / תחילת 2006. אין תאריך מדוייק. אולי תכתבי לקארטר ותציעי לו?
עדיין אין אבל אני עם אצבע על הדופק. כרגע מדברים על סוף 2005 / תחילת 2006. אין תאריך מדוייק. אולי תכתבי לקארטר ותציעי לו?
G Gilliana New member 29/11/04 #10 נחפש ונמצא... עם קצת יגיעה אני בטוחה שאפשר יהיה למצוא את הכתובת מתגלגלת אי שם ברשת... יש לי אפילו כמה כתובות "קרובות", של הסוכנות שלו וכדומה.
נחפש ונמצא... עם קצת יגיעה אני בטוחה שאפשר יהיה למצוא את הכתובת מתגלגלת אי שם ברשת... יש לי אפילו כמה כתובות "קרובות", של הסוכנות שלו וכדומה.
ה האוקינוס השקט New member 29/11/04 #13 אז אם כבר מחפשים ומוצאים בוא נלך קצת יותר קדימה ונחפש גם את הכתובת של דיוויד (למקרה שקרטר לא יקבל את המכתב)
אז אם כבר מחפשים ומוצאים בוא נלך קצת יותר קדימה ונחפש גם את הכתובת של דיוויד (למקרה שקרטר לא יקבל את המכתב)
ה האוקינוס השקט New member 30/11/04 #21 החיפוש אחר האמת איפה דיוויד גר מתחיל כאן ועכשיו נקווה שלו לא יקח 9 שנים להסתיים אלא 9 ימים גג
D DarlingAdam New member 30/11/04 #25 לפעמים בIMDB ובאתרים דומים יש "צור קשר", כתובת של סוכן או מנהל. כדאי לחפש שם.
2 2shy New member 30/11/04 #17 סוף 2005 / תחילת 2006 מזכיר לי את ה22 בדצמבר אתם יודעים מה יש בתאריך הזה?
ה האוקינוס השקט New member 30/11/04 #23 כן אבל דיברנו על התאריך לא בשנים אלה היום והחודש אף אחד לא מקדים את המאוחר... אלא אם כן איזה חיזר יחליט להקדים
כן אבל דיברנו על התאריך לא בשנים אלה היום והחודש אף אחד לא מקדים את המאוחר... אלא אם כן איזה חיזר יחליט להקדים