מי היו ה"אלילים" שלכם ?

Anna begins cc

New member
הרשימה שלי-

בתור ילדה -
ג'ולי אנדרוז (במיוחד בתפקידים ב"צלילי המוזיקה" וב"מרי פופינס".)
חנוך רוזן (כפיטר פן)
שלומית אהרון (שדבבה את הקול של בת הים הקטנה בגרסה לעברית)
וטדי קולק (ירושלמית אמיתית, חברים.)

בתור מתבגרת-
אדם דוריץ, הסולן של הקאונטינג קרואוז (וזה לא באמת עזב אותי עד היום, אני נפעמת מהכתיבה שלו כל פעם מחדש)
מארק קנופלר, הסולן והגיטריסט של הדייר סטרייטס
רחל שפירא (שכותבת בפשטות ובתבונה אמיתית)
ולוסי מוד מונטגומרי (הסופרת שכתבה את סדרת ספרי "האסופית")

בתור מבוגרת-
יש הרבה אנשים שאני מאד מעריכה, אבל כבר לא ממש מעריצה בתמימות ילדותית ועיניים בורקות.
אני חושבת שדודו טסה הוא גאון טקסטואלי (ולא מוערך מספיק על הטקסטים שלו)
אני חושבת שאף אחד לא מצליח לשיר על כאב בצורה טובה יותר מדמיאן רייס,
ואני יכולה לדבר שעות על ריימונד קארבר, שהוא המשורר האהוב עליי כבר שנים.

אבל האמת היא שזה משתנה,
אני אלך לישון ואקום מחר ואחשוב על עשרה שמות לפחות שלא ציינתי ושהיו קריטים עבורי במהלך השנים,
ואני תמיד נחשפת לעוד מוזיקה ולעוד שירה ולעוד ספרות, אז בטח עוד שנה הרשימה הזאת בכלל תראה אחרת,
אבל הדבר היחיד הקבוע בחיי,
האדם היחיד שהערצתי מהיום שאני זוכרת את עצמי ועד היום,
ושאני מתפללת להיות חצי מהאישה והאמא שהיא-
זו אמא שלי.
וזה אף פעם לא ישתנה.

צלשלספק

New member
נוסטלגיה

ז'אן קלוד ואן דאם היה האליל שלי בגיל העשרה בפרט, וסרטי אומנויות לחימה ככלל, גם את שוורצנגר וסילבסטר סטלונה אהבתי מאוד, אני ואחד מחברי היינו צופים בסרטים - ואחר כך היינו הולכים עם "לפוצץ" במכות קצת את שק האגרוף במקלט, בין לבין למדתי כמה שנים טאקוונדו אז זה היה גם לתרגול. נו גיל 13-16 כזה.

הרבההההה לפני כן קישקשתא והרובוטריקים היו שם בעסקת החבילה, אבל כמה שנים לפני כאמור...

ספרות מד"ב ורומנים לרוב (הייתי תולעת ספרים בצעירותי, היום אני בקושי נוגע בספר) ומשחקי מחשב הייתי מכור (עד היום...), בגיל 16 וחצי הגיע האופנוע הראשון מכוסח ומקומט אבל שלי בלבד
, ואחריו עוד אחד ועוד אחד ו...כמעט תמיד היה אופנוע כלשהו בתמונה, גם עד היום בעצם

1Shir

New member
מדונה

בתחילת כיתה ו' הייתי בהופעה שלה בפארק הירקון ומאז הייתי בטירוף עד 1996 שאז זה התחלף בשחקני/מאמני/מגרשי כדורסל
לפני זה היו דובוני אכפת לי, ירדנה ארזי, צעירי ת"א ובטח עוד כמה
אחרי זה היו בעיקר גברים שהכרתי בשר ודם

היום גם אני מעריצה בעיקר את עצמי (לפעמים מגיע איזה גבר שווה)

אה, ואמינם

למעלה