מי היה רוצה לגור בבית הזה?
פ פגע רע סדרתי New member 18/9/06 #3 אני. אם אחד השכנים שם יורה במסיגי גבול, כלבים וגנבים- אודה לו מאד. דרך אגב, אפשר לשכנע את ג. יפית לבוא עם הכלב שלה לגנוב בבנין הזה?
אני. אם אחד השכנים שם יורה במסיגי גבול, כלבים וגנבים- אודה לו מאד. דרך אגב, אפשר לשכנע את ג. יפית לבוא עם הכלב שלה לגנוב בבנין הזה?
C cobainos New member 20/9/06 #7 אני למעשה אני כבר גר בו ואני תליתי את השלט.שכחתי להוסיף בפסקה השנייה "ויהודים" לפיכך, "יהודי שיכנס לחצר ויעשה בה את צרכיו יירו עליו בנשק חם ויהרגו אותו"
אני למעשה אני כבר גר בו ואני תליתי את השלט.שכחתי להוסיף בפסקה השנייה "ויהודים" לפיכך, "יהודי שיכנס לחצר ויעשה בה את צרכיו יירו עליו בנשק חם ויהרגו אותו"
S somebodddy New member 20/9/06 #8 באמת? עד עכשיו ממש רציתי לעבור לבית הזה, אבל אם אתה מתכוון להוסיף את השורה הזאת...
C cobainos New member 22/9/06 #15 למה מסרת? מי יכין לך עכשיו חומוס?כנאפה?בקלאוות? ערבי בבית (בעצם עדיף בחצר) זה נכס! כל עוד הוא קשור בשרשרת ומתעסק רק באוכל.
למה מסרת? מי יכין לך עכשיו חומוס?כנאפה?בקלאוות? ערבי בבית (בעצם עדיף בחצר) זה נכס! כל עוד הוא קשור בשרשרת ומתעסק רק באוכל.
P Perfect sense New member 20/9/06 #10 מזל שאין לי כלב, ורישיון. אבל הסעיף האחרון הזה.. אולי אני אעדיף להתרחק מהבית.
S Sea Urchin New member 20/9/06 #11 אני מעוניין להוסיף עוד כמה תנאים ערסים מורידים את ערך הנכס כאשר ברדיוס של עד 500 מטר ממנו. ערס שיימצא ברדיוס זה יירו בו. כל מי שמכניס אצבעות לפה, ושורק מוריד את ערך הנכס, ויקבל כדור בפה מנשק חם ע"מ לשבור את שיניו ולהפסיק מפגע הרעש.
אני מעוניין להוסיף עוד כמה תנאים ערסים מורידים את ערך הנכס כאשר ברדיוס של עד 500 מטר ממנו. ערס שיימצא ברדיוס זה יירו בו. כל מי שמכניס אצבעות לפה, ושורק מוריד את ערך הנכס, ויקבל כדור בפה מנשק חם ע"מ לשבור את שיניו ולהפסיק מפגע הרעש.