מי היה מעצבן הפרק

מי היה מעצבן הפרק

לדעתי הספיר המנייקית איך אני שונא אותה היא הדמות הכי מעצבנת בכל הסידרה "לכי לעשות את זה עם אבנר גידי יגיד לך תודה" הו יביא לה סטירה עופר

actress

New member
הלוואי ותראו אותה במציאות שתראו איז

נה בנאדם, אויש יש לי צמרמורת ואני לא מקנאה בפירסום שלה עוד הכרתי אותה מימי המעודדות של מכבי ת"א וגם ב"בראבו" והיא בדיוק בדיוק בדיוק כמו בסידרה ושוב לא מקנאים בה. אני לא אוהבים אנשים שמתלהבים מעצמם היא טווס !!!! רק שהטווסים בהרבה יותר נחמדים אבל ההליכה שלהם כאילו מתנשאת, אז שתראו אותה תראו את אויש, אני לא רוצה כבר לדבר על היעל הזאת היא בעעעעעעעעעעעעעעע..........

כתבה על יעל דואני

היתה כתבה על יעל דואני בעיתון אנשים שמופץ ביחד עם עיתון ידיעות סוף שבוע.

actress

New member
אוי ויי סמיר גוועלד קינד´לה אוי

אני יודעת או מהמרת מה היא תתחיל לפלוט שם, "הגעתי לאן שהגעתי בזכות עצמי...." "אני קומיקאית" רק הימור. ובטח התמונה שלה תהיה כמו איזה דוגמנית על חוף הים.

אין לי את הכתבה מולי אבל

המעט שאני זוכרת זה שהיא אמרה שהיא אוהבת את הדמות שהיא משחקת ושהיא חושבת שזה יותר קשה לשחק דמות שטחית וכל כך שונה ממי שאתה באמת ולכן האנשים המקצועיים בתחום שמכירים אותה יעריכו אותה על עבודתה .

actress

New member
אויש זה כזה צפוי,

והדמות השטחית שלה זאת היא בעצמה אז מה קשה לא הבנתי? מעניין שכל פעם היא אומרת משהו אחר על הדמות ועל איך שקיבלה את זה, והיא שוב לא משחקת שום כלום שם היא מביאה את עצמה.

MsPiggy

New member
והיא עדיין לא עושה את זה טוב

כאילו... אין לה כל כך הרבה שורות להגיד יש לה דמות סטריאוטיפית שנורא צפוי מה היא תגיד ואיך היא תתנהג והיא לא צריכה להביע יותר מדי רגשות ולעשות סצינות דרדמאטיות... והיא עדיין משחקת גרוע!!!

נוני 17

New member
ספיר היא באמת מעצבנת!

ואיך מאיה הקשיבה לה? זה ממש לא היה טוב שהקשיבה לשטויות של ספיר, היא מדרדרת מאיה אבל זה חבל! היה עוד קטע מעצבן שמאיה אמרה לספיר אל תגלי, והיא גילתה לא פחות ולא יותר לכלנית!

amirbilu

New member
feg avner feg,אתה טיפש

טיפש כותבים ט´.חחחחחח טיפש Feg Avner Feg

למעלה