מי היה מאמין...

נטע31

New member
מי היה מאמין...

זה התחיל לפני שנתיים הכרנו ממש כאן, אני לבד בקושי שנה - גרושה טריה "בשר טרי" והוא "המאניק" של הפורום אמרו לי תזהרי ממנו, אל תתעסקי איתו אבל כמובן לא הקשבתי לאחרים, בחרתי להקשיב לו לא היה קל, להפך היה קשה ומורכב, עברנו הרבה, לא הפסקנו לדהור "ברכבת ההרים של החיים" אבל לכל אורך הדרך רצינו, אהבנו, השתוקקנו להצליח. ועכשיו ימי החג כל כך נהנים מהמשפחתיות הנהדרת שיצרנו לנו אמש - ליל החג אבא ואמא עם שני בנים ושתי בנות בחיק המשפחה המורחבת כל כך טבעי כל כך נכון לבלות ככה את החגים, נהנים ומסופקים מהזוגיות, מהילדים מהמשפחתיות שיצרנו לנו נמצאים במקום טוב באמצע רוצה לאחל לנו רק שימשיך מה שיש - לא צריך יותר רוצה להגיד לכם שלא כולם "בורחים" תנו צ'אנס לכל אדם כמו שהוא רוצה להגיד לך אהובי שאני בטוחה בנו והדברים שאני כותבת מחזירים אותי למקום שידעתי אז לקבל אותך כמו שאתה ואני ימשיך לעשות זאת גם בעתיד.

a n a t i 3 3

New member
לחיי האהבה../images/Emo48.gif../images/Emo24.gif

לרצות ולהאמין... וזה בא בגדול

ואני אומרת

איזה כ'יף לקרוא הודעה כזאת, ממש תקווה של שנה חדשה, של התחלות חדשות, מאחלת לשניכם למרות היותי חדשה כאן, מאחלת שלא יגמר לעולם............ את ליבי חממת, ממש מאושרת בשבילכם. המון הצלחה ןחיים ביחד בהמשך.

מזל חי

New member
מעריצה אותך

ועוד אחרים שאינם מקשיבים למה שהם שומעים ויודעים לבחור את הטוב עבורם! שימשיך התענוג הזה אמן

יערית

New member
מה ז"א מי היה מאמין?

בוודאי שזה קורה ולא רק בסביבת הפורום שהוא מקבץ של נשים וגברים באותו סטטוס,זה קורה וימשיך לקרות,המורכבות הזו יכולה להיות נפלאה בעיניי,הכל עיניין של מבט ומגע:).
לשניכם

SecondOpinion

New member
Who dares - Wins

ויהא זה שיעור לכל האומרות למיניהן - זה לא הוא , זה הן. ולמען הסר ספק, "הוא" - אין הכוונה דווקא לנהג הרכבת דנן, אלא בכלל למניאקים המצויים. מי פחות ומי יותר. שנה טובה.

boaz10

New member
יש דברים

שאפילו לי גורמים להכנס לכאן... כמי שעקב והיה שותף להתהוות המשפחה הזו, כמי שמרגיש חלק אינטרגלי מהמשפחה הזו, אני רוצה להגיד לך ולשניכם שכל המורכבות הזו והדרך המופלאה שבה אתם מנווטים בתוכה, יצרה את מה שאתם שניכם היום: זוג מדהים שיודע להתמודד עם כל הקשיים ולהנות מכל הדברים הטובים. משפחה לתפארת שאוחדה משני עולמות שלמים ליצירת עולם חדש. החג הזה שעבר עליכם ועל כולנו ביחד היה כולו מלא באהבה והרמוניה, בחווית משפחה מורחבת (מורחבת פלוס) שרק אנשים מאושרים ובטוחים באושרם יכולים לעבור. בשבילי החג הזה היה מיוחד עוד יותר ונתן לי המון, וחלק מזה בזכותכם. מאחל לכם ולנו חגים ושמחות כאלו עוד הרבה מאוד שנים
אוהב אתכם מאוד בעז ותרשי לי להוסיף עוד שלושה לבבות לסיום שלך...

למעלה