שיר השבוע:Bon jovi- living on a prayer שיר גאנז השבוע שלי:November rain אלבום השבוע שלי:Appetite for destruction תכנית טלויזיה של השבוע:האנטומיה של גריי. סרט השבוע: אין ספר השבוע: אל תקראו את הספר הזה אם אתם טיפשים/ טיבור פישר ציטוט השבוע:"זה לא אני..זה אתה" רציתי לומר את ההפך, והתבלבלתי^^ המלצה לסופ"ש: תאכלו מלפפונים. תמונת השבוע: -->
שיר השבוע: Oasis - Wonderwall שיר גאנז השבוע שלי: Paradise City אלבום השבוע שלי: אין תכנית טלויזיה של השבוע: אין סרט השבוע: גם אין
ספר השבוע: מלך החומוס ומלכת האמבטיה של אילן הייטנר ציטוט השבוע: Now Im not saying the bed hasnt been Used, but it hasnt been Slept in המלצה לסופ"ש: אין
שיר השבוע: Aerosmith - pink שיר גאנז השבוע שלי: לא היה. אלבום השבוע שלי: John Lenon - acustic תכנית טלויזיה של השבוע: תא רדום. סרט השבוע: נשף סיוט - אנימציה מופרעת של ביל פלימפטון. מומלץ! ספר השבוע: שר הטבעות - שני הצריחים. ציטוט השבוע: God is a concept, by which we measure our pain (ג'ון לנון). המלצה לסופ"ש: אני מניחה שאני צריכה ללמוד לבגרות, אבל אני אנטוש את זה לטובת שרה"ט. ההמלצה שלי בשבילכם היא לקרוא ספרים, הם לא נושכים. בגרות תמיד אפשר להשלים.
שיר השבוע: sonata arctica- blinded no more שיר גאנז השבוע שלי: סוויד צילד.. אלבום השבוע שלי: אין >< תכנית טלויזיה של השבוע: נמלטים=] סרט השבוע: אין >< ספר השבוע: אין>< ציטוט השבוע: אין>< המלצה לסופ"ש: תעשו חיים, תמונת השבוע: אין לי, בידיוק באתי לגנוב כמה=]
שיר השבוע: In flames - crawl through knives שיר גאנז השבוע שלי: רוקט קווין
אלבום השבוע שלי: מפאת חוסר זמן, לא חרשתי השבוע על שום אלבום. תכנית טלויזיה של השבוע: כנ"ל. סרט השבוע: כנ"ל. ספר השבוע: צריך להחליף. ציטוט השבוע: אני לא באמת רוצה לשתף אתכם..
המלצה לסופ"ש: לחרוש למתמטיקה. בהצלחה לנבחנים! תמונת השבוע: תסמכו עליי, אתם לא רוצים ת'תמונות שלי. סופשבוע נעים.
שיר השבוע: אינפקציה-אם הדרך שיר גאנז השבוע שלי: רוקט קווין אלבום השבוע שלי: בכיף תכנית טלויזיה של השבוע: לא יודע סרט השבוע: מבצע סבתא (חור בהשכלה שלא ראיתי את זה עד היום אה?) ספר השבוע:- ציטוט השבוע:- המלצה לסופ"ש: תאכלו חרא. תמונת השבוע:
שיר השבוע: Jaded - Aerosmith שיר גאנז השבוע שלי: Live and let die אלבום השבוע שלי: זה של וולוט ריבולבר. תכנית טלויזיה של השבוע: אין. סרט השבוע: אין. ספר השבוע: אין. ציטוט השבוע: אני: "יש לי פין קטן(?) יללה טוב." שייה זה היה מוזר
המלצה לסופ"ש: אל תצפו יותר מדי בכוכב נולד O.O תמונת השבוע: חוח
שיר השבוע: שיר גאנז השבוע שלי: Don't Cry אלבום השבוע שלי: על המשמרת- פורטיסחרוף (הגאונות לא נגמרת...) תכנית טלויזיה של השבוע: מופע שנות ה-70 סרט השבוע: לא ראיתי שום סרט השבוע (!) ספר השבוע: לא קראתי שום ספר השבוע (!!) ציטוט השבוע: "היא שת... שתה... שתת... סולר!" (חבר שלי מתפקע מצחוק אחריי שמישהו כמעט שתה סולר בטעות) המלצה לסופ"ש: שליחי הבלוז במופע מחווה לפינק פלויד- מחר בפאב צרעה! תמונת השבוע: אין
שיר השבוע: פורטרט- הכל מבינה שיר גאנז השבוע שלי: Dust in The Wind אלבום השבוע שלי: Radiohead- The Bends תכנית טלויזיה של השבוע: ורוניקה סרט השבוע: וואי, ראיתי הרבה סרטים השבוע, אבל אף אחד מהם לא היה באמת טוב.
ספר השבוע: מיקודית בלשון
ציטוט השבוע: לא עולה לי כלום כרגע המלצה לסופ"ש: תלמדו, יום שני בגרות
שיר השבוע:לורדי-הארד רוק הללויה שיר גאנז השבוע שלי:וולקאם טו דה ג'אנגל ודונט קריי אלבום השבוע שלי:אממ רזורבלייד רומאנס תכנית טלויזיה של השבוע:"על טבעי" וה"או.סי" סרט השבוע:שכחתי איזה סרטים ראיתי חחח ספר השבוע:"ההוביט" רק התחלתי אבל בכל זאת ציטוט השבוע:ממ אין המלצה לסופ"ש:לצאת!!! הייתי בבית יום שישי והלכתי להשתגע! תמונת השבוע:גררר ג'ארדדדד