מי היה מאמין?..

So like a rose

New member
../images/Emo103.gif שלי.

שיר השבוע:Bon jovi- living on a prayer שיר גאנז השבוע שלי:November rain אלבום השבוע שלי:Appetite for destruction תכנית טלויזיה של השבוע:האנטומיה של גריי. סרט השבוע: אין ספר השבוע: אל תקראו את הספר הזה אם אתם טיפשים/ טיבור פישר ציטוט השבוע:"זה לא אני..זה אתה" רציתי לומר את ההפך, והתבלבלתי^^ המלצה לסופ"ש: תאכלו מלפפונים. תמונת השבוע: -->

SomebodyElse

New member
אני

שיר השבוע: Oasis - Wonderwall שיר גאנז השבוע שלי: Paradise City אלבום השבוע שלי: אין תכנית טלויזיה של השבוע: אין סרט השבוע: גם אין
ספר השבוע: מלך החומוס ומלכת האמבטיה של אילן הייטנר ציטוט השבוע: Now Im not saying the bed hasnt been Used, but it hasnt been Slept in המלצה לסופ"ש: אין
תמונת השבוע:

אילס

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע: Megadeth-The Scorpion
שיר גאנז השבוע שלי: לא שמעתי כ"כ גאנז
אלבום השבוע שלי: Metallica-And Justice For All תכנית טלוויזיה של השבוע: על טבעי והאנטומיה של גריי
סרט השבוע: -
ספר השבוע: אני תקועה כבר חודש בערך בעמוד 100 בזכרונותיה של גיישה
ציטוט השבוע: - המלצה לסופ"ש: אממ תנוחו?

טוב.

שיר השבוע: Aerosmith - pink שיר גאנז השבוע שלי: לא היה. אלבום השבוע שלי: John Lenon - acustic תכנית טלויזיה של השבוע: תא רדום. סרט השבוע: נשף סיוט - אנימציה מופרעת של ביל פלימפטון. מומלץ! ספר השבוע: שר הטבעות - שני הצריחים. ציטוט השבוע: God is a concept, by which we measure our pain (ג'ון לנון). המלצה לסופ"ש: אני מניחה שאני צריכה ללמוד לבגרות, אבל אני אנטוש את זה לטובת שרה"ט. ההמלצה שלי בשבילכם היא לקרוא ספרים, הם לא נושכים. בגרות תמיד אפשר להשלים.

oneman2

New member
אבל

קריאת שרה"ט מפתחת את החשיבה יותר מלימוד מתמטיקה (ובעצם, קריאת שרה"ט יכולה בעיני להחליף 12 שנות לימוד בקלות... או שלא.)

מפתח בטירוף.

לא חסר פעמים שאני מתייאשת מתיאורי הטבע המייגעים שלו, אבל אני תמיד מתאוששת!

Beautiful Scar

New member
אני../images/Emo199.gif

שיר השבוע: sonata arctica- blinded no more שיר גאנז השבוע שלי: סוויד צילד.. אלבום השבוע שלי: אין >< תכנית טלויזיה של השבוע: נמלטים=] סרט השבוע: אין >< ספר השבוע: אין>< ציטוט השבוע: אין>< המלצה לסופ"ש: תעשו חיים, תמונת השבוע: אין לי, בידיוק באתי לגנוב כמה=]

Cloudy Now

New member
../images/Emo97.gif

שיר השבוע: In flames - crawl through knives שיר גאנז השבוע שלי: רוקט קווין
אלבום השבוע שלי: מפאת חוסר זמן, לא חרשתי השבוע על שום אלבום. תכנית טלויזיה של השבוע: כנ"ל. סרט השבוע: כנ"ל. ספר השבוע: צריך להחליף. ציטוט השבוע: אני לא באמת רוצה לשתף אתכם..
המלצה לסופ"ש: לחרוש למתמטיקה. בהצלחה לנבחנים! תמונת השבוע: תסמכו עליי, אתם לא רוצים ת'תמונות שלי. סופשבוע נעים.

Dug E

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

שיר השבוע: אינפקציה-אם הדרך שיר גאנז השבוע שלי: רוקט קווין אלבום השבוע שלי: בכיף תכנית טלויזיה של השבוע: לא יודע סרט השבוע: מבצע סבתא (חור בהשכלה שלא ראיתי את זה עד היום אה?) ספר השבוע:- ציטוט השבוע:- המלצה לסופ"ש: תאכלו חרא. תמונת השבוע:

Queen for a day

New member
היפ.היפ.היפ.

שיר השבוע: Jaded - Aerosmith שיר גאנז השבוע שלי: Live and let die אלבום השבוע שלי: זה של וולוט ריבולבר. תכנית טלויזיה של השבוע: אין. סרט השבוע: אין. ספר השבוע: אין. ציטוט השבוע: אני: "יש לי פין קטן(?) יללה טוב." שייה זה היה מוזר
המלצה לסופ"ש: אל תצפו יותר מדי בכוכב נולד O.O תמונת השבוע: חוח

oneman2

New member
המממ...

שיר השבוע: שיר גאנז השבוע שלי: Don't Cry אלבום השבוע שלי: על המשמרת- פורטיסחרוף (הגאונות לא נגמרת...) תכנית טלויזיה של השבוע: מופע שנות ה-70 סרט השבוע: לא ראיתי שום סרט השבוע (!) ספר השבוע: לא קראתי שום ספר השבוע (!!) ציטוט השבוע: "היא שת... שתה... שתת... סולר!" (חבר שלי מתפקע מצחוק אחריי שמישהו כמעט שתה סולר בטעות) המלצה לסופ"ש: שליחי הבלוז במופע מחווה לפינק פלויד- מחר בפאב צרעה! תמונת השבוע: אין

מממ שישי בלילה../images/Emo99.gif

שיר השבוע: פורטרט- הכל מבינה שיר גאנז השבוע שלי: Dust in The Wind אלבום השבוע שלי: Radiohead- The Bends תכנית טלויזיה של השבוע: ורוניקה סרט השבוע: וואי, ראיתי הרבה סרטים השבוע, אבל אף אחד מהם לא היה באמת טוב.
ספר השבוע: מיקודית בלשון
ציטוט השבוע: לא עולה לי כלום כרגע המלצה לסופ"ש: תלמדו, יום שני בגרות
תמונת השבוע: סתם כי הוא יפה

danduuu

New member
מי../images/Emo9.gif

שיר השבוע:לורדי-הארד רוק הללויה שיר גאנז השבוע שלי:וולקאם טו דה ג'אנגל ודונט קריי אלבום השבוע שלי:אממ רזורבלייד רומאנס תכנית טלויזיה של השבוע:"על טבעי" וה"או.סי" סרט השבוע:שכחתי איזה סרטים ראיתי חחח ספר השבוע:"ההוביט" רק התחלתי אבל בכל זאת ציטוט השבוע:ממ אין המלצה לסופ"ש:לצאת!!! הייתי בבית יום שישי והלכתי להשתגע! תמונת השבוע:גררר ג'ארדדדד

למעלה