מי היה מאמין?..

LimiMimi

New member
מי היה מאמין?..

כבר הגיע סופשבוע!! ואיתו הסקר השבועי שלנו. תהנו!
שיר השבוע:
שיר גאנז השבוע שלי:
אלבום השבוע שלי:
תכנית טלויזיה של השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
ציטוט השבוע:
המלצה לסופ"ש:
תמונת השבוע:

עונה

שיר השבוע: Bark at the moon שיר גאנז השבוע שלי: Yesterdays אלבום השבוע שלי: Bark at the moon של אוזי אוזבורן תכנית טלויזיה של השבוע: ארתור!
סרט השבוע: לא יודע. לא ראיתי טלויזיה. ספר השבוע: :-\ לצערי אני בקושי קורא ספרים, אבל התחלתי היום לקרוא ספר שאני לא ממש זוכר את שמו >_> ציטוט השבוע: "הכלב שלך זויין במכות!!" (אומר לכם הרבה הא?) המלצה לסופ"ש: ללמוד לבגרות במתמטיקה
פאק אני שונא את זה כל כך תמונת השבוע: טא דאם!

LimiMimi

New member
הומיילורד. סיוטים ../images/Emo10.gif

ודיי, איך הבגרות במתמטיקה באה לי במקום. חופש!!!!1 [חח, מה אני אעשה, החומר כ"כ טחון לי במוח שאני מרשה לעצמי לנוח.]

אני מקווה שאתם יודעים מי זה בתמונה!

מצאתי באימיול פרקים של המחסן של כאילו ושל קופיקו
הורדתי אותם, ויום יבוא ואני אמכור את זה באיביי בהמון כסף

Queen for a day

New member
ג'יסז קרייסט../images/Emo6.gif

לא חשבתי שאני אראה אותו יותר XD כמעט שכחתי איך נראה הדבר הצהוב הזה <__<

Cloudy Now

New member
כמוני הוא כמעט כמוך,

וכמוך...*משהו משהו* אף פעם לא הבנתי. P:

LimiMimi

New member
אין עוד אף אחד. לא? P:

אויש, הנוסטלגיה. אני זוכרת שפעם אחת היה פרק הם הרע שם, הירוק הזה, וממש היו לי סיוטים אח"כ.

לירוק הזה קראו דווקא ../images/Emo3.gif

ולפני כמוני היה את אפילו, שזה היה יצור ורוד עם חדק ענקי. מישהו זוכר? :s

So like a rose

New member
ואי,

המחסן של כאילו הרס לי את הילדות. היה איזה פרק שכאילו וכמוני היו בבית כלא, ואכלו לחם קפוא, ואני טענתי שזה בורקסים. והיו מלא פרקים מוזרים ומפחידים.

LimiMimi

New member
תשובותיי.

שיר השבוע: Bush - Letting the cables sleep שיר גאנז השבוע שלי: Guns N Roses - Estranged. אלבום השבוע שלי: תהרגו אותי אבל הפסקול של מולאן רוז'. טחנתי.. תכנית טלויזיה של השבוע: התוכנית היחידה שאני רואה בערך, שיר שלנו. סרט השבוע: - ספר השבוע: זכרונותיה של גיישה.
ציטוט השבוע: Why live life from dream to dream and dread the day when dreaming ends? המלצה לסופ"ש: תקראו זכרונותיה של גיישה, זה טוב

LimiMimi

New member
והתמונה.

תתרחקו בערך 8 צעדים מהמחשב ותראו מה קורה.

eran377

New member
עונה.

שיר השבוע: Sting - Message In A Bottle שיר גאנז השבוע שלי: Sweet Child O' Mine אלבום השבוע שלי: עבור...
תכנית טלויזיה של השבוע: חברים. סרט השבוע: שקרים אמיתיים
ספר השבוע: ספר? ציטוט השבוע: בקטע הטוב, יותר. המלצה לסופ"ש: למי שאין בגרויות ללמוד אליהם - תתפננו כמה שאפשר כי בקרוב גם לכם לא יהיו חיים... תמונת השבוע:

למעלה