מי היה מאמין?!

Rossi46 ®

New member
מי היה מאמין?!

לפעמים, כשהכל נראה שחור ולכאורה אין שום פתרון, צצה לך קרן אור בכל החשכה שנקראת משטרה צבאית. אתמול, נרשם רגע היסטורי בכלא 4, ברי סחרוף בכבודו ובעצמו בא להופיע אצלנו בכלא לעיני הכלואים ואנשי הסגל יחדיו. לפעמים יש יתרונות בלשרת בבסיס משטרה צבאית.

Rossi46 ®

New member
אכן 50 דקות מופלאות!

זמר תותח, נתן אוירה טובה מאוד בקרב הכלואים!

ofekm1

New member
טיפלנו אמש בפנייה לגבי מצוקה נפשית.

של חייל בכלא. התמהמהו לשלוח אליו קצין ע"מ לשוחח עמו, מכיוון שהקצין צפה באותם רגעים בברי סחרוף... ביזיון!

jonzo

New member
איזה בסיס זה היה

איפה בארץ?? סחתיין על ברי. ג'וני.

*GormE*

New member
כלא 4 בצריפין

צמוד לבה"ד 10 למה לכלואים לחכות להופעות של ברי סחרוף כשההופעה הטובה ביותר היא הקורסיסטיות הרצות של בה"ד 10? כי הכלואים כבר ממזמן עלו על הטרנד הזה!!

jessy19

New member
אופק....

לא תמיד חייבים לחשוב על עבודה עבודה עבודה... יש גם זמן להנאה ויש פעילויות נחמדות שעושים לחיילים....

Rossi46 ®

New member
ת'אמת ממש לא..

יש חיילים בכלא שחותכים וורידים על ימין ועל שמאל.. אז מה זה כבר בעיה נפשית מינורית של חייל.. וככה זה בכלא, כל דבר לוקח זמן. המון זמן. יותר מדי זמן!!!

jessy19

New member
ברור שזה חשוב מאוד

אבל מה לעשות, אי אפשר לחכות בחיבוק ידיים עד שמישהו יפנה עם מצוקה.

מצ כחול

New member
ברי בכלא!!

ההוא שרשם שהוא מכלא 4 באיזה פלוגה אתה משרת? מה התפקיד שלך? איזה באסה אני לא מאמין גם תקעו אותי בכלא 4 אז לא יכלו להיבא אותי שבוע לפני לראות את האליל שלי ברי סחרוף??? איפה בדיוק הוא הופיע בכלא? אני חתמתי אתמול על טופס טיולים נכנס לכלא ועכשיו יש לי רגילה עד יום ראשון עוד שבוע וחצי ואז אני מתחיל לתפקד בכלא כמד"כ.

למעלה