מי היה מאמין

AshkA_

New member
מי היה מאמין

תקראו לי רברבנית, תקראו לי שוויצרית אבל ממש לא אכפת לי. אני ,רוני ורד, הילדה הקטנה ששונאת ספרות, חיבור ולשון (לא בהכרח בסדר הזה) הוציאה 100!!!!! בחיבור. הייתם מאמינים? אני בהחלט לא. אל תשאלו מה עבר עלי באותו היום שעשיתי אותו. פשוט שפכתי הכל, וזה יצא מאורגן, דבר שלא קורא אצלי בד``כ. יש לי הרגל מגונה לכתוב בצורה מבולבלת ולקפוץ מנושא לנושא (אולי יצא לכם לראות זאת). הדבר הכי מצחיק היה, שהמורה התקשרה אלי הבייתה (היא מוזרה בטירוף. באמת משוגעת, כדרך חיים) וביקשה ממני להביא את החיבור ביום ראשון כדי להראות את הפלא - מישהו שבחיבור הראשון שלו מוציא מאה, למרכזת המקצוע. זהו המאה הראשון שלי מאז כיתה י, אז סתם בא לי להרגיש טוב. לילה טוב לכם, אני הולכת לי לאןשהו

ידעתי!

אני מצטער אבל אני לא לגמרי מתפלא על זה שקיבלת מאה בחיבור- את פשוט כל יום מתאמנת על זה כך שזה לא פלא. את כותבת לפורום, והודעת פורום כמוה כחיבור- אותה הגברת אף לא בשינוי עדרת. דיי פשוט אם חושבים על זה ככה לא? גם אני בכל הבוק רפורטים שלי והדסקריפטיב טקסט והזבל הזה שסיימתי איתו שנה שעברה תמיד הוצאתי ציונים גבוהים והמורה הייתה מגיעה עלי בעיניים דומעות ומציעה נישואין. מה לעשות יש פושעים שחומקים מעונש. פושע.

בלאונט

New member
זה ברור

רק אל תשכחי לספר כאן לכולם מי עזר לך לכתוב אותו? למי התקשרת באמצע שנת היופי שלו כדי להטריד אותו עם שאלות בנושא חיבורים? מי הקדיש לך את מיטב זמנו וחוכמתו כדי לעזור לך להצליח? מי מוכן להקריב מעצמו כדי לאפשר לאנשים אחרים להגיע לאן שהוא הגיע? האפיפיור כמובן! הוא עוזר לכולם. בכל תחום שהוא.

AshkA_

New member
מבטיחה

אני מבטיחה לציין בפני המורה את תרומתך ואולי אז היא תעיר א ו ת ך באמצע שנת היופי שלך, ותבקש ממך דברים מוזרים

רותם ג

New member
איך אני שמחה בשבילך!!! לא פייר!

אני רותם גלעד השקעתי את הנשמה שלי ואני מתכוונת את התחת הענוג שלי בחיבור מסריח בלשון וככככלללל הלילה ישבתי נמו מטורפת על החיבור ולא לא קיבלתי 100 מה פיתאום!!! לא ולא!!! 75 מסריח וזה היה חיבור טוב אפילו אמא שלי אמרה ומבחינתי הציון שהמורה נתנה לי לא קיים!!!!!!!!!1 אז אל תדברו איתי על זה כי מי היא כולה???<? מורה ללשון מה היא מבינה בחיבורים???? אז בוא נשנה נושא בבקשה!

בזכותנננננננננו

אולי לא שמת לב.... אבל בזמן שאת כותבת את המליון ההודעות שלך ומגיבה למליון ההודעות.. את לומדת.. וזה בערך חיבור.. את לומדת איך להגיב ואיך להתבטא ואיך לכתוב בבהירות.. אני מודק או שאני ממש צודק?

למעלה