מי היה מאמין??

A S Y L U M

New member
מי היה מאמין??

מה הולך לקרות בפורים, ב-ASYLUM!!! שי להב, האחד והיחיד, סולן מופע הארנבות של ד"ר קספר, בהופעת פורים מיוחדת, עם כל השירים של הקספרים!!! סקס, בואי דינה,בשמלה אדומה ועוד!!!!!! מסיבת פורים בהפקה פצצות,ף עם מסיבה אלטרנטיבית עם הרבה רוק ישראלי אחרי ההופעה.... 18.3, ב-ASYLUM. מ עקב הלחץ מומלץ מאוד לרכוש כרטיסים מראש. להזמנת כרטיסים: 06432112, 055409316 שבוע טוב צוות ASYLUM

סתם, אני לא מאמינה לזה

כי... ככה, אני לא מאמינה לזה. אוף די:\ אני הולכת לבקר קצת בפורום של ד"ר קספר:\ יעל

כי

הופעה של שי להב ועוד עם שירים של ד"ר קספר היא הדבר שהכי רציתי אי פעם (בעצם הכי רציתי הופעה של כל הלהקה אבל זה השני) ואני לא אוכל ללכת כי זה בת"א! אוף אני שונאת את ת"א:\ יעל

A S Y L U M

New member
קודם כל, מאיפה את?

יש לנו הסעות מהרבה מאוד מקומות, למה שלא תגיעי לת"א?? דבר שני- הפתעה שנסגרה בימים האחרונים- דן תורן יתארח בהופעה!!! ודבר אחרון- צרו קשר עם ייחצנים לקנות כרטיסים מראש- זה גם זול יותר (50 במוקדמת, 60 בקופה) וגם יש מצב שהכרטיסים ייגמרו, כי הכמות מוגבלת. יום טוב!

ציפור קטנה לחשה לי.....

תהיה אצלכם מתישהו גם הופעת איחוד של קוקו בלוף??? השמועות נכונות?? בכל מקרה- שאלה קטנה...... איפה המועדון ממוקם, והאם יש הסעות???

למעלה