מי היה מאמין?

Gidi Shemer

New member
מי היה מאמין?

רק לפני קצת יותר משנתיים ניהלנו פה דיונים על קייל ובאותו זמן אפשר היה להשיג את הירוק המשובח הזה רק במושב נקדים בישראל (אני חי בארה״ב אז דווקא יצא לי להתפנק כבר אז כי הוא ירק מאד זול אצלנו), והיום כמעט בכל מכולת שכונתית יש להשיג אותו.
אז זה כבר לא חדש. מה בכל זאת חדש? שמקדונלד. מקדונלד, כן? התחילו להציע מנה של קייל במסגרת ניסיון השיקום של תחילת השנה הנוראית שעברה עלייהם. עוברים כביכול למזון ״איכותי״ יותר. אז נכון שמדובר בעלה תאנה לזבל הרגיל שהם ימכרו אבל עצם העובדה שמשתמשים בקייל כאקט שיווקי היא כבר משהו שמעלה לי חיוך של שביעות רצון על הפנים.

זה מזכיר לי איך לפני כך וכך שנים היה את הסרט "לאכול בגדול" (supersize me) סרט תיעודי שבו השחקן הראשי לקח על עצמו אתגר לאכול במשך חודש רק במקדונלדס' כדי להראות את הנזקים של זה וכו'..
&nbsp
באותו זמן מקדונלדס' התחילו לפרסם בענק שהם עברו לשמן קנולה! (זה היה נדמה לי לפני יותר מ-10 שנים שאז לשמן קנולה הייתה תדמית של משהו בריא יותר).
זה היה מצחיק, כי אני ראיתי את הסרט הזה בקניון שכאשר יוצאים ממנו מגיעים למקדונלדס (זה היה ממוקם ככה שאי אפשר היה שלא לעבור בשטח של מקדונלדס' כשיוצאים מהקולנוע) ולכן זה נראה שהם חייבים לעשות משהו כדי לשפר את התדמית.
אותי זה הצחיק כבר אז (אם כי כבר אז הייתי צמחונית גם אם לא טבעונית).

RSPA

New member
המנה של הקייל מוצעת בסניפים שלהם בארה"ב או בישראל?

RSPA

New member
אההה...בארץ אולי זה לא ישתלם להם כלכלית

בכל מקרה באתר הישראלי שלהם לא מצאתי עדיין זכר לענין, אבל לך תדע.

קניתי חבילה של עלי בייבי קייל

ופתחתי את עונת השייקים
קייל, קיווי, תפוח עץ, תות שדה (שהקפאתי), מעט עי סלרי, וקצת מיץ תפוחים
מעולה!

Gidi Shemer

New member
תמר, מתוך סקרנות, כמה זה עולה עכשיו?

בזמנו זה היה הון תועפות. מקווה שהמצב השתפר

עדיין ...

שקית של 120 גרם (!!!) עלתה בשופרסל 11.90 שקר!
מכיוון שאני שמה בכל פעם חופן בשייק, וזה כל כך טעים לי, התפנקתי.
לשוק לא הגעתי השבוע, לא יודעת כמה עולה שם

Gidi Shemer

New member
טוב, זה באמת מאד יקר. אני מקווה שבתפזורת בשוק זה זול יותר

l coyote l

New member
בייבי קייל עולים בסדר גודל של כל עלי בייבי.

כרוב קייל שלם אפשר להשיג 2 ב-20.

tombenarye

New member
פעם אף אחד לא ידע איפה אפשר למצוא את קייל

רק ידעו את הגובה שלו

למעלה