מי היה מאמין

עדנונית

New member
מי היה מאמין

סוף סוף ראתי את פרק 10 של העונה ה6 ובמילה אחת...קרב הוא הזונהשל איזי חחחחח נראה לי זה הקטע היחיד שהוא השתתף חחחח אוקי נתחיל עם כל סיפור ציף מר... כנראה שהיא יודעת שהוא אבא שלה או שלא ... אבל היא כן יודעת שהוא אלכוהליסט וכל הסיפור בינהם כבר חופר מהתחת עונה אחת היא אוהבת אותו השניה כועסת עליו השלישית לא סובלת אותו הרביעית מחבבת אותו החמישי מרחמת עליו השישית מתחברת אליו...דייי נמאס... הסצנה הראשונה שלהם הזכיר די סרט בלוז ישן כולל המוזיקהשהם מדברים על העבר והווה...ושהוא מציע לה את שיעוריו הפרטים... איך אני רואה שבעונה ה7 הוא ממנה אותה לציפית.. אאון כריס וטדי לא כזה מעניין אבל אואן מה זה כוחני כל הנשיקות שלו והחיבוקים הכל בכוח.. היה קטע שהוא התנפל על כריס בנשיקה אם קרב היה עושה את זה זה היה סקסי אבל כשהוא עושה את זה זהמגעיל!!! מה שכן הוא היה חמוד עם הגיטרה... ואירוזנה שרה מצחיק!! בילי ואבא שלה זה היה משפיל די חפר לה על הגירושים חיפשתי עליות מורדות אבל כל סצנה איתם היו רק מורדות.. סלואן VS סלואן הינהסוף סוף ראיתי את בתו של סלואן... היא מוכרת לי מי השחקנית? תכלס סתם סיפור נוסף לעלילה...ודי מפגר.. נותן לקשר שלו ושל לקסי עירעורים של פדופיליה... ואיך היה מרגש ההצעת נישואים נכון!!! אם מישהי ממכן זוכרת בכלל את הפרק יאללה נמשיך לפרק הבא...

Alm0st Happy

New member
דווקא אהבתי את פרק הקריסמס..

עם הילד שלא רצה את הלב- הוא היה כזה חמוד
נראה לי זה היה בעונה השניה. ואיך הם נשכבו כולם מתחת לעץ והתמסטלו מהאורות... וגם דוק נשכב איתם
אחלה פרק שבעולם. פרק החגים של השישית, לעומת זאת.. היה די מעפן.

pennylane11

New member
holidaze כאילו?

באמת לא היה משהו, אבל אואן וטדי I have loved you every second of every day היה דיי מושלם ברמות. XD

M r s J o n e s

New member
אני מסכימה חלקית לגבי מר-הציף.

אבל אני מבינה מאיפה זה מגיע..בשביל מרדית הציף מסמל את הילדות האומללה שלה,את פירוק הנישואין של הוריה,ואת כל ההידרדרות של אמא שלה..יש לה המון מטענים כלפיו ובצדק.

עדנונית

New member
כן ..אבל..

נמאס מטובת לב .. כיאלו מצד אחד את שונאת אותו ומחרימה אותו מצד שני את מרחמת עליו ואוהבת אותו בפרק הזה לא הבנתי אם היא יודעת שהוא אביה או לא.... כי הוא אמר משהו על העבר שלהם.. ובארוחת חג אבא שלה הקניט את ציף והיא החזירה לו..

דקלה34

New member
אולי לא הבנתי נכון אבל...

אני רוצה להתמקד במשהו שרשמת פעמיים בשרשור הזה ויכול להיות שלא הבנתי נכון הצ'יף הוא אבא של מרדית???? או שאת מדברת על אבא רוחני ?!?!? אני ראיתי את כל הפרקים ולא זכור לי שום דבר שאפילו רומז לכיוון הזה...

Alm0st Happy

New member
הצ'יף הוא לא אבא של מר...

הוא סוג של דמות אבהית בחיים שלה, אבל הוא ממש לא אבא שלה מהבחינה הביולוגית. אני מניחה שאת מכירה את הסיפור עם ת'אצ'ר ואליס וכו'...

דקלה34

New member
ברור...

לכן זה לא היה נשמע לי הגיוני בכלל !!! (תאצ'ר, לקסי...) או.קיי אז אני שמחה שבאמת לא הבנתי נכון

עדנונית

New member
לא לאאא אני בלבלתי את הכל

אני פעם חשבתי שקקראתי פה סופיילר שהציף אבא שלה... סורי

למעלה