מי היה מאמין

מוהר

New member
מי היה מאמין ../images/Emo6.gif

אתמול ב 22:34 קיבלתי צלצול לדירת החיילות בירושלים. המפקדת שלי אישרה שמותר לי לחזור להתנדב במד"א. בנתיים רק במשך הרגילה, אחרי הרגילה יקחו עוד שבועים לקבלת אישור התנדבות תמידי. וכל הפרוצדורה המגוחכת הזו לקחה - תאמינו או לא - 4.5 חודשים!!! אבל מה זה חשוב, סוף כל סוף אוכל לחזור לאמבולנס, הרגילה כאן ואני? במד"א מוהר

chanand

New member
מה???

טוב, גם לי לקח כ4 חודשים לקבל אישור (למרות שזה לא הפריע לי להגיע לתחנה) אבל קיבלתי איור קבוע. ולמה המפקדת שלך קשורה לזה? את אמורה להגיש בקשה דרך המשק"ית ת"ש. ואיזה אלוף משנה צריך לחתום. בכל מקרה תהני ברגילה...

amitp

New member
שלום שלום..

לשניכם, שנים... דרך אגב, חנן, אותו אלוף משנה אמור להיות מפקד שלך - זאת אומרת, המפקד של המפקד של המפקד של המפקד של המפקד שלך (ואולי למישהו מהם יש איידס
). יפה לכם מאוד, תהנו ברגילה שלכם ואני אהנה לי (כרגיל) במבחן הבא, ביום שישי..

Goooofy

New member
נצל"ש

שלום לכולם, קודם כל מזל טוב לכל מי שקיבל אישור מהצבא להתנדב
יש לי שאלה אם כבר אנחנו מדברים על הצבא ומד"א. אני כרגע בקורס חובשות, מחר אני מתחילה שבוע 4. כן כן צעירה...אני יודעת! אני התנדבתי במד"א בתור מתנדבת נוער והשאלה שלי אם וכאשר (אני מאוד מקווה שזה יהיה כאשר) אני אסיים את הקורס אני אוכל להתנדב במד"א בתור חובשת או שעדיין אני אחשב מערי"ת ואני אצטרך לעשות השלמה. תודה מראש, הדר

amitp

New member
ושלום גם לך ../images/Emo13.gif

אין לי תשובה ברורה בשבילך. בטופס הביטוח בסעיף ההכשרות יש איזו רובריקה של "חובש צה"ל", אבל אין לי מושג מה מותר לו ומה אסור לו לעשות (חוץ מזה, שאת יודעת שאין קשר בין זה לבין מה שנותנים או לא נותנים לו לעשות...
) - מה שבטוח הוא שאם את רוצה רשיון לאמבולנס תצטרכי לעשות קורס נהגים, אבל יש לך עוד כמה שנים...
מותר לשאול מאיפה את?
בקורס! (מה לומדים היום בשבוע הרביעי?)

Goooofy

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif

תודה רבה על העזרה ועל האיחוליי הצלחה. באמת עכשיו שאמרת אני באמת זוכרת את הסעיף בטופס הביטוח (חחח...אתה ממש צודק בקשר לזה
). תאמת אני לא חשבתי לעשות רישיון על אמבולנס אני יותר מעוניינת ללמוד רפואה אחרי הצבא...אבל מצד שני אני לא ממש יודעת מה יקרה עוד שעתיים ככה שהכל אפשרי
אתה יכול לשאול מאיפה אני (השאלה היא האם אני אענה לך
).....אני מכפר סבא ואני מתנדבת כבר שנתיים וחצי אבל אני כמעט לא פעילה אפשר להגיד בשנה האחרונה מכל מיני סיבות חלקן קשורות ללימודים ולצבא כמובן. שבוע רביעי....The usual אני לא ממש יודעת אם מותר להגיד (כמה שזה ישמע מופרך....מטעמי ב"ש...אני עדיין צעירה בצבא אז אני די פעורה בעניין). שבוע טוב, הדר

../images/Emo9.gifבהצלחה בקורס!!!

אני סיימתי השבוע. (קורס הדס ). אני ממש לא זוכרת מה למדנו בשבוע-4, אבל את כן יכולה לדבר על התכנים (רק על הרפואיים). שיהיה לך המון בהצלחה, הקורס לא קל ביכלל אבל שווה את זה. וטיפ קטן לסוף: כל מבחני הגמר, אצל כולם אותו הדבר... ועוד משהו לא הכי משמח... הקווקטים נהיים כואבים יותר ויותר לקראת הסוף. אם יש לך שאלות,או כל דבר תפני אליי:) אי סי קיו: 156090376 נטלי וד"ש לנאיליה וגילת...

Goooofy

New member
מזל טוב ותודה רבה../images/Emo13.gif

קודם כל באמת המון המון מזל טוב על סיום הקורס. בזמן הטקס שלכם עשינו קוויקט וזה היה ממש מרגש לשמוע את הבלדה לחובש ולשמוע את כולכם צועקים אני נשבע/ת שלוש פעמים. המון בהצלחה בהמשך. ד"א לאן את ממשיכה? תודה רבה על ההצלחה ועל הטיפים ועל העזרה. תאמת שאני יודעת על המבחנים...אני לא חושבת שאני אעשה משהו בנידון. חחח...הצחק אותי בקשר לקוויקטים....טופ לא נורא....עברנו את פרעה נעבור (אני מקווה) גם את זה
אני אמסור ד"ש לגילת לנאיליה
שבוע טוב והמון בהצלחה, הדר

תודה../images/Emo6.gif

אינ רואה שיש לך אחלה גישה ! אני זוכרת כמה התבכיינו בחודש הראשון... איך המשמעת אצלכן? אני רק מחר אדע איפה בדיוק אני... בנתיים זה מ"זי(גדודים) כמו שרציתי:) בקשר למבחנים פשוט תדעי לך שיש שאלות שחוזרות על עצמן ממבחנים קודמים (ביניים וכאלה). תהני! נטלי

amitp

New member
ריסקין!

אז זה מה שצריך בשביל לראות ממך סימני חיים...
בכל מקרה, מקווה שהכל בסדר, ושקיבלת את השיבוץ שרצית. מה קורה איתך? איפה את?

אז כך,

אני חובשת:) אי שם בגבול לבנון... נוף מהמם!!!(אבל קור כלבים) בשביל לראות סימני חיים ממני צריך לדבר על משהו שאני מתלהבת ממנו:) ובדיוק לא מזמן סיימתי קורס חובשים! לא קיבלתי את השיבוץ שרציתי (עזה) מהסיבה הישנה, אני בת יחידה. מה שקורה איתי עכשיו :אני ברגילה! אני מקווה לעלות קצת לאמבולנס (כי ניראה לי שאני חלודה לגמרי) וכן המפקד החדש שלי כבר רוצה להוציא אותי לקורס חוגדים (ולמי שלא יודע, עד היום לא היו בנות בקורס הזה ואני-אם אני ארצה, ועוד מישהי נהיה בראשונות) ואני ממש לא יודעת אם בא לי לעשות את הקורס הזה, כי בא לי קצונה... בקיצור אני לא יודעת מה לעשות. ומי שמבין בזה מוזמן לעזור לי... (איזה כיף ששמתה לב שלא הייתי הרבה זמן)

amitp

New member
וכך..

נו בטח שקר, טוב שלא הציבו אותך בסיביר המערבית באיזה חדר קירור
מה שכן נשמע שאת נהנית.. יש לכם עבודה בכלל? בקשר לקורס - אני בהחלט חושב שעדיף לך לעשות קורס חוגדים, אבל חכי עם זה עוד טיפה, תצברי קצת נסיון קודם (ופז"ם...
).. בקיצור - רגילה אומרת שיש סיכוי שאת קופצת לבקר?

למעלה