מי היה חדואד גארדל?

binon

New member
מי היה חדואד גארדל?

אני זוכר שאחותי הגדולה הייתה מפחידה אותי לפני השינה ואומרת לי בקול מפחיד: "אנא חדואד גארדל...אג'י ואכילק בליל..." מישהו יודע עוד פרטים על האיש ופועלו...
?

אני חושב../images/Emo9.gif../images/Emo151.gif

אני לא מכיר את השם הזה, יכול להיות שאתה לא מבטא נכון את המילה האחרונה, ויכול להיות שזה ג'רדאן, שזה עכברים. אני מאחל שתצליח לברר את זה.

אליהו100

New member
תגובה לבינון

יש להגיד " איג'א כייאל אלכּביר " הפירוש הוא " יבוא הפרש הגדול { הגיבור }

NiceIndeed

New member
מסכן, איזה טראומה אחותך עשתה לך

לי היתה טראומה אחרת :) כל צהריים שהיינו ישנים אצל סבתא שלי היא היתה נוהגת לספר לנו את הסיפור של "אבו מל-אללה". הסיפור היה שאבו מל-אללה (שהיום אני כבר מבין שזה אומר אבא משל האלוהים) הולך ברחוב עם שק גדול וכל ילד שלא היה ישן הוא היה בא לקחת אותו. אני זוכר שהסיפור הזה הפחיד אותי ונרדמתי מהר מאוד, כי פחדנו אני ואחי הגדול. בסה"כ בראייה לאחור זה היה מעשה מוצלח של סבתי לגרום לנו לישון בצהריים, כי היא היתה עייפה בחופשים מלרוץ אחרינו כל הזמן. לגבי המפלצת שאחותך הביאה לך.. לא שמעתי עליה מעולם.

binon

New member
נכו, אבל אנחנו קראנו לו אבו ללה

דרך אגב, לסבא שלי עליו השלום היתה מסעדה גדולה בשבזי וכולם היו יושבים אצלו. מישהו אולי זוכר אותו? שמו יוסף (סלאח) מועלם ולאשתו קראו רחל (סלימה).

binon

New member
תודה לכל המגיבים

אבל אני יודע מה כתבתי. גארדל מתחרז עם בליל (בלילה) והפרוש הוא :אני חדואד גארדל, אבוא ואוכל אותך בלילה. ונשארה פתוחה רק השאלה מי זה האיש כי אני מאוד אוהב לאכול בלילה...

למעלה