מי היה היום בעין גדי?

מי היה היום בעין גדי?

היה ממש נחמד. אפילו שהיו יכולות להיות יותר תחנות מים, וגם הייתה רוח נגדית מעצבנת
. יש לי רק שאלה קטנה, בתחרות הליכה היה מישהו שלקח מקום ראשון בקטגוריה שלו. אני זוכר שהוא הלך עם דגל ישראל וארצות הברית על הגב והיה כתוב לו על המספר ברזל "מנותח לב וטבעוני". איך קוראים לו?

ramaya

New member
יאיר ראובן

הוא שמו ויש כתבה עליו בעמוד השער של " שוונג". לא שהייתי לדאבוני אבל ראיתי אותי במרתון טבריה. אחותי הייתה בעין גדי עם הילדים ואמרה שהיה נפלא. כולי קינאה.

אמממ... תודה על מידע. משתתף בצערך.

יובי, אגב, יש סיכוי שהשם המלא שלך הוא יריב תימע? כי אם כן אז עולם קטן...

yubi

New member
קיבוץ אורים

לא ברור לי על איזה צער אתה מתכוון, וגם לא את הקשר שלך לקיבוץ אורים, אך זה בהחלט מעניין. נא הסבר. השם הוא תמנע, אגב...

ramaya

New member
יריב היי

לדעתי הוא מתכוון להשתתף בצערי והייתה כאן אי הבנה. אני לא השתתפתי במירוץ ואכן הופתעתי ששמי הופיע ועוד יותר על התוצאה הבילתי הגיונית בעליל ... התוצאה שייכת לבחור בשם אמיר שלקח את המספר שלי,כנראה שלא הצליח לשנות קטגוריה. מקווה שהיה נחמד ושנהנית אם לא מהאוויר ( חם ויבש כך אומרים), לפחות מהאוירה. רמה

מי שלא הגיע , לא הפסיד יותר מידי...

כל מי שדיברתי איתו , היה מאוכזב מהתנאים שהרסו את התוצאות ... גם ממבט מהיר בתוצאות אפשר לראות שכולם עשו תוצאות פחות טובות בבערך 3 דקות ממה שהם רגילים וממה שהם מסוגלים ! אבל לא נורא ! אני באופן אישי כנראה אגיע לרמת גן ואעשה 3 דקות פחות ממה שעשיתי אתמול ואז הכל יהיה בסדר ... רמה - את לא לבד ... היתה עוד מישהי שמישהו אחר השתמש במספר שלה ! הבעסה זה שאלו שלקחו לכן את המספרים רצו טיפונת יותר מהר ממני , ודחקו אותי שני מקומות אחורה בדירוג ...

ramaya

New member
נועה היי../images/Emo8.gif

לא הייתה כאן שום כוונת זדון, כנראה שהבחור לא הצליח להחליף קטגוריה זה דיי מתסכל אין ספק אבל בעיני את עדיין מס´ 1 בהצלחה ברמת גן. רמה

start up

New member
SORRY../images/Emo10.gif

Hi, i have used ramit´s number in Ein Gedi and change my personal details instead of hers. However, no one seems to use it. .

uri1000

New member
מי שלא הגיע הפסיד ......

מרוץ מאורגן להפליא. נכון שהרוח הורידה לנו 4 דקות מהתוצאה , והיה חם , אבל הייתה חוויה מדהימה.

הופה נועה....הגיוני שר"ג=3- דקות../images/Emo3.gif

אבל אם לא הוארך המסלול באופן משמעותי אז יש שם 10 ק"מ כמו שאני בגובה שני מטר.

מה ?!המסלול בר"ג קצר יותר ?../images/Emo12.gif

דווקא רצתי שם שנה שעברה והיה הרושם שהוא מדוייק ... אבל נראה ! אם הוא קצר מידי , אולי אני אשעה אפילו יותר מ-3 דקות פחות !

שיקול פשוט של כדאיות ...

אם אני ארוץ בנס ציונה , אני אפסיד אימון אופניים ארוך ... וחבל ! לעומת זאת , ר"ג ביום שישי וגם ככה יש לי אימון ריצה ביום שישי , אז זה מסתדר לי יותר טוב !

נועה שימי לה למה שכתבתי

כתבתי שאם לא נעשה בו שינוי קיצוני. אני עברתי עליו עם האופניים שלי באחד המרוצים לפני כמה שנים והמד מרחק שלי אפילו לא התקרב ל-10 ק"מ. זה גם הסביר כמה מהתוצאות המדהימות שנקבעו על המסלול לאורך השנים. אבל בעצם מה איכפת לך? אם המסלול כפי שהיה כל השנים ורצת שם בעבר אז תוכלי לדעת מה מצבך לפי השוואה משנה לשנה. נכון? בכל מקרה בהצלחה

yubi

New member
היה פנטסטי

שיפרתי את השיא שלי ב-3 דקות כמעט, למרות הרוח בדרך חזרה. מזג האויר היה טוב מבחינתי, לא חם יותר מדי. סה"כ היה כייף. מה איתך ? באה לר"ג ?

למעלה