מי היה בקומפורט? ויש ל ERASE אתר או משהו כזה?
E Elizabeth_Bathory New member 13/12/01 #3 היה נחמד........אבל, כל ההופעות שהכי רציתי לראות.....הפסדתי
D denis burganov New member 13/12/01 #5 גם אני הייתי ERASE ו ARMILOS היו הכי טובים וחוץ מזה הסאונג היה גרוע... וכל הפנקיסטים הרוסיים האלה (OY VEY)
גם אני הייתי ERASE ו ARMILOS היו הכי טובים וחוץ מזה הסאונג היה גרוע... וכל הפנקיסטים הרוסיים האלה (OY VEY)
E Elizabeth_Bathory New member 13/12/01 #6 ARMILOS!!!!! חח איזה כבוד! אני מכירה אותם.... חח באמת מעולים!!!!! חבל שלא יכלתי ממש לישמוע ת´הופעה ראית ת´קטע שאחד מאמטי-טום עלה ושר את "דתייה"?
ARMILOS!!!!! חח איזה כבוד! אני מכירה אותם.... חח באמת מעולים!!!!! חבל שלא יכלתי ממש לישמוע ת´הופעה ראית ת´קטע שאחד מאמטי-טום עלה ושר את "דתייה"?
D denis burganov New member 14/12/01 #7 היי אורי... לא ראיתי תקטע עם דתייה כי יצאתי איתך להקיא... זוכרת?
B badphish New member 14/12/01 #9 תגיד... מי עוד שאני מכיר היה וגם אמרת לי שעם אתה הולך אתה אומר אתה מנייק...
I InfraRed New member 14/12/01 #10 הייתי היה מאוד נחמד אבל היה ממש ממש מפוצץ.....מלא אנשים...יותר מידיי... הרחבה של ההופעות הייתה גדולה מידיי והרחבה של הדי-ג´יי הייתה קטנה מידיי
הייתי היה מאוד נחמד אבל היה ממש ממש מפוצץ.....מלא אנשים...יותר מידיי... הרחבה של ההופעות הייתה גדולה מידיי והרחבה של הדי-ג´יי הייתה קטנה מידיי